Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
beküldve: 2008-07-23 14:41:41
(#6) Jó kis lebaszás ^^
Akinek szól , az vegye is magára.
Hajrá Mangafan!
Akinek szól , az vegye is magára.
Hajrá Mangafan!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-07-23 14:36:00
(#5) Csúszás tekintetében a Szukits kiadót úgysem lehet letaszítani a trónról, tehát ráértek.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 14:25:00
(#4) Korrekt cikk, korrekt hozzáállás. Persze, nem öröm a csúszás, de azért az erős, hogy máshol nincs ilyen
Összefoglalva: jó munkához idő kell, a várakozás pedig megédesíti az örömöt
(lásd az Alexandrát, akik pölö már lassan több mint egy éve ígérgetnek egy reprintet (újranyomást) a Trónok harcából, és még mindig semmi... )
Összefoglalva: jó munkához idő kell, a várakozás pedig megédesíti az örömöt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Lényeg, hogy megjöjjön, egy kis csúszásba senki nem hal bele! Vegyétek hízelgésnek a sok rinyát, ez is csak azt mutatja, hogy mennyire várják és szeretik a lurkók kemény munkátok édes gyümölcsét!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-07-23 14:03:44
(#2) Igen, most már értem. Ez a minőség, mennyiség stb. dolog világos.
Én örülök neki, higy ennyit csiszolgatjátok a mangákat. Most őszintén, tényleg a polcomon a legszebb manga az Élni meg a többi MangaFanos kiadvány.
Csak így tovább! A csúszást meg szerintem túléli mindenki.
Én örülök neki, higy ennyit csiszolgatjátok a mangákat. Most őszintén, tényleg a polcomon a legszebb manga az Élni meg a többi MangaFanos kiadvány.
Csak így tovább! A csúszást meg szerintem túléli mindenki.
beküldve: 2008-07-23 13:57:11
(#1) A konkrét esethez: a DN 1. és a Kensin 4. ma este érkezik. Lényegtelen, hogy miért csúsztak, de nem készültek el időben. Az utolsó pillanatig (konrétan aznap reggelig) reménykedtünk, hogy kapunk pár példányt, de ez sem jött össze. Nagyon sajnálom azokat, kik esetleg csak ezért mentek le a rendezvényre, remélem tudtak vigasztalódni más újdonságokkal.
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...