Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Hát akkor rendben Mangafan megbocsátok, hogy ennyit késtetek a Death Note-al. Pedig ezt vártam a legjobban, na sebaj. *az eső miatt lehangolt úgy, hogy nincs kedve szidni meg nem is akkar, hiszen nem a kiadó (Mangafan) hibája*
Oanézz, megbocsájtott
Valami rosszat írtam? Most egy picit elrontottad a kedvem az esővel együtt.*esik az eső a **r** életbe.*
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Lényegtelen, hogy miért csúsztak, de nem készültek el időben.
ezt tényleg így gondolod??? na ez rohadtul felelőtlen hozzáállás! tudod miért? mert az h vki ki tudja javítnai a hibát (bármilyen esetben, nem csak a mostani konkrét kiadói késések) ahhoz kell tudni az okot h miben és hol hibázott!! ez fontos h többet ne forduljon elő a dolog!!!! én 20 éves fejjel erre rájövök, nehogymár ti nemtudomhányan nemtudomhányévesen ne jönnétek erre rá! akkor inkább mondd azt h nem publikus h miért csúsznak rendszeresen a kiadványok, de azt ne mondd h LÉNYEGTELEN!!! nagy felelőtlenségről árulkodik ez a hozzáállás!!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A védőborítót én azért imádom mert össze ratyizhatom a kötetet olvasás közben, csak vissza teszem a borítót és tadamm' meg se látszik.
Én is ezért szeretem a védőborítót. Meg szép fényes.
De jó volna, ha a Shounen Jumpos mangákat mind kiadná a MangaFan. Nem törne meg a Bleachem borítója, meg amikor egyszer elszakadt, lett volna rá védőborítóm.
A mangafan még egy tokypopos mangát nem adott ki. Ezt csak úgy mondom, szerintem ez pozitívum.
Azért ott is vannak jó mangák, elég a Suikodenre gondolni, ami nálam a No 1 a DN melett.
-------------------
Engem nem zavart a csúszás, lényeg, hogy megjelenjen.
Blogom:http://elhaym.wordpress.com, ( Tavaszi szezon szavazás.) MAL:kedvencek és jelenleg nézett animék: http://myanimelist.net/profile/Elhaym Olvasom:http://moly.hu/tagok/elhaym
de mondjuk a Fumaxnál semmi nincs, így szegény vásárló nem tudja, hogy msot tartalékolja a pénzét v ugyishamaermegjelenik.
Már miért ne lenne?
http://www.fumax.hu/fumax/?pag e_id=35
Akit meg ennél részletesebben is érdekel, az mindent megtudhat a knetes fumax fórumról, ahol rendszeresen válaszol a kiadó.
beküldve: 2008-07-23 16:00:29
(#16) Nem is tudok másik kiadóról amelynek lenne védőborítós mangája. A védőborítót én azért imádom mert össze ratyizhatom a kötetet olvasás közben, csak vissza teszem a borítót és tadamm' meg se látszik.
Ebből azt akartam kihozni, hogy igenis fontosak nekik az olvasóik, csak a véletlen nem mindig fogja a pártjukat. Ekkor lett nekem #1 kiadó x)
Ezért (is) akadtam ki mikor elhányták a suhancok a borítóimat. "Hát, hogy fognak kinézni a polcon a kötetek?" Erre a Mangfan (pedig megígértem, hogy nem írom le, bocs ^^") küldött nekem ingyen és bérmentve négy borítót, pedig sehol nincsen leírva, hogy segíteni kell a trehány fórumozóknak. Csupán annyit kértek ne nagyon híreszteljem mert tömegesen ilyen kéréseket nem tudnak teljesíteni. Szóval tessék vigyázni azokra a fránya borítókra xD
Ebből azt akartam kihozni, hogy igenis fontosak nekik az olvasóik, csak a véletlen nem mindig fogja a pártjukat. Ekkor lett nekem #1 kiadó x)
Szerk: miyu 2008-07-23 16:02:49
Hát akkor rendben Mangafan megbocsátok, hogy ennyit késtetek a Death Note-al. Pedig ezt vártam a legjobban, na sebaj. *az eső miatt lehangolt úgy, hogy nincs kedve szidni meg nem is akkar, hiszen nem a kiadó (Mangafan) hibája*
Oanézz, megbocsájtott
beküldve: 2008-07-23 15:42:04
(#14) Hát akkor rendben Mangafan megbocsátok, hogy ennyit késtetek a Death Note-al. Pedig ezt vártam a legjobban, na sebaj. *az eső miatt lehangolt úgy, hogy nincs kedve szidni meg nem is akkar, hiszen nem a kiadó (Mangafan) hibája*
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-23 15:36:43
(#13) Nem értem. Amíg a Mangafan védőborítóval adja ki a köteteket, addig egy szavunk se lehet. Védőborító pwnz.
Komolyabban:
Kezdem úgy érezni, hogy én vagyok az egyetlen, aki a többi kiadóval nem foglalkozik különösebben. Ők is írnak ki dátumokat?
Az ár? Én még ott tartok, hogy Árnyékbáró ezöccá, miközben a fumax a Princess Ai-val már egyből 2000-el indított.
A mangafan még egy tokypopos mangát nem adott ki. Ezt csak úgy mondom, szerintem ez pozitívum.
Minőség. Újra megemlíteném a csodálatos védőborítót. Én egyszerűen nem tudok betellni vele, a védőborító kiemeli a sok lekopó kartonborítós kötet közül a mangafan kiadványait. Bár az is lehet, hogy csak rám van ilyen hatással, ki tudja.
