Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kedvenc mangáim - és miért
beküldve: 2010-02-05 18:53:33
(#147) Kedvencem; Akuma na eros NO.1. ^^
Egyébként minden Kaori Yuki manga :) Iszonyatosan szép a rajzolás, és ütős a történet mindegyikben :)
Még ami nagyon tetszik, az a Shira Hime Shou és néhány Yuri hime wildroseban megjelent manga *pirul*
Egyébként minden Kaori Yuki manga :) Iszonyatosan szép a rajzolás, és ütős a történet mindegyikben :)
Még ami nagyon tetszik, az a Shira Hime Shou és néhány Yuri hime wildroseban megjelent manga *pirul*
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
Szerk: Ayumu89 2010-02-05 18:53:45
beküldve: 2010-02-05 18:40:11
(#146) Kedvenc mangám egyértelműen a Naruto és a Démonnapló!!!
a Démonnapló azért mert döbbenetes a története és a grafikája,a Naruto meg azért mert nindzsákról szól.
a Démonnapló azért mert döbbenetes a története és a grafikája,a Naruto meg azért mert nindzsákról szól.
Szerk: Szakura-csan 2010-02-05 18:55:52
beküldve: 2009-12-30 10:55:07
(#145) Kedvenc mangám ..hmm... az összes Yoneda Kou által rajzolt mangák, mint pl.:
Doushitemo Furetakunai
Hogy miért?
A rajzstílus fenomenális a története pedig megható.
Doushitemo Furetakunai
Hogy miért?
A rajzstílus fenomenális a története pedig megható.
beküldve: 2009-12-28 09:14:31
(#144) Gantz: a rajzolása szinte tökéletes,ahogy haladunk a történettel,úgy sz*patja be Gantz a "játékosokat",tele van nem várt fordulatokkal,a brutalitásért még jár egy plusz pont.
Jól eltalált világ-történet. Megköveteljük a magyar kötet kiadását! (a Gantz fanok) xD
Tenjou Tenge: szeretem,amikor a sulikban a bandák rivalizálnak egymással.A Tenjou Tenge esetében hozzájön még egy kis harcművészet,na meg a jó kis Ecchi sem marad ki
Black Cat: erről nem tudok úgy különösebben mit írni,olvasni kell! Mert jó!
Jól eltalált világ-történet. Megköveteljük a magyar kötet kiadását! (a Gantz fanok) xD
Tenjou Tenge: szeretem,amikor a sulikban a bandák rivalizálnak egymással.A Tenjou Tenge esetében hozzájön még egy kis harcművészet,na meg a jó kis Ecchi sem marad ki
Black Cat: erről nem tudok úgy különösebben mit írni,olvasni kell! Mert jó!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-05 10:53:55
(#143) Jelenlegi kedvenceim a Yamato Nadeshiko Shichi Henge. Jókat lehet közben kacagni.
A másik a Petshop of Horrors.
A másik a Petshop of Horrors.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2009-12-03 18:07:58
(#142) Meitantei Conan. Ez a legújabb kedvencem. :3 Akik szeretik, azok azt hiszem, magyarázás nélkül is értik, akik pedig nem, azoknak elmondom, hogy nekem nagyon tetszik a története, érdekes benne a főszál és a több mellékszál is. :) A karakterek szimpatikusak, azt meg már meg sem említem, hogy odavagyok a krimi-romantika párosításért.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-11-22 19:59:31
(#141) Berserk. Aki látta az animét, annak nem kell magyaráznom, hogy miért. Aki még nem látta, az pedig nézze meg minél előbb. ^^
"Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még annál is szebb."
beküldve: 2009-11-22 19:32:08
(#140) 1. számú mindent elsöprő kedvenc: DEATHNOTE :3:3:3 Nem tudom kifejezni hogy miért, egyszerűen zseniális a sztorija meg úgy alapvetően az egész (és mellesleg tömve van bishikkel, nr. 1 = Light :3) és imádom na xD
2. Ludwig kakumei. Olyan jó kis morbid (főleg az elején) és közben szétröhögtem az agyamat rajta
3. Nana. áhh ezt se tudom megindokolni normálisan... tele van drámával és érzelmekkel de ugyanakkor nem az a kifejeztt nyálas love sztori és én szeretem az ilyen animéket.
