Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Japán könyvek
Ami még (ahogy én hirtelen átfutottam a topicot) szerintem nem hangzott el, az a Sayonara Bar. Pedig az sem rossz. Nekem legalábbis kellemes kikapcsolódás volt olvasni...
Hmm... Erről még nem hallottam. Nah utána is nézek. Köszi a tippet.
beküldve: 2008-12-15 01:50:02
(#105) Ami még (ahogy én hirtelen átfutottam a topicot) szerintem nem hangzott el, az a Sayonara Bar. Pedig az sem rossz. Nekem legalábbis kellemes kikapcsolódás volt olvasni...
Reménytelenül olyan karaktereket utálok, akiket mindenki más Imád (Hitsugaya Toushiro;Sasuke Uchiha;Pip Bernadotte)
Ajánlom mindenki figyelmébe a Japán Szeretők című könyvet Junicsi Vatanabe-től (kiadó:Ulpius-Ház Kft.)
Nagyon izgalmasnak ígérkezett már az elején. Vontatottnak érezheti az ember, de pont ez benne az izgalmas. Folyton azon agyaltam, hogy mi lehet egy ilyen sztorinak a csattanója... De hatalmasat üt!
Nagyon izgalmasnak ígérkezett már az elején. Vontatottnak érezheti az ember, de pont ez benne az izgalmas. Folyton azon agyaltam, hogy mi lehet egy ilyen sztorinak a csattanója... De hatalmasat üt!
jaj erről már halottam, megis akartam szerezni de nálunk nem kapható:(
de sokan ajánlották úgyhoyg lehet megszerzem^^,
a Muszasi sorozatok azok milyenek? jók?
A Muszasi akkor élvezhető igazán, ha az ember japán töris könyvekre vágyik. ^^ Még csak az első köteten vagyok túl, úgyhogy csak arról tudnék kicsit komolyabb véleményt mondani. De tudom, hogy a többi is nagyon jó lesz!
Ajánlom mindenki figyelmébe a Japán Szeretők című könyvet Junicsi Vatanabe-től (kiadó:Ulpius-Ház Kft.)
jaj erről már halottam, megis akartam szerezni de nálunk nem kapható:(
de sokan ajánlották úgyhoyg lehet megszerzem^^,
a Muszasi sorozatok azok milyenek? jók?
beküldve: 2008-11-11 18:33:53
(#101) Ajánlana valaki valami könyvet?^^ A BR, a Muszasi sorozat, az előbb említett Japán szeretők kivételével bármilyen japán szerzőtől szívesen olvasnék!
Szerk: Miho ~ ミホ 2008-11-11 18:35:52
beküldve: 2008-11-11 18:33:53
(#102) Ajánlom mindenki figyelmébe a Japán Szeretők című könyvet Junicsi Vatanabe-től (kiadó:Ulpius-Ház Kft.)
testvérem most vett meg egy japán könyvet a címe: Japán turistaszemmel. átlapozgadtam és benne volt hogy ha elmész japánba mi van ott meg ételek meg bemutatja a japánokat.
Születésnapomra kaptam meg ezt a könyvet. Nagyon szép, igazán igényes. És hasznos.
beküldve: 2008-11-01 21:02:19
(#99) víííí én imádom a Battle Royale-t^^, multkor végre láttam filmbe (am egy évvel ezelött olvastam) és most megint elkezdtemX'D
am akarok venni majd valami jó kis sztoris japán könyvet, tud valaki ajánlani valamit?
Jajj még valami , tudja valaki a Truancy-nak mikor jelenik meg a folytatása?
am akarok venni majd valami jó kis sztoris japán könyvet, tud valaki ajánlani valamit?
Jajj még valami , tudja valaki a Truancy-nak mikor jelenik meg a folytatása?
beküldve: 2008-10-29 22:26:42
(#98) Truancy-ba rá katintottam a linkre és el olvastam.....nagyon tetszik tök el nyerte a tetszésemet
Nekem a Gésás könyvek tetszenek....^^
A Gésa emlékiratai és a Muraszaki meséje!
Nem tudom miért , de a Gésás könyvek sokkal jobban tetszenek....^^
Nekem a Gésás könyvek tetszenek....^^
A Gésa emlékiratai és a Muraszaki meséje!
Nem tudom miért , de a Gésás könyvek sokkal jobban tetszenek....^^
Glamorous sky.みわくの よる
beküldve: 2008-08-07 18:30:53
(#97) "Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2008-07-21 19:43:06
(#96) testvérem most vett meg egy japán könyvet a címe: Japán turistaszemmel. átlapozgadtam és benne volt hogy ha elmész japánba mi van ott meg ételek meg bemutatja a japánokat.
,,Hitler fején ugrálok!"
Kavada a legnagyobb arc Kiriyama mellett
Mikor kiderült, hogy ő az előző BR győztese, hát a földről szedegettem fel az állkapcsomat
Én nem lepődtem meg, mert tudtam már
hogy van egy korábbi győztes az osztályban, aki segít valakinek túlélni. Csak azt nem tudtam hogy melyik fiú az, és a körülményeket.
Sajnos valahol véletlenül elolvastam egy spoilert. Azért így is nagy élmény volt. Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Végre én is elolvastam a Battle Royale-t. Volt egy elképzelésem hogy milyen lehet, de azt magasan felülmúlta. Kb. így és ebben a sorrendben: Persze volt ilyen is:
Kavada a hősöm.
Mikor már kezdtem hinni benne hogy Sindzsi terve bejön a kötélpályás bombával, hirtelen minden durván összeomlott. A világítótornyos döbbenet mellett ez volt a másik ami megemelte a vérnyomásom. Súlyosan ajakharapdálós oldalak voltak.
Kavada a hősöm.
Kavada a legnagyobb arc Kiriyama mellett
Mikor kiderült, hogy ő az előző BR győztese, hát a földről szedegettem fel az állkapcsomat
beküldve: 2008-06-20 02:28:45
(#93) Végre én is elolvastam a Battle Royale-t. Volt egy elképzelésem hogy milyen lehet, de azt magasan felülmúlta. Kb. így és ebben a sorrendben: Persze volt ilyen is:
Kavada a hősöm.
Mikor már kezdtem hinni benne hogy Sindzsi terve bejön a kötélpályás bombával, hirtelen minden durván összeomlott. A világítótornyos döbbenet mellett ez volt a másik ami megemelte a vérnyomásom. Súlyosan ajakharapdálós oldalak voltak.
Kavada a hősöm.
Donnie Darko: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit?
Szerk: Fumihiko 2008-06-20 02:30:21
Azt hiszem ehhez a stílushoz illene majd hozzászoknom ha a japán kultúra ezen szegletével is foglalkozni akarok a jövőben.
A japánok (és úgy általában a távol-keleti népek) a szexualitás témájához lényegesen lazábban, természetesebben viszonyulnak, mint az európai kultúrkörben (Európa, Izrael, USA, Kanada, Latin-Amerika, Ausztrália, Új-Zéland, stb) és az arab világban.
Ugye Ázsiában a kulturális fejlődés meghatározó részében nélkülözték a monoteista vallások a "szex(et élvezni) bűn" hozzáállását, ami ugye minimum baromság, de ez itt nagyon off
Szóval az ottani irodalom mindig is közvetlenebb volt a témában, mint amihez az egyszeri európai irodalmon felnőtt olvasó hozzászokott.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."