Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2013-07-27 19:34:58
(#192) Hosszú ideig a Vampire Knight volt a favoritom,s a változások ellenére nálam, benne marad a legjobb 10 kedvenc között.
Miért ?Csak is egy pasi miatt és az Kaname.
Még a Skip Beat , miért mert nagyon aranyos a története
Sekaici Hatsukoi manga ami teljes lázba hozót az első fejezett után,és egyszerűen meg unhatatlanak tartom.
Sukitte ami szintén nagyon aranyos,és amikor először olvastam legalább olyan izgatott voltam mint az előző mangánál.
Ezt még kiegészíteném a jelenleg egyetlen shounen mangával,s az a Bleach.
Az itt felsorolt mangáknak nem csak a rajzolása tetszik,de a főprímet a történet vezetése viszi. Ez alól kivétel a Vampire Knight,mert ott nem a történet volt jelentős,inkább a mangaka rajztudása. Bár egy ideig elég jó volt a vezetése,de később már semmit nem lehetett belőle érteni,mindig tótozni kellet,- itt most mire is gondolnak.
Miért ?Csak is egy pasi miatt és az Kaname.
Még a Skip Beat , miért mert nagyon aranyos a története
Sekaici Hatsukoi manga ami teljes lázba hozót az első fejezett után,és egyszerűen meg unhatatlanak tartom.
Sukitte ami szintén nagyon aranyos,és amikor először olvastam legalább olyan izgatott voltam mint az előző mangánál.
Ezt még kiegészíteném a jelenleg egyetlen shounen mangával,s az a Bleach.
Az itt felsorolt mangáknak nem csak a rajzolása tetszik,de a főprímet a történet vezetése viszi. Ez alól kivétel a Vampire Knight,mert ott nem a történet volt jelentős,inkább a mangaka rajztudása. Bár egy ideig elég jó volt a vezetése,de később már semmit nem lehetett belőle érteni,mindig tótozni kellet,- itt most mire is gondolnak.
Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-27 16:23:29
(#191) Már nem vagyok nagy manga/anime fan mint régen szóval már nem nagyon kezdek bele újakba de az örök kedvenceim amiket örökké fanolok az a ONE PIECE ÉS A BLEACH
Mindkettőben hihetetlenül sok a szerethető és zseniális karakter
Mindkettőben hihetetlenül sok a szerethető és zseniális karakter
Living Jaguar
beküldve: 2013-04-10 21:30:06
(#190) Tudnék írni párat!
De az örök kedvenc Love*com!!!
De az örök kedvenc Love*com!!!
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-04-10 21:12:51
(#189) Aktuális kedvencem az Élni,nemrég újraolvastam.
Még mindig elgondolkodtat.
Még mindig elgondolkodtat.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-04-10 21:15:12
beküldve: 2013-01-28 21:19:04
(#188) No, az elmúlt években annyit változott az ízlésem, hogy a kedvenc mindig az éppen aktuális, attól függ, milyen hangulatban vagyok.
És így több kedvenc is van. A régiek természetesen maradtak, mint a Bishoujo Senshi Sailor Moon, Kamikaze Kaito Jeanne vagy a Ranma 1/2. De hozzácsaptam még a Honey and Clovert, az Árnybírót, ezt a lenyűgöző grafikája és izgalmas története miatt, a Dramacont, amit minden egyes conra menetel előtt elolvasok, mert annyira jó hangulatot csinál és az Usagi Drop-ot. Azt egyszerűen szeretem, meg nem tudnám mondani, miért.
Illetve van pár one-shot, amiket Asamiko Nakamura rajzolt. Ott talán a grafika az, ami főleg megfogott, de a történetek is tetszenek.
És így több kedvenc is van. A régiek természetesen maradtak, mint a Bishoujo Senshi Sailor Moon, Kamikaze Kaito Jeanne vagy a Ranma 1/2. De hozzácsaptam még a Honey and Clovert, az Árnybírót, ezt a lenyűgöző grafikája és izgalmas története miatt, a Dramacont, amit minden egyes conra menetel előtt elolvasok, mert annyira jó hangulatot csinál és az Usagi Drop-ot. Azt egyszerűen szeretem, meg nem tudnám mondani, miért.
Illetve van pár one-shot, amiket Asamiko Nakamura rajzolt. Ott talán a grafika az, ami főleg megfogott, de a történetek is tetszenek.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2013-01-28 18:03:16
(#187) D.Gray-man
Remek történet, megunhatatlan, és még pluszba ott van Kanda is.
