Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
ha engem oltott volna le egy egész fórum, inkább másik néven jelentkeznék be.
soha nem süllyednék le olyan mélyre! csak azért mert pár embernek nem egyezik meg a véleménye az enyémmel? ugyan már. a "leoltás" is arra utal h engem, mint személyt kritizálnak és nem pedig a témáról vitáznak egyesek. dehát nem is várom el h a magyarok egyik legnagyobb hibáját ne kövessék el itt. (magyar tanárnőm mondta ezt, és én hiszek neki, mivel sokkal műveltebb ő mint én, az tuti)
szerk: én is beleestem a személyeskedésbe, miután elkezdett vki személyeskedni. ez így megy.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-07-24 05:46:51
beküldve: 2008-07-23 21:46:35
(#95) Jah, és titkon még örülök is ezeknek a csúszásoknak..
Meg annak, h a Hellsing 2. őszre jön.
Nem tudom, h érjem utol magam
Talán egy lottó 5ös vagy 6os megoldaná a problémám
Meg annak, h a Hellsing 2. őszre jön.
Nem tudom, h érjem utol magam
Talán egy lottó 5ös vagy 6os megoldaná a problémám
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-07-23 21:55:31
beküldve: 2008-07-23 21:42:28
(#94) Igen igen de szerintem nem mindenki kap négyezret havonta.
Csak megpróbáltam rávilágitaní miért nem lenne jó a szoros 2 hónap.(szerintem)
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Az előbb írtad, hogy egy hónapban 2 vagy 3 manga lenne. Te 4000 forintot kaptál. 4000/2000=2
Igen de ott az a három is
Tudtam, hogy ezt fogod mondani
beküldve: 2008-07-23 21:39:02
(#92) - Amíg kevés kiadvány van, gyorsan jönnek. Amikor sok, ritkábban. Mondom, elönthetnénk a piacot, de mi értelme lenne? Nincs mindenkinek havi 20ezer forintja mangára. Ha kéthavonta jönne a Naruto, Kensin, Árnybíró, Nana stb. sokan behozhatatlanul lemaradnának. Meg kell találni a helyes arányt. Nem mondom, hogy ez az, de ennek semmi köze az esetleges csúszásokhoz.
OK, akkor most leírom itt vagyok én példának.
Nem olyan rég volt, mikor meg akartam venni az 1. Naruto kötetet.
Épp nagyon csóró voltam, vártam picit és mire észbe kaptam már itt volt a következő.. a következő.. a következő...
Mondoban beleolvastam a Kensinbe, ez is kell... és már a 4. jön ki!!!!
Kell az Élni, a Nana, az Árnybíróról nem is beszélve, még mindig 7kötetnél tartok de egyszerűen nekem ez így sok, és mire megveszek egy kisebb adagot kijött a következő..
*még mindig várok vmi költségcsökkentő akcióra, de nem akar jönni.*
Lényegesen segítene...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-07-23 22:07:37
beküldve: 2008-07-23 21:36:03
(#91) A mangakiadás nem lézerhegesztés, ahol mindent milliméterre ki lehet számolni. Jön egy vis maior és borulnak a tervek. A kockázatot lehet mérsékelni, de nem lehet kizárni. Ez van. Ezzel együtt kell élni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-07-23 21:29:21
(#90) Egyik sorozat sem végtelen, így előbb utóbb mindenki beszerezheti, behozhatja. Mért kell rögtön a megjelenéskor megvenni? Nekem még mindig van amit nem vettem meg, de meg fogok... és cseppet sem bánt.
beküldve: 2008-07-23 21:25:58
(#89) Na jó igazából nem fontos h két vagy három havonta, csak h jöjjön viszonylag folyamatosan, az lenne jó, de most a legutóbb kiadott kötetekhez számolva is két hónap a csúszás... És akkor még most is csak DN-nel meg Kenshinnel küzdünk... Hellsingről, Árnybíróról még szó sem esik...
Az előbb írtad, hogy egy hónapban 2 vagy 3 manga lenne. Te 4000 forintot kaptál. 4000/2000=2
Igen de ott az a három is
"Wings symbolize freedom for those who have none. They don't symbolize monsters."
Ha jól számolok jelenleg öt olyan manga van ami kéthavonta jelenik meg.(Árnybíró, Naruto, Kenshin, Nana, DN, javítson ki valaki ha tévedek)
Az egy hónapban vagy 2 vagy 3 manga lenne.
