Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2010-08-14 21:11:34
(#177) Nekem kedvenceim a Nana, Naruto, Death Note, Chrno Crusade, Love Com, és A vízisten menyasszonya...mind másért, mert mindegyikben van vmi különleges
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2010-08-02 11:31:55
(#176)
Szerk: Wera 2010-08-02 11:32:11
D.Gray-Man: onnan is Kanda*__* azért tetszik,mert szerintem nagyon izgalmas és fordulatos a manga
Vampire Knight: nekem tetszik maga a rajzolása és a története, és ez is nagyon jó managa;) Zero(L)
Vampire Knight: nekem tetszik maga a rajzolása és a története, és ez is nagyon jó managa;) Zero(L)
Nekem is a Vampire Knight a kedvencem Nagyon tetszik a rajzolás meg minden:)
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2010-07-21 08:37:31
(#174) Nem rég imádtam meg a Chrno Crusade-t azért, mert szerintem csodálatos történet és mert Rosette tudja h meg fog halni mégis feláldozza magát a barátaiért és az öccséért.
IMÁDOM*-*
IMÁDOM*-*
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-07-20 22:18:56
(#173) Az én kedvencem a Nana, mert csodálatosak a képei, tetszik a történet, a szereplők sajátos stílusa stb...
Wera
beküldve: 2010-06-20 09:11:29
(#172) Ichigo Mashimaro: 4 csajszi (meg később csatlakozik még 1) mindennapjairól szól,akik "aranyos dolgokat művelnek nagyon cuki módon" stílusban küldik a baromságokat xD Pl. hogyan szokjunk le a dohányzásról,stb,stb,csomó,k ülönálló kis történetet tartalmaz minden egyes kötet.A rajzolás külön dícséretet érdemel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-06-03 19:50:18
(#171) D.Gray-Man: onnan is Kanda*__* azért tetszik,mert szerintem nagyon izgalmas és fordulatos a manga
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-06-03 17:38:41
(#170) D.gray-man: Főként Jasdebiék (bár sajnos nem sokat szerepeltek ) és a többi Noé miatt, illetve tetszik maga az izgalmas, fordulatos sztori is.
Ludwig Kakumei: mert érdekes oldalról közelíti meg a Grimm meséket, tetszik a grafikája és Lui herceget is nagyon bírom benne
Ludwig Kakumei: mert érdekes oldalról közelíti meg a Grimm meséket, tetszik a grafikája és Lui herceget is nagyon bírom benne
beküldve: 2010-06-03 16:36:27
(#169) Kedvenc mangáim: One Piece, Trigun, Zombie Powder, Hellsing, Fairy Tail
One Piece: egy hatalmas kitalált világban követhetjük nyomon Luffy és csapata kalandjait, rengeteg poénnal és még nagyobb csatákkal. Engem a story lenyűgözött imáááádom!
Trigun: ennek a mangának a story-ja fogott meg, a grafikáról nemis beszélve hihetetlen részletes és számomra egyedi. Vash és Wolfwood a legjobbak!!
Zombie Powder: a bleach alkotójának egy korábbi félbehagyott munkája 4 kötetes csupán de nekem nagyon bejött. Sokan hasonlítják a Trigun-hoz amiben van valami de a karakterek inkább a Bleach szereplőire hajaznak rövidsége és befejezetlensége ellenére nagyon szeretem
Hellsing: az egyik legjobb vámpíros story amit mangában olvastam Alucard az isten (a dögös Seras-ról nemis beszélve)
Fairy Tail: na ez a másik kedvenc shounen fight mangám érdekes történettel és sok humorral egyszerűen imádom Natsu és Erza egy állat
One Piece: egy hatalmas kitalált világban követhetjük nyomon Luffy és csapata kalandjait, rengeteg poénnal és még nagyobb csatákkal. Engem a story lenyűgözött imáááádom!
Trigun: ennek a mangának a story-ja fogott meg, a grafikáról nemis beszélve hihetetlen részletes és számomra egyedi. Vash és Wolfwood a legjobbak!!