Remek történet, megunhatatlan, és még pluszba ott van Kanda is.
Kíváncsi leszek, milyen lesz Kanda Tábornokként.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-01-28 18:05:48
beküldve: 2012-10-27 14:10:05
(#186) Hetalia-Axis Powers: Tudom, lényegében egy fangirl csapda a sok BL elemmel, de mivel engem az ilyenféle bishik, meg a BL-szag is totál hidegen hagy, engem csak az édes, okos poénok érdekelnek.
Yokohama Kaidashi Kikou: Igen! Kedvenc! Kettesével olvastam a köteteket egy nap, annyira bejött. Igaz, egy totál nyugis slice-of-life, de engem teljesen magával ragadott ez a világ. Kár, hogy még angolul sem jelentek meg a kötetek, szívesen beszerezném.
Mirai Nikki: Bár az ilyen túlélő-játék nem valami egyedi ötlet, nekem bejött. Pörgős és akciódús. Jó ötlet lenne itthon kiadni.
Yokohama Kaidashi Kikou: Igen! Kedvenc! Kettesével olvastam a köteteket egy nap, annyira bejött. Igaz, egy totál nyugis slice-of-life, de engem teljesen magával ragadott ez a világ. Kár, hogy még angolul sem jelentek meg a kötetek, szívesen beszerezném.
Mirai Nikki: Bár az ilyen túlélő-játék nem valami egyedi ötlet, nekem bejött. Pörgős és akciódús. Jó ötlet lenne itthon kiadni.
Én is így vagyok vele, minden mangának megvan a maga hangulavilága és karakterhadserege.
Ha nagyon mondanom kéne, akkor a Fairy Tail és a Chrno Crusade azok, amiket naaaaagyon szeretek, a többit is, de most ezeket említeném. Ők azok, amiktől nem tudok megválni, a CC-re vissza-vissza nézek, a Fairy Tail-t pedig érdeklődve követem.*-*
Ha nagyon mondanom kéne, akkor a Fairy Tail és a Chrno Crusade azok, amiket naaaaagyon szeretek, a többit is, de most ezeket említeném. Ők azok, amiktől nem tudok megválni, a CC-re vissza-vissza nézek, a Fairy Tail-t pedig érdeklődve követem.*-*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
I know what you really think of me. You think i'm a monster.
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:25:19
beküldve: 2010-10-13 19:52:42
(#184) Nekem majdnem minden mangám a kedvencem. Ugyanis mindegyik másmiért teccik. Az egyikben nagyon jók a karakterek, a másikban a történet fogott meg, stb...
Szóval nem tudok választani közülük
Szóval nem tudok választani közülük
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2010-10-13 18:50:08
(#183) Hahó! Még nem írtam ide, se más topikba, gondoltam elkezdem :)
Kedvenc? Vampire Knight <3 És hogy miért? Izgalmas, romantikus, összetett és szerethető karakterek vannak benne, gyönyörű grafika, drámai, és még sorolhatnám. Nagyon szeretem, és örülök, hogy a történet még mindig folytatódik, nem akarom, hogy egyhamar vége legyen. Bár ha Hino-sensei túlságosan elhúzná, az se lenne jó. Majd meglátjuk :)
És mint az avataromból is látszik, Kaname <33
Kedvenc? Vampire Knight <3 És hogy miért? Izgalmas, romantikus, összetett és szerethető karakterek vannak benne, gyönyörű grafika, drámai, és még sorolhatnám. Nagyon szeretem, és örülök, hogy a történet még mindig folytatódik, nem akarom, hogy egyhamar vége legyen. Bár ha Hino-sensei túlságosan elhúzná, az se lenne jó. Majd meglátjuk :)
És mint az avataromból is látszik, Kaname <33
Szerk: Kanna-chan 2010-10-13 18:58:08
beküldve: 2010-10-13 18:15:07
(#182) Az egyik kedvenc mangám a Fullmoon wo Sagashite. Az animét láttam előbb, és kíváncsiságból elkezdtem a mangát is. A rajzolása gyönyörű, a történetvezetése nagyon tetszik, a titkokra fény derült, a világ jól van kitalálva. Ugyanez igaz a Kamikaze Kaito Jeanne-ra.