Viszont én nagyon nem értek ehhez a "mennyire éles/tiszta ez meg az az oldal", speciel nem veszek észre belőle semmit, szóval ehhez nem nagyon tudok mit hozzászólni. De akkor is, az a védőborító, hát könyörgöm...
Csak most valahogy azt a mondatot hiányolom/nem vettem észre (!), ami sugallja, hogy idővel gyorsulni fog a tempó. Nekem soha semmi bajom nem volt a kiadás sebességével, főleg most, tyű, meg se szólalhatok. De azért a sablonreménykeltés néha tényleg jót tesz.
Komolyabban:
Kezdem úgy érezni, hogy én vagyok az egyetlen, aki a többi kiadóval nem foglalkozik különösebben. Ők is írnak ki dátumokat?
Az ár? Én még ott tartok, hogy Árnyékbáró ezöccá, miközben a fumax a Princess Ai-val már egyből 2000-el indított.
Minőség. Újra megemlíteném a csodálatos védőborítót. Én egyszerűen nem tudok betellni vele, a védőborító kiemeli a sok lekopó kartonborítós kötet közül a mangafan kiadványait. Bár az is lehet, hogy csak rám van ilyen hatással, ki tudja.
Viszont én nagyon nem értek ehhez a "mennyire éles/tiszta ez meg az az oldal", speciel nem veszek észre belőle semmit, szóval ehhez nem nagyon tudok mit hozzászólni. De akkor is, az a védőborító, hát könyörgöm...
Csak most valahogy azt a mondatot hiányolom/nem vettem észre (!), ami sugallja, hogy idővel gyorsulni fog a tempó. Nekem soha semmi bajom nem volt a kiadás sebességével, főleg most, tyű, meg se szólalhatok. De azért a sablonreménykeltés néha tényleg jót tesz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Persze, ez is benne van. Mert az emberek hajlamosak nem végig nézni a számokat, át se gondolják és automatikusan azt vesszük ami 1essel kezdődik, mert, "hogy az olcsóbb". Aham persze, egy nagy sz@rt x). Azért tettem a "spórolást" idézőjelbe. Biztos te is láttam, már bevásárlóközpontban tülekedő emberpéldányokat a pár forinttal akciós cuccokért... "power of the marketing >)"
Én egy valamin lepődtem meg: Az 5. "pontban" írt dolgokon. Most komolyan, van olyan ember aki az árán kezdet rinyálni? Ez kész O.o. Ez is olyan mint ano' az akciós termékek: 2000 Ft helyet 1999 Ft. Ez emberek meg "juj, szaladjunk, akciós, a bolondnak is megéri" De mivel már 1 Ft nincs, lesz helyette 10 ft-os "spórolás"... Szóval no comment, az ilyen rinyát fel se kéne venni...
Én meg az Árnybíróról eleinte meg voltam győződve, hogy emelitek az árát (dupla borító, színes oldalak) és ez csak egy bevezető ár.
Én meg az Árnybíróról eleinte meg voltam győződve, hogy emelitek az árát (dupla borító, színes oldalak) és ez csak egy bevezető ár.
az ilyen sok kilences árakban nem az az 1 vagy 10 forint spórolás a lényeg. Hanem az ember így azt hiheti, hogy ha 1990 ftbe kerül valami, akkor az csak 1000 forint. Szalad oda apucihoz anyucihoz a kisgyerek, hogy "Nézd, ez csak egy ezres!" "Ez kétezer forint fiam, de ha már eljöttünk a boltba, akkor megvesszük, egye fene."
Ez egy nagyon régi marketingfogás. Szerintem gusztustalan. A kerekárasok sokkal "becsületesebbek", látszik, hogy nem az a lényegük, hogy minél jobban megvágják az embert anyagilag.
beküldve: 2008-07-23 15:01:35
(#10) Egyébként is, amíg várunk az új kötetekre, van időnk újraolvasni a régiket..mellesleg, a mangafannak legalább van egy becslése mikor jelennek meg a mangák de mondjuk a Fumaxnál semmi nincs, így szegény vásárló nem tudja, hogy msot tartalékolja a pénzét v ugyishamaermegjelenik.
Még mindig ti vagytok a legjobb kiadó, és ti cisnáljátok elgjobvban a kartonált kötést +a borítók is ilyen "lágyak" nem úgy mint más kiadóknál ahol (sajnos már előfordult velem) behajlítodés törik...
Még mindig ti vagytok a legjobb kiadó, és ti cisnáljátok elgjobvban a kartonált kötést +a borítók is ilyen "lágyak" nem úgy mint más kiadóknál ahol (sajnos már előfordult velem) behajlítodés törik...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-23 14:59:42
(#9) A boltokba kb. mikor érkezhetnek e kincsek? (Kecskemét)
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-07-23 14:59:33
(#8) Én egy valamin lepődtem meg: Az 5. "pontban" írt dolgokon. Most komolyan, van olyan ember aki az árán kezdet rinyálni? Ez kész O.o. Ez is olyan mint ano' az akciós termékek: 2000 Ft helyet 1999 Ft. Ez emberek meg "juj, szaladjunk, akciós, a bolondnak is megéri" De mivel már 1 Ft nincs, lesz helyette 10 ft-os "spórolás"... Szóval no comment, az ilyen rinyát fel se kéne venni...
beküldve: 2008-07-23 14:54:57
(#7) Ez már kellett, mert kezdtek elharapódzni a dolgok. Mondjuk nem értem minek királydrámát csinálni néhány nap késésből.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szerk: Mariko 2008-07-23 14:55:19