Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán könyvek
Na már csak egy hét, és én is belevetem magam a BR-be. Aztán majd jön a kritika
De jó! Végree egy újabb rajongó lesz
Ha már itt tartuk, ajánlanék egy odlalt a BR rajongóknak:[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na már csak egy hét, és én is belevetem magam a BR-be. Aztán majd jön a kritika
Hajrá!!! De azért remélem, tetszeni fog, és nem fogod túl szigorú kritikával illetni az egyik csücsköm szíve könyvemet... ugye??? (könyörgő szemek...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-25 16:39:05
(#59) Hát hajrá. Kíváncsi leszek a véleményedre.
Egyébként nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérdezni itt, de azért felteszem, maximum kitörlik.:)
Szóval kezdek azon gondolkozni, hogy a blogomat egyre sokrétűbbé varázsolom, ezért keresnék egy, maximum két valakit, akik szeretnek irogatni, mert szükségem lenne valakikre, akik japán könyvekről irogatnának néha hozzám. Most belekezdtem egy animés sorozatba is, valamint fut még a könyv, illetve képregényajánló, azokat egyenlőre bírom.:)
De ha mondjuk ezek valamelyikébe szeretne valaki írni, az keressen meg valahogy, aztán megbeszéljük.
Az animés sorozatot a dvd gyűjteményem alapján kezdtem, azt is megbeszélhetjük, hogy ha van, ami nekem nincs meg, akkor arról az a valaki írhatna.
Na ennyit akartam, hajrá!!!:)
itt a blog címe: [Link]
itt pedig az e-mail címem: jackwhite88@gmail.com
Egyébként nem tudom, hogy lehet-e ilyet kérdezni itt, de azért felteszem, maximum kitörlik.:)
Szóval kezdek azon gondolkozni, hogy a blogomat egyre sokrétűbbé varázsolom, ezért keresnék egy, maximum két valakit, akik szeretnek irogatni, mert szükségem lenne valakikre, akik japán könyvekről irogatnának néha hozzám. Most belekezdtem egy animés sorozatba is, valamint fut még a könyv, illetve képregényajánló, azokat egyenlőre bírom.:)
De ha mondjuk ezek valamelyikébe szeretne valaki írni, az keressen meg valahogy, aztán megbeszéljük.
Az animés sorozatot a dvd gyűjteményem alapján kezdtem, azt is megbeszélhetjük, hogy ha van, ami nekem nincs meg, akkor arról az a valaki írhatna.
Na ennyit akartam, hajrá!!!:)
itt a blog címe: [Link]
itt pedig az e-mail címem: jackwhite88@gmail.com
beküldve: 2008-01-25 13:06:36
(#58) Na már csak egy hét, és én is belevetem magam a BR-be. Aztán majd jön a kritika
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Valaki látta esetleg a második Battle Royalet? Abból nincs könyv ugye?
Csak egy olyan könyv van róla, hogy Út a BR II-ig... asszem talán angolul megtaláható vhol a neten... túrj utána... egyébként arról szól, hogyan jutottak el a BR-tól a BR II filmig, és kicsit elemzi a mangát is... mert a mangában viszont folytatódik a történet...
Egyébként, nekem megvan dvd-n a BR II... hát... jó-jó, de az első jobb, és a könyv még annál is sokkal jobban üt... szal, ha gondolod, adok egy címet, ahol meg tudod rendelni a kettes filmet (szinkronnal)
www.dvdfutar.hu
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-01-25 09:09:46
Abból nincs könyv ugye?
Amennyire tudom, nincs
beküldve: 2008-01-24 23:06:30
(#55) beküldve: 2008-01-24 14:07:26
(#54)
Szerk: kuszilagopagos 2008-01-24 14:08:13
Gogi... naon jók az ajánlásaid... a BR nagy kedvencem (a film annyira nem jó, csak a második - az viszont könyvben nincs )
A Pirszinget... tegnap olvastam újra, és ismét megállapítottam magamban, h milyen lehet filmen... kíváncsi lennék rá...
A Musashi-ról már hallottam, és készülök rá, hogy beszerezzem... a beszámolód csak megerősített az elhatározásomban...
A Pirszinget... tegnap olvastam újra, és ismét megállapítottam magamban, h milyen lehet filmen... kíváncsi lennék rá...
A Musashi-ról már hallottam, és készülök rá, hogy beszerezzem... a beszámolód csak megerősített az elhatározásomban...
Hali FMP77. Örülök ha sikerült előremozdítanom Muszasi irányába. Szerintem ha elkezded az első kötetet, pár fejezet után tudni fogod miért dícsérem ennyire ezt a művet.
