Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
Off:
Minden kiadó (így a Fumax is) használ átírást.
On
átírás nem tetszik, de DV is használ átírást.
Minden kiadó (így a Fumax is) használ átírást.
On
Csaba nem azt mondta, hogy a Gizike elcseszte ezt meg ezt, az ő hibája, hanem kiadóvezetőként magára vette az egészet.
magára vállalta? akkor asszem vmit nem jól értelmeztem a hsz-ében. ^^" vagy ő nem fogalmazott jól. vagy én voltam figyelmetlen.
de akkor is azt mondom h ne írja azt h lényegtelen h miért csúszank rendszeresen a kiadványok, mert nem az! (és remélem az én "ordibálásom" is hozzá fog járulni ahhoz h pontos kiadó legyen a mangafanból minden részletben)
szerk: de még harmadszori átolvasásra sem jött le nekem h hol írta h magára vállalja, egyszerűen elnézést kért maga és a kiadó nevében h nem jelent meg conra. ennyi... ami persze dicséretes, mert vki még ennyire sem lenne képes a mai világban. (ez nem gúny, hanem tényleg komolyan gondolom)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-07-23 16:53:15
nagy felelőtlenségről árulkodik ez a hozzáállás!!
Nagy felelősségről.
Csaba nem azt mondta, hogy a Gizike elcseszte ezt meg ezt, az ő hibája, hanem kiadóvezetőként magára vette az egészet.
Amihez bátorság kell: lám, te is rögtön kiabálsz vele, amit egyébként a Gizikével tennél ;).
Jajj, kiköpöm a mandulám
nagy felelőtlenségről árulkodik ez a hozzáállás!!
Nagy felelősségről.
Amihez bátorság kell: lám, te is rögtön kiabálsz vele, amit egyébként a Gizikével tennél ;).
Most muszáj itt a feszültséfet kelteni? A Mangafan csúszott, de azért megkövezni nem kell őket. Érdekes módon a Mangattack és a Delta is lecsúszott egy-egy kiadvánnyal a conról, azért mégse drámázik senki.
egyszer-kétszer késni lehet, szerintem azzal semmi gond ahogy már írtam is lejjebb (de érdekes módon az emberek vhogy csak azt akarják meglátni amit akarnak, nem amit mondd a másik... kár)
beküldve: 2008-07-23 16:32:32
(#31) Most muszáj itt a feszültséfet kelteni? A Mangafan csúszott, de azért megkövezni nem kell őket. Érdekes módon a Mangattack és a Delta is lecsúszott egy-egy kiadvánnyal a conról, azért mégse drámázik senki.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-23 16:29:55
(#30) azt viszont szeretném megkérdezni Csaba tőled (és tőled személyesen várom a választ) h a blogba beírt idézeteket, dőlt betűket honnan írtad ki? vagy honnan valóak? csak mert úgy érzem h elég tájékozott vok ami az internetes mangás információkat illeti, és érdekes módon sehol sem olvastam (fórumok) h ilyeneket írkáltak volna.
még én magam sem ezeket írtam pontosan manga.hu fórumon!
pl írtam én h ellenszenvesek vagytok, de egy szóval sem h miért. átírás nem tetszik, de DV is használ átírást, mégsem ellenszenvesek. nekem egy ember v kiadó a cselekedetei, tettei és hozzáállás miatt válhat ellenszenvessé vagy ennek következményei miatt.
még én magam sem ezeket írtam pontosan manga.hu fórumon!
pl írtam én h ellenszenvesek vagytok, de egy szóval sem h miért. átírás nem tetszik, de DV is használ átírást, mégsem ellenszenvesek. nekem egy ember v kiadó a cselekedetei, tettei és hozzáállás miatt válhat ellenszenvessé vagy ennek következményei miatt.
Szerk: vadooc 2008-07-23 16:33:02
no problem ha egyszer-kétszer késnek a kiadványok! na de azért valljuk be h ebből nem jó rendszert csinálni...
Tényleg nem jó ebből rendszert csinálni, de kérem szépen, ki csinált ebből rendszert? A MangaFan biztos nem. Ez az első. Szóval hátrébb az agancsokkal...
ez az első csúszás? mióta figyeled a mangamegjelenéseket? én nem csak a konkrét rendezvényre kiadott mangákról beszélek, hanem úgy általánosságban a kiadásokra.
no problem ha egyszer-kétszer késnek a kiadványok! na de azért valljuk be h ebből nem jó rendszert csinálni...
