Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Szerkesztői blog >>
Csúszások és egyebek
Kapcsolódó tartalom: Csúszások és egyebek
*sóhaj*
Akkor lefordítom, úgy látszik a szövegértés mégsem olyan világos egyeseknek:
A post és a cikk szempontából "Lényegtelen, hogy miért csúsztak, de nem készültek el időben." Nem a nagyközönségre tartozik, nem kenjük másra.
Így jobb? Vagy ragozzam még mint Mojo Jojo?
(egyre iunkább az az érzésem - a manga.hu fórum alapőján is - hogy tökmindegy mi csak lehessen kötekedni. Szép dolog aszerelem, de nem kellene túlzásba vinni, és ellenséget keresni másban miatta. )
A post és a cikk szempontából "Lényegtelen, hogy miért csúsztak, de nem készültek el időben." Nem a nagyközönségre tartozik, nem kenjük másra.
(egyre iunkább az az érzésem - a manga.hu fórum alapőján is - hogy tökmindegy mi csak lehessen kötekedni. Szép dolog aszerelem, de nem kellene túlzásba vinni, és ellenséget keresni másban miatta. )
3 hónapja vagyunk együtt annak a bizonyos kiadónak a vezetője és én! ennek ellenére a MF már kezdetek óta ellenszenves (legalábbis nagyon régről), úgyhogy kikérem magamnak h a szerelmem miatt nem tetszik a hazudozás!!!! ennél aljasabb támadást nem tudtál kitalálni?? undorító és felháborító feltételezés!
és ha megkérhetlek a személyeskedést hagyjuk, mert a vitázás az nem arról szól!
szerk: ha pedig bizonyíték kell h régebb óta ellenszenves a mangafan akkor kérlek olvass vissza a fórumokon! manga.hu v mangafan.hu
Ha ennyire ellenszenves, akkor miért van 479 hozzászólásod a fórumjukon?
*sóhaj*
3 hónapja vagyunk együtt annak a bizonyos kiadónak a vezetője és én! ennek ellenére a MF már kezdetek óta ellenszenves (legalábbis nagyon régről), úgyhogy kikérem magamnak h a szerelmem miatt nem tetszik a hazudozás!!!! ennél aljasabb támadást nem tudtál kitalálni?? undorító és felháborító feltételezés!
és ha megkérhetlek a személyeskedést hagyjuk, mert a vitázás az nem arról szól!
szerk: ha pedig bizonyíték kell h régebb óta ellenszenves a mangafan akkor kérlek olvass vissza a fórumokon! manga.hu v mangafan.hu
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2008-07-23 17:34:22
Szép dolog aszerelem, de nem kellene túlzásba vinni, és ellenséget keresni másban miatta. )
Bizony...
beküldve: 2008-07-23 17:26:45
(#48) *sóhaj*
Belehalsz abba a 3 napba...
épp ez a lényeg h ha nem halok bele a 3 napba akkor miért halnék bele a 2 hétbe. csak utálom ha vki felelőtlenül ígérget. de ha nektek az a normális akkor egészségetekre! ;)
látom mindent szó szerint le kell írnom, mert nem tudtok olvasni a sorok között. XD
Szerk: vadooc 2008-07-23 17:26:59
"felelőtlen ígérgetések"?! Szerintem amit megígérnek be is tartják...meg ha nem az ő hibájuk?! Egyébként is, max két hetet nem igaz, hogy nem tudsz várni...
Tisztára mint egy óvodás
már írtam h nem a DN miatt... istenem miért nem tudtok pontosan olvasni? vagy az értelmezés esik nehezetekre?
amúgy meg majdnem feleannyiért kapom meg a mangákat mint amennyibe kerülnek, úgyhogy nem a MF kiadótól veszem meg, ez annyit jelent h eleve 3 nappal később tudnám csak elolvasni. =P
Belehalsz abba a 3 napba...
"felelőtlen ígérgetések"?! Szerintem amit megígérnek be is tartják...meg ha nem az ő hibájuk?! Egyébként is, max két hetet nem igaz, hogy nem tudsz várni...
Tisztára mint egy óvodás
már írtam h nem a DN miatt... istenem miért nem tudtok pontosan olvasni? vagy az értelmezés esik nehezetekre?
amúgy meg majdnem feleannyiért kapom meg a mangákat mint amennyibe kerülnek, úgyhogy nem a MF kiadótól veszem meg, ez annyit jelent h eleve 3 nappal később tudnám csak elolvasni. =P
beküldve: 2008-07-23 17:19:50
(#44) "felelőtlen ígérgetések"?! Szerintem amit megígérnek be is tartják...meg ha nem az ő hibájuk?! Egyébként is, max két hetet nem igaz, hogy nem tudsz várni...
Tisztára mint egy óvodás
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Akkor meg ha tetszik is amit olvasol és meg vagy elégedve a minőséggel, mi benne az ellenszenves?
Pontosan akkor minek a műbalhé?
műbalhé? nem a kiadvány minőségével van a gond részemről, hanem a pontatlan megjelenésekrők, a felelőtlen igérgetések... bocs de annál jobban nem utálok semmit mint pl amikor vki azt mondja h még beszélünk délután, aztán késő este hív fel. ha azt mondta h délután akkor délután hívjon!
de amúgy nem értem h egész eddig a késésről beszélek, akkor miért ez a kérdés? "műbalhé?" ennyire nem szúrja ki a szemedet h KÉSÉS? ki kell emelnem ahányszor leírom?
Szerk: vadooc 2008-07-23 17:18:25
Akkor meg ha tetszik is amit olvasol és meg vagy elégedve a minőséggel, mi benne az ellenszenves?
Pontosan akkor minek a műbalhé?
beküldve: 2008-07-23 17:06:01
(#41) Akkor meg ha tetszik is amit olvasol és meg vagy elégedve a minőséggel, mi benne az ellenszenves?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
AMúgy vadooc, én biztos vagyok benne h attól mert neked "ellenszenves" a mangafan, még meg fogod venni a mangáikat. Ennyit erről.
ezt már manga.hu fórumon is írtam h attól még h ellenszenves egy kiadó, ha tetszik az amit kiad akkor megveszem. pl nana, élni, és talán dn
az nem tart vissza attól h mangát vegyek XD
beküldve: 2008-07-23 17:03:00
(#39) AMúgy vadooc, én biztos vagyok benne h attól mert neked "ellenszenves" a mangafan, még meg fogod venni a mangáikat. Ennyit erről.
Ebből azt akartam kihozni, hogy igenis fontosak nekik az olvasóik
*nagyon bólogat* Teljes, teljes mértékben egyetértek :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Off:
Minden kiadó (így a Fumax is) használ átírást.
On
átírás nem tetszik, de DV is használ átírást.
Minden kiadó (így a Fumax is) használ átírást.
On
na de nem emiatt ellenszenves a MF nekem.... (mármint a magyaros átírásra gondoltam)
Szerk: vadooc 2008-07-23 16:56:12