Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Egyébként meg mi a jó abban hogy ennyire mindenkielé kiállva hangoztatod nagyvagányan hogy: "Áááá ellenszenves a mangafan"
Egyéni szoc. probléma, tartsd meg magadnak!
ha elolovastad volna Csabának írtam egy kérdést itt fórumon nyilvánosan, és abban a hsz-ben volt és ott is azért, mert a kérdésemhez kapcsolódott. csak mivel itt mások reagáltak arra a hsz-re, és ezt emelték ki, ezért válaszolok nekik. sorry h nem vok olyan bunkó h lesz@rom azt amit mások mondanak/írnak nekem. de én már csak ilyen lelkiismeretes emberke vok. XD legalábbis igyekszek lelkiismeretes ember lenni, mind a munkámban, mind az életben.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-07-23 18:33:55
(#65) Öcsém, lassan nyithatnánk egy mangafan-törikönyvet, mert az "Átírás-háborúk" óta az a második nagyobb összecsapás...Egyébként meg mi a jó abban hogy ennyire mindenkielé kiállva hangoztatod nagyvagányan hogy: "Áááá ellenszenves a mangafan"
Egyéni szoc. probléma, tartsd meg magadnak!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ó a szemét Mangafan, hogy utálom hogy direkt mondják itt hogy ekkor meg ekkor jelenik meg, aztán csak hogy jól kib*szhassanak velünk nem jelenik meg, és most biztos ott röhögnek rajtunk a szerkesztőségben és tervezgetik a következő csúszást ami még nagyobb, mégviccesebb lesz, mi meg mégnagyobbat szívunk!
... ;)
... ;)
Úúúgy van! Mondjon le!
(Tudom, hogy viccnek szántad, de vigyázz, nehogy bannoljanak Bár biztos értik a viccet
(Tudom, hogy viccnek szántad, de vigyázz, nehogy bannoljanak Bár biztos értik a viccet
Szerk: .., 2008-07-23 18:30:43
beküldve: 2008-07-23 18:21:49
(#63) Ó a szemét Mangafan, hogy utálom hogy direkt mondják itt hogy ekkor meg ekkor jelenik meg, aztán csak hogy jól kib*szhassanak velünk nem jelenik meg, és most biztos ott röhögnek rajtunk a szerkesztőségben és tervezgetik a következő csúszást ami még nagyobb, mégviccesebb lesz, mi meg mégnagyobbat szívunk!
... ;)
... ;)
Someday the Dream will End
Szerk: martin 2008-07-23 18:23:33
beküldve: 2008-07-23 18:16:58
(#62) Szerintem is a minőség fontosabb, mint a mennyiség. A csúszást meg túl lehet élni. Inkább veszek egy minőségi könyvet, mint egy selejtet.
További sok sikert!!!!
További sok sikert!!!!
Ámen...
Én is igy gondolom.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Szerk: Echiko 2008-07-23 18:09:37
a lényeg h találjanak már ki vmit a csúszások ellen! pl ha 5 nap alatt nem készült el a nyomda, akkor adják le az anyagot 10 nappal előbb.
beküldve: 2008-07-23 17:56:14
(#58) *Pedig megfogadtam, hogy nem folyok bele de már elvesztettem a fonalat...*
Tehát, mi a probléma? Vadooc, a kritika kell, a kritika jó (gondolom te is tudod) hogy csak az építő jellegűvel haladunk valamerre. Az, hogy nem szimpatikus neked a kiadó urambocsá' de bezony megesik, ez van. A késések kellemetlenek nekik is, nekünk is. Nem először fordul elő ez tény de nem hinném, hogy hobbiból, poénból, szándékosan etc. csinálják. Ennyit akartam :)
Tehát, mi a probléma? Vadooc, a kritika kell, a kritika jó (gondolom te is tudod) hogy csak az építő jellegűvel haladunk valamerre. Az, hogy nem szimpatikus neked a kiadó urambocsá' de bezony megesik, ez van. A késések kellemetlenek nekik is, nekünk is. Nem először fordul elő ez tény de nem hinném, hogy hobbiból, poénból, szándékosan etc. csinálják. Ennyit akartam :)
Szerk: miyu 2008-07-23 17:56:41
beküldve: 2008-07-23 17:54:34
(#57) Én ehez nem naon akaródzok hozzá szólni, mert értelmetlen a vita. Más szóval NINCS értelme közbe szólnom.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
"Hazudozás"?
Na jó, egy szint alá nem megyek.
Na jó, egy szint alá nem megyek.
pedig te mentél most a szint alá már bocsi!
én nem azok közé tartozok akik azon versengenek h minnél több hsz-e legyen... XD
Jó, csak azért mondtam, hogy érzékeltessem, hogy sok hsz.-ed van.
am ebből is láthatod h ha megvan a véleményem akkor azt ki is fejtem. XD szal általában azért van sok hsz-em mert vagy bajba kerülök amiatt h félreértenek vagy nem értenek meg. persze nem úgy értem h értsenek velem egyett, csak fogják fel azt amit mondok. ennyi. :)
én nem azok közé tartozok akik azon versengenek h minnél több hsz-e legyen... XD
Jó, csak azért mondtam, hogy érzékeltessem, hogy sok hsz.-ed van.
Szerk: Meglivorn 2008-07-23 17:44:00
Ha ennyire ellenszenves, akkor miért van 479 hozzászólásod a fórumjukon?
bocsi de nem szoktam a hsz-eimet számolni. XD ha van vmiről véleményem akkor azt leírom, erre való a fórum. na meg ha kérdeznek tőlem, akkor válaszolok, mert nem vok olyan pofátlan h ha észreveszem h kérdeztek tőlem akkor nem válaszolok. én nem azok közé tartozok akik azon versengenek h minnél több hsz-e legyen... XD
és pl a nana topicba is írtam néhányszor, hiszen nagyon örülök h magyarul olvashatom (mint ahogy ott is leírtam már párszor)
a másik meg h általában szeretem az emberek szemébe mondani a kritikát és nem a háta mögöt, persze ez attól is függ h van e olyan topic itt. lásd magyaros átírás topic (régebben) és most ez a topic.
mellékesen ez hogy vág a témába? XD
Szerk: vadooc 2008-07-23 17:41:51