ésésés 4. Fujoshi kanojo. Valahogy kicsit magamat látom a főszereplő csajban xDxDxD
2. Ludwig kakumei. Olyan jó kis morbid (főleg az elején) és közben szétröhögtem az agyamat rajta
3. Nana. áhh ezt se tudom megindokolni normálisan... tele van drámával és érzelmekkel de ugyanakkor nem az a kifejeztt nyálas love sztori és én szeretem az ilyen animéket.
ésésés 4. Fujoshi kanojo. Valahogy kicsit magamat látom a főszereplő csajban xDxDxD
beküldve: 2009-11-22 18:40:59
(#139) 1. DEATH NOTE ! egyszerűen imádom
- nagyon vicces
-L és Light is eszméletlen jól néz ki
-nagyon kiszámíthatatlan, mindig valami váratlan jön amitől majdnem elájulok!
- és szerintem a manga és az anime is nagyon jól megvan csinálva!
2. ELFEN LIED!
- nagyon meglepő hogy ennyire tetszik, de valahogy megfogott :/
- szép a manga
rossz benne hogy rémesen sok a perverz jelenet ! ez már beteges XD!
3. BATTLE ROYALE!
nah jó persze hozzá kell tennem hogy közel sem olyan jó mint a könyv, de mivel a sztori annyira k*rva jó így ez is tetszik !
stb........
- nagyon vicces
-L és Light is eszméletlen jól néz ki
-nagyon kiszámíthatatlan, mindig valami váratlan jön amitől majdnem elájulok!
- és szerintem a manga és az anime is nagyon jól megvan csinálva!
2. ELFEN LIED!
- nagyon meglepő hogy ennyire tetszik, de valahogy megfogott :/
- szép a manga
rossz benne hogy rémesen sok a perverz jelenet ! ez már beteges XD!
3. BATTLE ROYALE!
nah jó persze hozzá kell tennem hogy közel sem olyan jó mint a könyv, de mivel a sztori annyira k*rva jó így ez is tetszik !
stb........
beküldve: 2009-09-20 20:49:28
(#138) Dramacon:szép grafika,jó történet és van benne Matt+Emily páros(kedvenc könyvem főszereplői)
Chrono crusade:Szép a grafika,de ami a kedvencemmé tette az a történet.
Chrono crusade:Szép a grafika,de ami a kedvencemmé tette az a történet.
meh....
beküldve: 2009-08-27 11:57:13
(#137) Az én kedvenc mangáim között egyértelműen ott van a Hellsing, Vampire Knight, Speed Grapher és még elég sokat szeretek...
Hogy miért?
Hellsing: vámpíros, véres, izgalmas, Serasnak nagy mellei vannak =)
Vampire Knight: vámpíros, izgalmas, szép grafika, vámpíros, vámpíros.... =)
Speed Grapher: nos ebben se vámpírok se szép grafika, és nem is tudom miért szeretem, de szeretem =)
Még szeretem a Death Note-t is, a szereplők és a sztori miatt, és mindig rájövök valami új dologra ha újra nézem, szal nekem nem unalmas ( vagy csak hülye vagyok és nem értettem meg elsőre =))
Sok mindent szeretek még, de nem akarom betölteni az egész oldalt =)
csak egy kis fölsorolás >.<
Rémmetró, D, a vámpírvadász, Siuri no Kizuna (Spirál) ... stb. =)
Hogy miért?
Hellsing: vámpíros, véres, izgalmas, Serasnak nagy mellei vannak =)
Vampire Knight: vámpíros, izgalmas, szép grafika, vámpíros, vámpíros.... =)
Speed Grapher: nos ebben se vámpírok se szép grafika, és nem is tudom miért szeretem, de szeretem =)
Még szeretem a Death Note-t is, a szereplők és a sztori miatt, és mindig rájövök valami új dologra ha újra nézem, szal nekem nem unalmas ( vagy csak hülye vagyok és nem értettem meg elsőre =))
Sok mindent szeretek még, de nem akarom betölteni az egész oldalt =)
csak egy kis fölsorolás >.<
Rémmetró, D, a vámpírvadász, Siuri no Kizuna (Spirál) ... stb. =)
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-27 12:01:12
beküldve: 2009-08-27 11:54:58
(#136) Akuma na Eros: Ez volt az első mangám, amire emlékszek. ^^ Tetszett a története, gyönyörű a rajzolása, és Sátán eszméletlenül-nyálcsorgatóan jól néz ki. (sokáig ő díszítette az Asztalomat)
Démonnapló: Ahogy a fentiből is látszik, szeretem a démonos, sátános, ördögös cuccokat. Ez is nagyon aranyos, Raenef cuki, Eclipse meg olyan szigorú, és az érezhető BL-vonal is tetszik benne.
