Legutóbb kommentezett topikok
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Anime-Manga Gyűjtemények
Eladnék!/Vennék!
Szólánc játék// manga-anime szereplökel
Mangattack
Mangarajzolás - ahol kibeszélhetjük terveinket
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
STORM BABY: Nincs egy zsepid?
STORM BABY: Na, na őt nem bántjuk, ahhoz ő túl drága nekem! Csak szar abban a tudatban élni, hogy soha nem lesz a tiéd, bármennyire is szeretnéd! Talán a csillagok segítenek, ez at utolsó reményem! Te is jó vagy nekem, csak téged máshogy szeretlek, mint őt!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
~ Sakuracon 2009 ~
az érdekelne engem is, mi a címe?
barefoot gen
Hol vannak azok a képek, amin Alisterrel meg Parasikollyal vagyooook?
no pussy, just the dicks
Az ideibe azt az atombombásat én nem tettem volna bele. Az kissé durva volt, szerintem.
Valóban, viszont rákerestem és meg kell néznem azt az animet ^^
no pussy, just the dicks
Az idei rettenet sajnos rövidebb, de jobb az összhatása, mint a tavalyinak, de nekem mégis az jött be jobban. Abba sok volt a "zenés-jópofás" darab, de több volt a könnyesre röhögöm magam-fajta is.
Az ideibe azt az atombombásat én nem tettem volna bele. Az kissé durva volt, szerintem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-05-21 09:42:01
(#1283) 1 perce ismét van netem ^^
Megnéztem tavalyi rettenetet is, nekem meg az idei jön be jobbban, mert kevesebb benne a "zenét raktunk alá és kicsit jópofa" cucc és több az 1-2 mondatos, vicces... szerintem, de ugye mindenki mást tart viccesnek
Megnéztem tavalyi rettenetet is, nekem meg az idei jön be jobbban, mert kevesebb benne a "zenét raktunk alá és kicsit jópofa" cucc és több az 1-2 mondatos, vicces... szerintem, de ugye mindenki mást tart viccesnek
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-05-21 06:28:31
(#1282) Ez volt életem első conja és nagyon jó volt ^^ Erre még az is rátett egy lapáttal h a videóm benne van a MAR-ba XD
WÁÁÁ DE JÓ VOLT!! Kár hogy véget ért:(
Am a tvalyi amv rettenet nekem jobban tetszett
Cenzorázatlan verzó is lecc?
WÁÁÁ DE JÓ VOLT!! Kár hogy véget ért:(
Am a tvalyi amv rettenet nekem jobban tetszett
Cenzorázatlan verzó is lecc?
Na és te?
Be kellett érnem a top10-zel.
De így járt az, aki ennyire közismert alapanyagot választott (a legtöbb díjazott kevésbé ismert mű alapján készült)."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-20 22:35:14
*FELVISÍT* Jaj de jó úgy örülök neki, hogy-hogy.... *körbenézz* Hogy nagyon
Kisz ügyesz, mondtam én. Csak olyan ritkán látni mostanság...
Kisz ügyesz, mondtam én. Csak olyan ritkán látni mostanság... Dragda nyert a drámai kategóriában a Dogs-os szösszenetével.

Grat neki!
Na és te?
Winter is coming
Dragda nyert a drámai kategóriában a Dogs-os szösszenetével.

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-05-20 22:12:23
beküldve: 2009-05-20 21:21:01
(#1277) Nyüff, fanfic frontvonalon mi a helyzet? Aratattok babérokat, koszorúkat, búzát akármit? (Mert balfék vagyok és nem találok róla semmit...)
Naked Gun. XDD (jó, szar volt...
)
)Psszt, csss! Gyere bogácsra inkább!
no pussy, just the dicks
A legjobb képeken fegyverek is szerepelnek
Pl, a csoportképen én ^^
no pussy, just the dicks