Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Soul Eater
Már csak két fejezet van hátra a mangából.
Egyszer mindennek véget kell érnie. Így is 10 évig futott, ami azért nem rossz. Kíváncsi leszek a mangaka következő művére.
(Ja, és persze megjelenhetne egyszer magyarul...)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2013-06-06 23:15:43
beküldve: 2013-06-06 18:58:13
(#145) Már csak két fejezet van hátra a mangából.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
Szerintem ez egy nagyon jó Anime.
Csak a végén van alternatív befejezés. Esetleg lehetett volna egy kis szünet, aztán folytathatták volna a manga alapján. De talán majd ebből is lesz egy remake/új sorozat, mikor vége van a mangánk, mint pl az FMA estében.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-07 17:35:16
(#143) nekem tetszett az anime befejezése,a mangát olvasom,eddig tetszik
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-07 17:38:14
beküldve: 2012-09-29 17:54:43
(#142) HELYHIÁNY MIATT ELADÓ SOUL EATER ANGOL NYELVŰ MANGA 1-6. KÖTET!!!!
3000 ft/ darab áron
Tökéletes állapotban, együtt vagy darabra is.(több darab vásárlása esetén KEDVEZMÉNY!!! ^^)
ŐSZI CON SZOMBATJÁN SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ!
Akit érdekel, itt az elérhetőségem:
3000 ft/ darab áron
Tökéletes állapotban, együtt vagy darabra is.(több darab vásárlása esetén KEDVEZMÉNY!!! ^^)
ŐSZI CON SZOMBATJÁN SZEMÉLYESEN IS ÁTVEHETŐ!
Akit érdekel, itt az elérhetőségem:
iloveantauri@freemail.hu
beküldve: 2012-09-21 18:53:24
(#141) Szerintem ez egy nagyon jó Anime.
18+Tsubaki mellei egyszerűen isteniek!
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2011-10-15 16:53:40
(#140) 90. fejezet:
Yen Press kiadja a Soul Eater Not!-ot, reményeik szerint a japán kiadással egyidejűleg.
A fejezet elolvasása után éreztem, hogy Atsushi Ohkubo hamarosan lezárja a sztorit; felfedték Asura hollétét, Maka megtalálta Cronát, + még lett pár új szereplő is. Már csak a végső harc van hátra, kíváncsian várom a végkifejletet.
Yen Press kiadja a Soul Eater Not!-ot, reményeik szerint a japán kiadással egyidejűleg.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-08-20 19:02:28
(#139) Folyamatosan olvasom a mangát, nemrég fejeztem be a legújabb, 89. fejezetet.
Szóval eddig nagyon bejön a manga. Aki esetleg még figyelemmel kíséri neki tetszik/nem tetszik?
Voltak itt jó részek; felszámolták az Arachnophobiát, és Soul végre halálkasza lett. Medusára rájár a rúd, szegény Cronával mit tett...:( És ki gondolta volna, hogy Justin gonosz?
Szóval eddig nagyon bejön a manga. Aki esetleg még figyelemmel kíséri neki tetszik/nem tetszik?
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Én pont hogy örülök hogy fölösleges szerelmi szállal nem cseszték el.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-14 08:47:57
(#137) Ahány ház, annyi féle szokás.
Erre csak ezt tudom mondani..:)
Erre csak ezt tudom mondani..:)
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-06-14 06:32:06
(#136) szerintem ez az anime szar csak azért mert ilyen jó történetet el csesztek 51. részben én megnéztem volna 5 évadot belőle és a másik az utolsó részt is szar mert egy ököllel ki tudta nyírni a sötét urat vagy mit és nem volt benne szerelmi szál ezen csodálkoztam is mert(a bleach-ben volt legalább fordulat a szerelemmel kapcsolatában )
ja és a fő gonosz legyőzése után mindenki milyen jól érzi magát (átszúrták a tüdejét de jól van szar )
de a történet a grafika jó legalább
ja és a fő gonosz legyőzése után mindenki milyen jól érzi magát (átszúrták a tüdejét de jól van szar )
de a történet a grafika jó legalább
beküldve: 2011-02-13 14:29:14
(#135) Hát Excaliburt én se nagyon bírnám ki
De én nem hallgatnék rá és nem is figyelnék rá..és annyiszor hívhatna bolondnak ahányszor csk akar..nem érdekelne
Igazából nekem bárki jó fegyver társam lenne a Soul Eaterből főleg Soul és Tsubaki
De én nem hallgatnék rá és nem is figyelnék rá..és annyiszor hívhatna bolondnak ahányszor csk akar..nem érdekelne
Igazából nekem bárki jó fegyver társam lenne a Soul Eaterből főleg Soul és Tsubaki
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-01-15 00:36:48
(#134) Szerintem is jopofa,bár egyetértek abban is h egy kissé idegesítő.Én nem vágynék rá ha nekem lenne egy másik fegyvertársam.Jó állítólag legyőzhetetlen,meg ő a legendás fegyver,de a kívánságai miatt nem éri meg.xD
A gyerekek, akiket nem szeretnek, felnőttek lesznek, akik nem tudnak szeretni
beküldve: 2011-01-09 07:48:18
(#133)
Szerk: C-san 2011-01-09 07:48:44
Jah az Excalibur király!
Szerintem a sorozat legbaróbb szereplője!
Szerintem a sorozat legbaróbb szereplője!
egyetértek veled
at the end,we all die alone