Makrancos hercegnő: A gyönyörű grafika, élvezhető történetek, szerethető karakterek (főleg Vu ) miatt az egyik kedvencem lett.
Nyári eső: Német szerző tollából ugyan, de egy nagyon édes, aranyos egykötetes shoujo, amit az első pillanattól a kedvenceim között tartok számon.
Ruróni Kensin: Ez a legújabb kedvencem. El se akartam olvasni, mert nem érdekel különösebben a szamuráj-élet, meg a 28 kötet is riasztott. Gondoltam, hogy esetleg majd az animébe belelesek, de a manga felejtős lesz.
Hát, az egyik mangamelléletnek hála, a grafikája lenyűgözött, a szereplők is olyan szerethetőek voltak, hogy az a pár oldal miatt muszáj volt beszereznem pár kötetet. Számomra egyszerűen letehetetlen. És nem is a harcok miatt, azokat gyorsan átnézegetem, annyira nem érdekelnek. De a többi rész annyira vicces, szerintem még sosem nevettem fel hangosan manga olvasása közben, de ez kiváltotta belőlem.
Démonnapló: Ahogy a fentiből is látszik, szeretem a démonos, sátános, ördögös cuccokat. Ez is nagyon aranyos, Raenef cuki, Eclipse meg olyan szigorú, és az érezhető BL-vonal is tetszik benne.
Makrancos hercegnő: A gyönyörű grafika, élvezhető történetek, szerethető karakterek (főleg Vu ) miatt az egyik kedvencem lett.
Nyári eső: Német szerző tollából ugyan, de egy nagyon édes, aranyos egykötetes shoujo, amit az első pillanattól a kedvenceim között tartok számon.
Ruróni Kensin: Ez a legújabb kedvencem. El se akartam olvasni, mert nem érdekel különösebben a szamuráj-élet, meg a 28 kötet is riasztott. Gondoltam, hogy esetleg majd az animébe belelesek, de a manga felejtős lesz.
Hát, az egyik mangamelléletnek hála, a grafikája lenyűgözött, a szereplők is olyan szerethetőek voltak, hogy az a pár oldal miatt muszáj volt beszereznem pár kötetet. Számomra egyszerűen letehetetlen. És nem is a harcok miatt, azokat gyorsan átnézegetem, annyira nem érdekelnek. De a többi rész annyira vicces, szerintem még sosem nevettem fel hangosan manga olvasása közben, de ez kiváltotta belőlem.
beküldve: 2009-08-27 11:41:57
(#135) Alichino - ismerősöm szerint beteg történet, de szerintem gyönyörű a megvalósítása. Ez volt az első olyan manga, amin elámultam.
Tarot Café - szerintem ez nem kérdés. Bár a pasik nőnek néznek ki benne, de a rajzolás fantasztikus.
Vampire knight - mondom annak ellenére, hogy mostanában kezd olyan érzésem lenni, feleslegesen bonyolítják, és számítottam arra, hogy
Kuroshitsuji - Engem az anime és a manga is megfogott. Bár rajzolásilag nem mondanám azt, hogy kiemelkedő, mégis szerethető darab.
Tarot Café - szerintem ez nem kérdés. Bár a pasik nőnek néznek ki benne, de a rajzolás fantasztikus.
Vampire knight - mondom annak ellenére, hogy mostanában kezd olyan érzésem lenni, feleslegesen bonyolítják, és számítottam arra, hogy
Yuki vámpír vagy lesz
mégis amikor a gyanúm értelmet nyert valami véget ért nekem evvel a mangával kapcsolatban.Kuroshitsuji - Engem az anime és a manga is megfogott. Bár rajzolásilag nem mondanám azt, hogy kiemelkedő, mégis szerethető darab.
beküldve: 2009-08-23 11:32:47
(#134) Szerintem nem a válság tehet erről. Lehet, hogy van benne valami, de szerintem nem ez a fő ok.Annyira azért szerintem nem súlyos a helyzet...
\!/Hakinyitsz1mangát,azoian,minthaapokolbalépnél! Sohanemfogodtudniabbahagyniésarabjáváválsz!\!/
beküldve: 2009-08-22 10:49:31
(#133) Jaja. Köcsög válság!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar