• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Új MangaFan címek?
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2010-11-16 15:02:39
(#755)
JaakuHebi
JaakuHebi
[ True mangafan ]
Egyikre sem gondoltam azok közül amik megjelentek.

at the end,we all die alone
új | válasz erre | moderátor
Szerk: JaakuHebi 2010-11-16 15:04:50
beküldve: 2010-10-09 15:45:25
(#754)
sallylla
sallylla
[ Gyalog ]
Az én tippjeim ezek voltak a játékban:

- Vampire Knight:
jelenleg a 12 kötetnél jár, vagyis ongoing, de behozható, népszerű és sokaknak lenne rá igénye, shoujo, bár nem tudom eldönteni, hogy a "tipikusan lányoknak való", vagy a "lányos rajzolású, de a fiúkat is érdekelheti" kategóriába tartozik-e (bár talán inkább az utóbbi, mert azért akció is akad benne a romantikázás, meg a bishik mellett)

-Rozen Maiden:
8 kötetes és befejezett, tehát röhögve kihozhatja a Mangafan kb. 2 év alatt, elvileg seinen besorolású, de szerintem ez is inkább egy lányos cucc, és ezt is kérték jópáran (a " Mit kéne magyarul kiadni?" topicnak azért csak van valami értelme)

-Elfen Lied:
12 kötetes és ugyancsak befejezett, a Hellsing után könnyen el tudok képzelni egy ilyet (öldöklős-öldöklős), uniszex, igencsak népszerű és hírhedt manga, amit szintén sokan kérték. Viszont érdekes, mert amilyen biztos vagyok a hazai kiadásában, olyan bizonytalan is (ez értelmes volt XD ), mert erre már igencsak elkéne egy 18-as karika, a kiadó pedig még nem adott ki ilyet és mivel így kapásból elég sok potenciális vásáró kiesne, mert túl fiatalok (bár ez lehet, hogy hülyeség). A sorozat minősége szintén megkérdőjelezhető, mert a legtöbben az animét többre tartják és be kell látnunk, tényleg akad benne rendesen baki meg hülyeség...

Mondjuk én még a Kuroshitsuji-t, a Ludwig Revolution-t a Soul Eater-t, a D.Gray-man-t vagy az FMA-t, a Chobits-ot meg a valaki által már említett Sailor Moon-t is el tudnám képzelni, de ezekben nem vagyok annyira biztos, mint a fentiekben, ilyen-olyan okból kifolyólag.
Szerintem az ilyen Bleach-et, meg One Piece-t el kellene felejteni. Végtelen(nek tűnő) sorozat már van a Mangafannál, mégpedig a Naruto és szerintem egy darabig több ilyenbe biztosan nem vágnak bele. A Parakisset pedig azért vetettem el, mert úgy gondolom, egy mangakától fura lenne egyszerre két művet is kiadni.

A három manga egyébként, három különböző kiadótól származik vagy három különböző antológiában jelent meg?
Azt sem tudom, hogy a pár hónapja megjelent mangafanos interjúban leírtak mennyire vonatkoznak (vagy egyátalán vonatkoznak-e) ezekre a decemberben debütáló sorozatokra, mert ott elmondták, hogy az utolsó hosszabb sorozat az a Lovely Complex (17 kötet) lesz, tehát inkább rövidebb alkotásokat keresnek, és így például sok hosszú shounen kapásból kiesik. Említették azt is, hogy komoly és viszonylag rövid, illetve minőségi címeket keresnek. Tudtommal (és ezt az interjúban is leírták), hogy ilyenből elég kevés mainstream cím létezik. Noname mangát szerintem nem terveznek kihozni, de erre rácáfol az, hogy azt írták, hogy nemsokára várható(ak?) kevésbé népszerű, újszerű cím(ek?) is. A kérdés pedig megintcsak az, hogy ez már vajon vonatkozik a hamarosan megjelenő címekre is?

Tehát a fentebb leírtak tudatában szerintem igencsak nehéz jól megtippelni a leendő címeket, de az is lehet, hogy csupán én komplikálom túl. Na mindegy, egy héten belül úgyis fény derül mindenre.

beküldve: 2010-10-09 14:24:16
(#753)
gara
gara
[ Új arc ]
bleach
Full Metal Alchemist
Inyuyasha