Tényleg nem jó ebből rendszert csinálni, de kérem szépen, ki csinált ebből rendszert? A MangaFan biztos nem. Ez az első. Szóval hátrébb az agancsokkal...
Valami rosszat írtam? Most egy picit elrontottad a kedvem az esővel együtt.*esik az eső a **r** életbe.*
DEhogy, csak furán hangzott, hogy "megbocsájtok". Minthe te lennél a király és azt mondod, hogy megbocsájtok. Csak viccből mondtam, nem gondoltam volna, hogy ez elrntja a kedved, bocsi
Na mindegy te se vedd komolyan amit írok. Annyira azért nem rágtam be rád.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Azért le ne b@sszuk már a kadót mert nem tereget ki minden technikai csúszást és annak okait. Ezzel nem azt mondta, hogy tojik az egészre és nem következik szavaiból az, hogy a jövőben nem is érdekelné őket, hogy mi miért szenved késedelmet. Nyilván fogalmad sincs egy kiadvány elkészüléséig szükséges munkafázisokról, de ez most szintén lényegtelen.
Nem felelőtlen a hozzáállása csak nem traktál olyan dogokkal amihez semmi közöd/közünk.
Egyébként is tervezett megjelenési dátumokról van szó és nem arról, hogy egy többmilliárdos űrprojekt késik, hanem "csak" pár képregény. Majd 20+egy pici éves fejjel a dolgok fontosságára is rájössz.
Nem felelőtlen a hozzáállása csak nem traktál olyan dogokkal amihez semmi közöd/közünk.
Egyébként is tervezett megjelenési dátumokról van szó és nem arról, hogy egy többmilliárdos űrprojekt késik, hanem "csak" pár képregény. Majd 20+egy pici éves fejjel a dolgok fontosságára is rájössz.
1. olvasd el mégegyszer a hsz-em. írtam ott is h ne azt írja h lényegtelen hanem h nem publikus. talán a nem publikus szó jelentését nem érted? ki kért itt konkrét indokokat? bocs, de én nem!
2. hmm. az egyik kiadó ügyvezetőjének a barátnője (és hamarosan élettársa) vok, szal ne mondd h nem látok bele a dolgokba! XD
3. nem azzal van a gondom h mikorra van kiírva, hanem h ha megy a nyomdába 1 hónappal ezelőtt a DN és most onnan levették, akkor abból az következik h ki van nyomva a kötet. no problem ha egyszer-kétszer késnek a kiadványok! na de azért valljuk be h ebből nem jó rendszert csinálni... bár vkinek az az igénytelenség ha nem iggazzy japán mangát adnak ki, vkinek meg a folytonos késések. istenem, embere válogatja.
ja a DN-t a konkrét példa miatt írtam, nem azért mert összedől a világ h nem olvashatom. XD
Szerk: vadooc 2008-07-23 16:21:33
Valami rosszat írtam? Most egy picit elrontottad a kedvem az esővel együtt.*esik az eső a **r** életbe.*
DEhogy, csak furán hangzott, hogy "megbocsájtok". Minthe te lennél a király és azt mondod, hogy megbocsájtok. Csak viccből mondtam, nem gondoltam volna, hogy ez elrntja a kedved, bocsi
Azért le ne b@sszuk már a kadót mert nem tereget ki minden technikai csúszást és annak okait. Ezzel nem azt mondta, hogy tojik az egészre és nem következik szavaiból az, hogy a jövőben nem is érdekelné őket, hogy mi miért szenved késedelmet. Nyilván fogalmad sincs egy kiadvány elkészüléséig szükséges munkafázisokról, de ez most szintén lényegtelen.
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Fumaxnál semmi nincs, így szegény vásárló nem tudja, hogy msot tartalékolja a pénzét v ugyishamaermegjelenik.
az hogy te nem vagy eléggé tájékozott, az szerintem csak a te hibád nem a kiadóé! ha érdekel az év második felében kb 4 új kötet (nem, nem cím, hanem kötet) fog megjelenni tőlük!