Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Princess Ai
beküldve: 2011-01-28 10:12:01
(#109) Princess Ai Éji hajnal prizmája 3. kötet eredeti kiadása késik, így a magyar is. Ez annak köszönhető hogy az alkotó kisbabát vár. Sajnos eddig nem tudni hogy mikorra várható a befejező kötet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-20 23:13:40
(#108) Első magyar nyelvű mangám, ezért nagyon szeretem. A rajzstílusa a mai napig hatással van rám
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2010-05-05 19:44:19
(#107) Én egészen meglepődtem tavaly a folytatáson, mert mikor bejött a divatba és megvettem akkor azt hittem csak úgy írja, hogy lesz folytatás egyszer. Mondjuk annyira már nem érdekel, 2-3. kötet nem jött be, és el is cseréltem barátnőmmel a káoszra az első három kötetet, a folytatást nem is terveztem.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-05-05 19:27:34
(#106) Valaki olvasta már az új kötetet? Én igen és tulajdonképpen tetszett, bár kicsit sok infót zúdítottak rám egyszerre, bele is kavarodtam, hogy most akkor ki kicsoda meg sajnos elég rövidnek is találtam. Valami kis extra történet jöhetett volna a végére... Azt meg nem igazán értem, hogy hogyan fog beleférni az egész sztori egy kötetbe.
Mellesleg annyira jó lenne egy anime a Princess Ai-ból. Szerintem egy 12-13 részes animét azért össze lehetne hozni belőle (csak amcsi vonatkoztatás nélkül), vagy legalább egy OVA-t.
Mellesleg annyira jó lenne egy anime a Princess Ai-ból. Szerintem egy 12-13 részes animét azért össze lehetne hozni belőle (csak amcsi vonatkoztatás nélkül), vagy legalább egy OVA-t.
Szerk: sallylla 2010-05-05 19:27:58
beküldve: 2010-04-29 11:19:50
(#105) kyaaaaaaa~~~ megjelent végre az Éji Hajnal Prizmája 2. is *____________* Alig várom, hogy megvegyem!!! Remélem hamarosan lesz a boltokban is ^__^
Princess Ai forever~v^.^
Princess Ai forever~v^.^
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2010-03-19 09:21:29
(#104) A borítója így fog kinézni, istenem annyira szuper
Bevallom hogy még én magam sem olvastam az 1. kötetet mert annyira taszított, de ez a második kötet felkeltette nekem is a figyelmemet.
Szerintem a borító nem a legjobb, de a tartalma annál jobb. ;)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-03-18 13:02:45
(#102) Na a Mondo magazinban hírdetik hogy hamarosan kijön a Éji Hajnal prizmája 2.kötete.
A borítója így fog kinézni, istenem annyira szuper
A borítója így fog kinézni, istenem annyira szuper
A eladó Manga+Mondósnak: én nekem kéne belőlük, de hol írjak neked? Mármint a megállapodás+ minden! Valahol meg tudjuk beszélni?
Aji
beküldve: 2010-01-27 20:41:46
(#100) Eladó Princess Ai 1.-2. eredeti ár:1990 Ft/kötet
1000 Ft/kötet
Kiváló állapotban.
+Eladó Mondo magazin,2007.aug.-2009.jún. számok mind megvannak.
Eladó borsmenta 1. 800 Ft/kötet,eredeti ár:1650 Ft/kötet
Eladó Bolondok aranya 1. 1000 Ft/kötet,eredeti ár:1990 Ft/kötet
LÉCCI VIGYÉTEK!!!!!!!!
AZ ÁRAK MIND ALKU TÁRGYAI,HA NAGYON AKARJÁTOK,SIMÁN LEALKUDHATTOK BELŐLE!!!!!!!!
1000 Ft/kötet
Kiváló állapotban.
+Eladó Mondo magazin,2007.aug.-2009.jún. számok mind megvannak.
Eladó borsmenta 1. 800 Ft/kötet,eredeti ár:1650 Ft/kötet
Eladó Bolondok aranya 1. 1000 Ft/kötet,eredeti ár:1990 Ft/kötet
LÉCCI VIGYÉTEK!!!!!!!!
AZ ÁRAK MIND ALKU TÁRGYAI,HA NAGYON AKARJÁTOK,SIMÁN LEALKUDHATTOK BELŐLE!!!!!!!!
EladoMondo
Itt egy cikk: [Link] A közepe tájékától kezdődik az, ami jelen esetben érdekelhet.
+ trailer: [Link]
+ music video: [Link]
Remélem nem baj, h belinkeltem ezeket, ez a topic a mangának szól..... Az anime amúgy nagyon szép lesz szerintem, a csaj sem rossz, de annyira nem jön be. De nem tudom, hogy végülis mi lesz ennek az egésznek a végeredménye.
Remélem nem baj, h belinkeltem ezeket, ez a topic a mangának szól..... Az anime amúgy nagyon szép lesz szerintem, a csaj sem rossz, de annyira nem jön be. De nem tudom, hogy végülis mi lesz ennek az egésznek a végeredménye.
LESZ ANIME????
Nos nekem a manga a hazai manga piacon szerintem örök favorit ^^ Minden Princess Ai kötet megvan, és nem tudok tavaszig várni már a Éji Hajnal Prizmája második kötetére!
Nagyon imágom a rajzolást, gyönyörűek a karakterek, főleg természetesen Ai hercegnő. A történet is lenyűgözött, csodás teremtmények, angyalok, zene, szerelem, nem is kell több, hogy imádja az ember!
Meseszép.
”私は青空をみるのが好きだ。”
Itt egy cikk: [Link] A közepe tájékától kezdődik az, ami jelen esetben érdekelhet.
Kíváncsi leszek az új trilógia történetére, nekem az első 3 is tetszett .
Lesz belőle anime, de lehet, h félig ilyen live ation szerű lesz, nem tudom pontosan.
ezt az infót hol olvastad,hallottad??
beküldve: 2009-04-26 14:16:26
(#96) Kíváncsi leszek az új trilógia történetére, nekem az első 3 is tetszett .
Lesz belőle anime, de lehet, h félig ilyen live ation szerű lesz, nem tudom pontosan.
beküldve: 2009-03-11 07:07:53
(#95) A SakuraConra megjelenik egy új Ai kötet amit 3 részesre terveznek!(kiadói infó!)Már nagyon várom,és a borítója is szép lesz!
A címe :Princess Ai-The prism of midnight dawn
A címe :Princess Ai-The prism of midnight dawn
Szerk: Nanaho 2009-03-11 07:08:43