Ficza Viktor
beküldve: 2010-10-09 14:11:29
(#752)
Gemini
Gemini
[ Rászokóban ]
Új címek visszaszámlálójához azért lenne egy-két gondolatom. Én csak most vettem észre, hogy föl lettek téve ezek a visszaszámlálók. Persze rögtön elkezdtem filózni, hogy mik az esélyes jelöltek, amiket kiadhat a Mangafan. De olyan jó lenne tudni, hogy pl. kb milyen hosszúságú mangákra gondoltak. Csak mert én szívesen olvasnám magyarban pl a Wolf's rain-t vagy a Samurai champloo-t, de nem tudom hogy ilyen szösszenet mangáknak érdemes-e visszaszámlálót csinálni, meg eddig az Élni-n kívül 2-3 kötetes mangákat még nem nagyon jelentettek meg. Ugyanakkor most vége lett az Árnybírónak, meg a Hellsing, a Death Note és a Chrno is a vége felé tart, szóval a 3 cím közül minimum az egyik hosszabb lélegzetvételű lesz. Viszont mind nem lehet az, mert közben ott van a Naruto, a Nana és a többiek, amikből azért még sok kötet van hátra. Szóval egy meg biztos, hogy kisebb kötetszámú lesz. Személy szerint én ezért tippeltem a Soul Eater-re (17 kötet), a Honey & Clover-re (10 kötet) meg a Fullmetal Alchemist-re (26 kötet), meg ezeket már alapból ismeri a magyar közönség, és a nagyja szerintem kedveli is. Bleach-re meg ilyenekre megint nem tippelnék (annak ellenére hogy örülnék neki ), mert a sokkötetes manga pozíciója már foglalt....bár a fene se tudja, mert nem biztos, hogy ismertebb mangát fognak kiadni (én spec. a Love.com-ról sem tudtam addig, amíg mangafan ki nem adta)... Vahh, kezdek elbizonytalanodni xD namajdmeglátjuk

beküldve: 2010-10-09 13:09:56
(#751) Válasz idk pls delete (#749) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]

Miért? Nehogy azt mond nekem, hogy nem hangzik ez hülyén a Gaara szájából, hogy "lusta fos"!?

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-10-09 13:10:13
beküldve: 2010-10-09 00:54:39
(#750) Válasz A Márk (#748) üzenetére
Travis
Travis
[ Rászokóban ]

Amúgy viccet félretéve lenne még min háborogni.
Én pölö azon szoktam, hogy milyen szövegeket lenyomnak időnként a Naruto mangában. Például amikor a Gaara azt mondja a kankuro-nak hogy "lusta fos", azon kiakadtam XD

Ó, tegnap engem is ez kötött le pár percre. De rossz.

..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-10-08 16:41:24
(#749) Válasz A Márk (#748) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Miért is?

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-10-08 16:23:51
(#748)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]

Amúgy viccet félretéve lenne még min háborogni.
Én pölö azon szoktam, hogy milyen szövegeket lenyomnak időnként a Naruto mangában. Például amikor a Gaara azt mondja a kankuro-nak hogy "lusta fos", azon kiakadtam XD

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-10-08 16:21:05
(#747) Válasz A Márk (#746) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]

ez fájtXD

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-08 16:18:28
(#746)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]

Például: drágul a benzin! főőőőőőjjjjj micsoda dolog ez!!! XD

beküldve: 2010-10-08 16:17:33
(#745) Válasz A Márk (#744) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
plusz az emberek is eltűntek. jujj gyorsan háborodjunk fel megint valamin hogy életre keljen az oldal

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-10-08 16:06:25
(#744)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Úgy nézem, mióta Csaba válaszolt a NAGY "Miért?"-re, azóta lecsillapodtak a kedélyek itt a fórumon XD

beküldve: 2010-10-07 18:14:36
(#743) Válasz Travis (#719) üzenetére
Moderátor
Moderátor
[ Gyalog ]
Én arra lennék kiváncsi, hogy mi okból nem tudnak egy szót se szólni, mert az biztos, hogy látják az adminisztrátorok/modik/akárkik takarítók, hogy itt mindenki dúl-fúl, és csak a válaszra vár.

Mert, mondjuk esetemben, a moderátornak nem feladata a vásárlók és közösség tájékoztatása, ergo nem is tudok olyan információkat, amire szüksége volna ehhez.

Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2010-10-07 18:22:13
beküldve: 2010-10-07 17:17:47
(#742) Válasz vadooc (#741) üzenetére
Miyazaki
Miyazaki
[ Rászokóban ]
Jogos, nem olvastam az említett interjút, mindenhol máshol pedig az volt, hogy az Animekarácsonyra jönnek, tehát én így tudtam.

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

Szerk: Moderátor 2010-10-07 18:21:35
beküldve: 2010-10-07 10:03:12
(#741) Válasz Miyazaki (#703) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]
... és talán az egyik kötetnek megjelennie.

Erről amúgy nem volt szó, az új címek megjelenése az Animekarácsonyra volt/van ígérve.

Tudom hogy a Mangafannál dolgozol, de úgy látszik ettől függetlenül nem vagy tisztában azzal amit a főnököd mondott egy interjúban:
"Lesznek új címek, de egyelőre nem publikusak. Az őszi Mondoconon jelentjük be őket, remélhetőleg már az első kötettel együtt."

Persze nem azt mondom hogy Csaba megígérte hogy jön az új kötet MondoConra, de az a kijelentés miszerint "nem volt róla szó" nem helytálló.

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-10-07 10:07:22
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>