Én mikor kissebb voltam havi 4000ft-ot kaptam úgy hogy azon kívül semmi más, azt kellett beosztanom egy hónapra.
Tehát én pl. nem tudtam volna tartani az "ütemet" és lett volna amiről lekések.
Ezért nem nagyon lehet szerintem szorosan kéthavonta kiadni ezeket a mangákat.
Én mikor kissebb voltam havi 4000ft-ot kaptam úgy hogy azon kívül semmi más, azt kellett beosztanom egy hónapra.
beküldve: 2008-07-23 21:16:54
(#86) Ha jól számolok jelenleg öt olyan manga van ami kéthavonta jelenik meg.(Árnybíró, Naruto, Kenshin, Nana, DN, javítson ki valaki ha tévedek)
- Az, hogy a DV kéthavonta ad ki egy kötetet, számunkra semmit sem jelent. Nem fogunk mennyiségi versenybe szállni.
Ez nem versenyre megy, csak azt mondom, hogy a kéthavi ütem még lehet ideális. A Berserk és az Angyalok menedéke jól példázza ezt.
Szerintem ez a két sorozat túl gyorsan jön ki. Legalábbis az én pénztárcámhoz képest. Még fel se pillant az ember az butolsó fejezetből és máris ott a következő? De hol a pénzem?
(Jó, én még egyiket se vettem meg, mert rengeteg más manga van, amit szeretnék és rájuk pont nem jutott. De majd bepótolom.)
beküldve: 2008-07-23 21:10:22
(#84) Pff... sztem itt többen is félreértettek többeket. Ez szerintem is furcsa volt.. "Ha kéthavonta jelnne meg..." ??? Eddig nem így volt? Vagyis kellett volna lennie? Mellesleg sztem ezalatt nem azt kell érteni, hogy egyszerre kerül ki a pultra a NANA, Naruto, Árnybíró stb, hanem kéthavonta. Nem egyszerre jönnek ki, hanem a sorozatok magukhoz képest kéthavonta. Nemtom sikerült-e értelmesen kifejeznem magam, de arra gondolok - ha már arról van szó, hogy mindenki megvesz mindent - akkor senki sem maradna le, ha 3 hetente jelenne meg valami... és mindneki ki lenne elégítve, senkinek nem zúdulna semmi a nyakába.
Felváltva... egyenként. De most 2 hónapja csend van...
Hjajj...
Felváltva... egyenként. De most 2 hónapja csend van...
Hjajj...
beküldve: 2008-07-23 21:07:24
(#83) Bár nem hiszem h a MF bármelyikünk cégvezetési tanácsaira rászorulna, annyit szerintem meg lehet érteni - igaz, minthogy nem vagyok bennfentes, ez csak a saját véleményem - hogy havi két (max 3) fajta mangánál valószínűleg többet nem fognak kiadni, a lentebb írt okok miatt. A kiadványok számának növekedésével ez egyre nagyobb falat lesz a kiadónak. Most épp próbálgatják, merről, hogy rágják, később biztos olajozattabban fog menni. - illetve lehet már most is úgy menne, ha egyéb problémák nem merülnek fel. Nem tudom én sem, mi, kinek a hibájából történik természetesen... Sajna egyik fejes sem a pasim
Someday the Dream will End
Szó sincs róla. Csak kell egy egészséges ütem, amit lehet is tartani, és nem nő túl mindenki pénztárcáján. Pl. az Árnybíró, amikor egyedüliként volt a palettánkon, közel másfél havonta jött ki (amíg a 6. kötettel meg nem tört a lendület). Ha minden sorozatunk ebben a tempóban érkezne
1. nem volna minőségi
2. sokan lemaradnának
Nyugaton is az a divat, hogy vanak sorozatok (a népszerűbbek) amik gyakran megjelennek, ezek lesznek nálunk a kéthaviak (mínusz egy nyári hónap) és a kevésbé húzócímek, amik 3-4 havonta - nálunk ezek eseményekre, conokra, ilyesmikre jönnek majd ki.
1. nem volna minőségi
2. sokan lemaradnának
Nyugaton is az a divat, hogy vanak sorozatok (a népszerűbbek) amik gyakran megjelennek, ezek lesznek nálunk a kéthaviak (mínusz egy nyári hónap) és a kevésbé húzócímek, amik 3-4 havonta - nálunk ezek eseményekre, conokra, ilyesmikre jönnek majd ki.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...