Remélem azért megírod a véleményedet a könyvről ha olvastad. És ha a 3. kötet tájékán már azért "siránkozol" h a fenébe mindjárt vége. Nyugi. Teljesen természetes. Velem is így volt.
beküldve: 2008-01-19 12:39:03
(#52) Gogi... naon jók az ajánlásaid... a BR nagy kedvencem (a film annyira nem jó, csak a második - az viszont könyvben nincs )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-01-14 17:49:20
(#51) Sziasztok. ez lesz az első hozzászólásom.
Lássuk miket írtatok.Battle Royale, olvastam már régebben és nekem is az a véleményem h nagyon ott van. Tényleg letehetetlen, izgalmas, véres, fordulatos.
Pirszinget a kígyónak, valóbban szókimondó és van benne testiség is dögivel. Nekem mégis nagyon tetszett ez a mű is.Olyan mint egy forgószél. Felkap és eszeveszett pörgésbe kezd 119 oldalon keresztül. Hogy mikor befejezed a könyvet csak nézel. De mégis nagyon jó.
Amit mindenképpen ajánlok nektek. Én is most olvasom. Ez egy 5 kötetes regény. Josikava Eidzsi-től a Muszasi. Fantasztikus mű. Tényleg. Nekem nagyon tetszik, eddig 4 kötet jelent meg. Már nagyon várom az 5. befejező kötetet is. Ez komolyabb hangvételű könyv. A történet abban a korszakban játszódik amikor Tokugava Iejaszu 1600-ban egyesíti Japánt. Ha elkezded olvasni nem fogod tudni letteni.
És akkor még egy pár könyv. William Dale Jennings-től a Rónin. Ez egy Zen történeten alapuló regény. Komolyabb témájú elgondolkodtató mű.
Jamamoto Cunetomo-tol a Hagakure. A szamurájok kódexe.Ez a könyv a szamuráj útjára a Bushidóra vonatkozó rövid tanítások, történetek és feljegyzések gyüjteménye.
És akkor utoljár a teljesség igénye nélkül mégy egy könyv. Uesiba Morihei az Út című munkája.
Jó olvasgatást kívánok mindenkinek.
Lássuk miket írtatok.Battle Royale, olvastam már régebben és nekem is az a véleményem h nagyon ott van. Tényleg letehetetlen, izgalmas, véres, fordulatos.
Pirszinget a kígyónak, valóbban szókimondó és van benne testiség is dögivel. Nekem mégis nagyon tetszett ez a mű is.Olyan mint egy forgószél. Felkap és eszeveszett pörgésbe kezd 119 oldalon keresztül. Hogy mikor befejezed a könyvet csak nézel. De mégis nagyon jó.
Amit mindenképpen ajánlok nektek. Én is most olvasom. Ez egy 5 kötetes regény. Josikava Eidzsi-től a Muszasi. Fantasztikus mű. Tényleg. Nekem nagyon tetszik, eddig 4 kötet jelent meg. Már nagyon várom az 5. befejező kötetet is. Ez komolyabb hangvételű könyv. A történet abban a korszakban játszódik amikor Tokugava Iejaszu 1600-ban egyesíti Japánt. Ha elkezded olvasni nem fogod tudni letteni.
És akkor még egy pár könyv. William Dale Jennings-től a Rónin. Ez egy Zen történeten alapuló regény. Komolyabb témájú elgondolkodtató mű.
Jamamoto Cunetomo-tol a Hagakure. A szamurájok kódexe.Ez a könyv a szamuráj útjára a Bushidóra vonatkozó rövid tanítások, történetek és feljegyzések gyüjteménye.
És akkor utoljár a teljesség igénye nélkül mégy egy könyv. Uesiba Morihei az Út című munkája.
Jó olvasgatást kívánok mindenkinek.
Mindenképpen olvasd el, mert nagyon jó - szerintem- . Én le sem bírtam tenni, úgyhogy pár nap alatt kiolvastam, pedig elég terjedelmes.
Hú... Én is most kaptam meg Picilánytól, és annyira tetszik, hogy szerintem még ma éjszaka kiolvasom...
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Nah most kaptam meg a Battle royale könyvet. Szal most boldog vagyok! Majd holnap elkezdem olvasni
Én az öcsémnek vettem meg Karácsonyra, de hogy mikor fogom tudni elolvasni...
Mindenképpen olvasd el, mert nagyon jó - szerintem- . Én le sem bírtam tenni, úgyhogy pár nap alatt kiolvastam, pedig elég terjedelmes.
Áh én sem bírtam letenni.. elképesztően jó könyv Mondjuk elég viccesek a névátírások
Szerk: superkrumply 2008-01-06 14:26:03
Szvsz én is letudom majd 2 nap alatt, de még ez a két nap is sajna februárig sansztalan
Nah most kaptam meg a Battle royale könyvet. Szal most boldog vagyok! Majd holnap elkezdem olvasni
Én az öcsémnek vettem meg Karácsonyra, de hogy mikor fogom tudni elolvasni...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."