• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Melyik anime karakterre hasonlítasz a valós életben?
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2013-07-27 19:35:34
(#300)
Dávid29
Dávid29
[ Addiktgyanús ]
Kinézetre viszont Kurosaki Ichigo

Living Jaguar
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2013-07-27 19:06:08
(#299)
Asako
Asako
[ Rászokóban ]
Ez jó kérdés. Mert a kedvenc karaktereim közül külsőre egyikre sem hasonlítok,de belsőleg annál inkább. Amit nem tudok hova tenni anime szemszögből az a félénkségem.
Kedves cicás,cinikus Sebby chan
Komoly rideg kötelesség tudó Kuchiki Byakuya
Démoni független Sesshoumaru
Érzékeny és hűséges Kuran Kaname

Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-07-27 14:37:56
(#298)
Zoinberg
Zoinberg
[ Addiktgyanús ]
Nekem azt mondta egy lány, akitől ezt kérdeztem, hogy a Karnevalból Yogi-ra hasonlítok.
Bár nemtudom, lehet igaza van

Szerk: Zoinberg 2013-07-27 14:40:24
beküldve: 2013-07-27 14:08:56
(#297)
Dávid29
Dávid29
[ Addiktgyanús ]
Portgas D. Ace és Roronoa Zoro keverék

Living Jaguar
beküldve: 2013-03-07 16:56:32
(#296)
Nao~chan
Nao~chan
[ Megszállott ]
Őszintén szólva sok anime karakterben ismerek magamra, szerintem hosszú lenne összefoglalni kiben-miért x3

"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-06 19:42:49
(#295) Válasz WifeOfMyPrince (#294) üzenetére
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
[Link]

hogy mik vannak

at the end,we all die alone
beküldve: 2012-10-02 22:12:53
(#294)
WifeOfMyPrince
WifeOfMyPrince
[ Új arc ]
[Link]

Szerk: WifeOfMyPrince 2012-10-02 22:13:22
beküldve: 2012-10-02 12:20:30
(#293)
Lucza dalma
Lucza dalma
[ Új arc ]
én kívűlről olyan vagyok mint orichime olyan gyenge és törékeny de nem vagyok sem gyenge sem törékeny még ha egy kicsit érzékenyebb is vagyok mint sakura de ő is tud keménylenni

lucza dalma
beküldve: 2012-10-01 21:11:56
(#292)
Kitsune
Kitsune
[ Gyalog ]
Görögország a Hetáliából. Mert mindig nyugodt vagyok. De amikor pörgök akkor Amerika.

beküldve: 2012-09-06 18:30:16
(#291)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
Olyan karaktereket választok kedvenceimnek,akiknek a személyisége hasonlít az enyémhez.

at the end,we all die alone
beküldve: 2011-03-11 21:33:18
(#290)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Nálunk a suliban ünnepség se volt. Valami filmet néztünk meg (nemtom mit, én aludtam), de nekem így is okés volt.
Azonban misszi, a félénkséget jobb ha nem kivánod magadnak. Tapasztalatból beszélek; nem jó az.

-
Szerk: C-san 2011-03-11 22:25:44
beküldve: 2011-03-11 20:10:39
(#289) Válasz Morduk (#288) üzenetére
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
Nálunk is égés volt az ünnepség. Nem mi adtuk elő de az osztály aki előadta nagyon beégett. Csak egy ember tanulta meg a versét a többi mind felírta a kezére/felolvasta. Volt egy gyerek aki egyáltalán nem tudta a versét azaz tudta csak a végét nem. Érdekes módon a vége a Szózat szövege volt. Aztán végül az oszifőjük mondta el helyette. Azért a Szózatot csak tudnia kéne egy felsős gyereknek...

háteznagy xD nállunk élő zene volt (2szer is (park és suli)) ... a koma olyan hamis volt néha o_O am a parkba szerencsére csak kb 20an voltak szóval nemnagygond xd deegyegészsuli

Szerk: misszi 2011-03-11 20:11:31
beküldve: 2011-03-11 20:06:53
(#288) Válasz misszi (#287) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Nálunk is égés volt az ünnepség. Nem mi adtuk elő de az osztály aki előadta nagyon beégett. Csak egy ember tanulta meg a versét a többi mind felírta a kezére/felolvasta. Volt egy gyerek aki egyáltalán nem tudta a versét azaz tudta csak a végét nem. Érdekes módon a vége a Szózat szövege volt. Aztán végül az oszifőjük mondta el helyette. Azért a Szózatot csak tudnia kéne egy felsős gyereknek...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2011-03-11 20:00:23
(#287)
misszi
misszi
[ Addiktgyanús ]
énigazábol örülnék ha néha "félénkebb " lennék ^^. elvállaltam h szereplek a márc 15.ei műsorban (mavolt) és ultrabeégés az egész ... énvoltam a vesmondó 1es barátnőm mesélő 2es bnőm pedig a 12pontos. nahés olvastam a nemzeti dalt és utána jött a mesemondó és az uccsó előtti szöveg helyett az uccsót olvasta. és sorrendben az uccsó előtti verset olvastam és vártam h bnőm kijavitsa a hibáját és az uccsó előttit (felcserélve) felolvassa. ránéztam mondom tejössz elkezd lapozgatni én várok *csönd* és oldalt mondják h a verset a verset . elolvastam a hangom közben megbicsaklott (xD) és végre vége.. elkeztem osztani bnőmet h nemtud lapozni és miatta én égtem be xD közben a 12pontos bnőm végig azsitte őcseszteel xD ilyetsefogoktöbbetelvállalni

beküldve: 2011-03-11 19:45:03
(#286) Válasz misszi (#283) üzenetére
Morduk
Morduk
[ True mangafan ]
Bezonyáám! Itt a tavasz, és itt Nyiregyhátán még mindig hideg van kissé. Legalábbis a kicsik kabátban szaladgálnak az udvaron. ÉS lehet sportolni: görkorizáás. Habár én azokat a sportokat szeretem ahol nem kell futni: (kivéve kosárlabda azt imádom) fociban is mindig kapus vagyok ...

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>