Zombie Powder: a bleach alkotójának egy korábbi félbehagyott munkája 4 kötetes csupán de nekem nagyon bejött. Sokan hasonlítják a Trigun-hoz amiben van valami de a karakterek inkább a Bleach szereplőire hajaznak rövidsége és befejezetlensége ellenére nagyon szeretem
Hellsing: az egyik legjobb vámpíros story amit mangában olvastam Alucard az isten (a dögös Seras-ról nemis beszélve)
Fairy Tail: na ez a másik kedvenc shounen fight mangám érdekes történettel és sok humorral egyszerűen imádom Natsu és Erza egy állat
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-05-15 14:25:50
(#168) Óóó, na végre.
Drifters. Eddig ott tartunk, hogy nagy történelmi harcosok (és még sokan mások) alternatív univerzumban gyakják egymást, a főbossnak pedig nincs túl jó indítéka arra, hogy miért akarja elpusztítani azt a világot, de igazából az efféléknek sose volt, szóval elnézzük neki.
Tulajdonképp Hirano-sama a 11-12. fejezetben elmagyarázza azt, amit eddig is tudtunk, köszönjük szépen neki. De azért mégiscsak jó, hogy biztosak lehetünk benne. Szóval eddig kell elvergődni - a 4. fejezettől pedig nem kell megijedni, nem lesz több ilyen nagy mennyiségű felesleges információ áradat - innen szerintem már rendesen fogja nyomni a dolgokat. Legalábbis remélem.
Tehát jó. Érdemes nekiugrani. Ha másért nem, akkor a kúl fightokért, vagy elfekért, vagy szexi harcosokért, vagy szexi cicislányért (mert ilyen is van, nagyon meglepő).
Vagy Raszputyinért, Anasztáziáért, esetleg Jeanne d'Arcért. Mert őket is kapunk. Bizony.
De lesz sztorija. Biztosan. Már van is. Csak még csírájában.
No, akkor most Junji bácsiról
Junji Itonak... problémái vannak. O.o
Hogy szorulhat egy emberbe ennyi... ilyen?
És én még azt hittem, Hirano-sama feltételezhető keménydrog függősége az ijesztő, amivel legtöbbször mangarajzolás közben él. De nem, Junji művein látszik, hogy ő ezt teljesen természetesen termeli ki magából.
Most végeztem a Voices in the Darkkal, következik a Frankenstein. Lenyűgöző ez az ember.
Drifters. Eddig ott tartunk, hogy nagy történelmi harcosok (és még sokan mások) alternatív univerzumban gyakják egymást, a főbossnak pedig nincs túl jó indítéka arra, hogy miért akarja elpusztítani azt a világot, de igazából az efféléknek sose volt, szóval elnézzük neki.
Tulajdonképp Hirano-sama a 11-12. fejezetben elmagyarázza azt, amit eddig is tudtunk, köszönjük szépen neki. De azért mégiscsak jó, hogy biztosak lehetünk benne. Szóval eddig kell elvergődni - a 4. fejezettől pedig nem kell megijedni, nem lesz több ilyen nagy mennyiségű felesleges információ áradat - innen szerintem már rendesen fogja nyomni a dolgokat. Legalábbis remélem.
Tehát jó. Érdemes nekiugrani. Ha másért nem, akkor a kúl fightokért, vagy elfekért, vagy szexi harcosokért, vagy szexi cicislányért (mert ilyen is van, nagyon meglepő).
Vagy Raszputyinért, Anasztáziáért, esetleg Jeanne d'Arcért. Mert őket is kapunk. Bizony.
De lesz sztorija. Biztosan. Már van is. Csak még csírájában.
No, akkor most Junji bácsiról
Junji Itonak... problémái vannak. O.o
Hogy szorulhat egy emberbe ennyi... ilyen?
És én még azt hittem, Hirano-sama feltételezhető keménydrog függősége az ijesztő, amivel legtöbbször mangarajzolás közben él. De nem, Junji művein látszik, hogy ő ezt teljesen természetesen termeli ki magából.
Most végeztem a Voices in the Darkkal, következik a Frankenstein. Lenyűgöző ez az ember.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-15 14:26:44
Én is csak most néztem utána,jóféle ez a Drifters.Kell.
[Link]
[Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-10 14:35:38
(#166) Amúgy valaki meg tudja mondani, hogy Hirano Kohta, Drifters című mangája miről szól?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2012-11-10 19:27:29
beküldve: 2010-04-22 10:29:21
(#164) beküldve: 2010-04-22 06:48:39
(#163)