Másik nagy kedvenc a Bishoujo Senshi Sailor Moon, az anime után, mint nagy rajongó elkezdtem a mangát is. Végig is olvastam, többször. Az extrákat is, mindent. És miért szeretem? Nem tudom.
Ranma1/2. Ebben az esetben a mangát ismertem előbb, bár nem sokat értettem, mert az első kötet, ahogy hozzájutottam, olaszul volt, de a rajzolása megfogott. A vicc egy része így is átjött. Azóta olvastam magyarul, nézegettem japánul, és mindig könnyesre kacagom magam rajta.
Ezen túl az Árnybíró és a Dramacon, és azért, amiért mindenki más. (gondolom én)
Másik nagy kedvenc a Bishoujo Senshi Sailor Moon, az anime után, mint nagy rajongó elkezdtem a mangát is. Végig is olvastam, többször. Az extrákat is, mindent. És miért szeretem? Nem tudom.
Ranma1/2. Ebben az esetben a mangát ismertem előbb, bár nem sokat értettem, mert az első kötet, ahogy hozzájutottam, olaszul volt, de a rajzolása megfogott. A vicc egy része így is átjött. Azóta olvastam magyarul, nézegettem japánul, és mindig könnyesre kacagom magam rajta.
Ezen túl az Árnybíró és a Dramacon, és azért, amiért mindenki más. (gondolom én)
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-09-21 13:19:48
(#181) Hellsing,mert nagyon izgalmas,és gyorsan forognak az események
at the end,we all die alone
beküldve: 2010-09-17 10:24:57
(#180) Nos számomra a kedvenc manga a Death Note. persze, nagyon szorosan ott van a nyomában a Dragon Ball, de ha választani kell akkor A halállistát választanám, el is mondom miért.
Azt tudni kell rólam hogy én a Dragon Ballon nőttem fel, viszont a Dragon Ballt animében ismertem meg, és csak ezután a mangát, tehát másmilyen volt a hatása, mert tudtam nagyjából hogy mikor mi fog történni, ismerősek voltak a jelenetek is.
Viszont a Death Note-ot mangába ismertem meg úgy, hogy nem ismertem sem az animét, sem az élőszereplős filmket, csak annyit tudtam hogy létezik az a Halállista, és akinek a nevét beírják oda az meghal. És nagyszerű hatással volt rám a történet! Manga még ilyen hatással nem volt rám mint ez.
Ezért nevezem ki a Halállistát kedvenc mangámnak :)
Azt tudni kell rólam hogy én a Dragon Ballon nőttem fel, viszont a Dragon Ballt animében ismertem meg, és csak ezután a mangát, tehát másmilyen volt a hatása, mert tudtam nagyjából hogy mikor mi fog történni, ismerősek voltak a jelenetek is.
Viszont a Death Note-ot mangába ismertem meg úgy, hogy nem ismertem sem az animét, sem az élőszereplős filmket, csak annyit tudtam hogy létezik az a Halállista, és akinek a nevét beírják oda az meghal. És nagyszerű hatással volt rám a történet! Manga még ilyen hatással nem volt rám mint ez.
Ezért nevezem ki a Halállistát kedvenc mangámnak :)
beküldve: 2010-08-15 10:08:24
(#179) Nekem a kedvenc mangám az a Naruto,mert egyszerűen olyan szinten megtudja fogni az embert a története a szereplők sajátosságai,hogy az már magában isten.
Nem egy olyan manga,amiben egyfojtában csak a harc megy. Mindennek megvan az oka,okozata. Összefüggnek a dolgok,mindent elmagyaráznak a történet során. Egyszerűen így teszi teljessé az egész mangát.
Nem egy olyan manga,amiben egyfojtában csak a harc megy. Mindennek megvan az oka,okozata. Összefüggnek a dolgok,mindent elmagyaráznak a történet során. Egyszerűen így teszi teljessé az egész mangát.
Azé MER FÁN:D
beküldve: 2010-08-15 01:56:22
(#178) Anno kifelejtettem egy fontosat amit a mai napig szeretek és tűkön ülve várom hátha folytatják. Ez nem más mint a BERSERK. Az anime után elkerülhetetlen volt az elolvasása de sajna itthon akadozik a kiadás. Hihetetlen komor és barbár világban játszódik és igazából kíváncsi vagyok Guts hova fog fejlődni miután bekövetkezik a katasztrófa. Nagyon várjuk!!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!