Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
- Vampire Knight:
jelenleg a 12 kötetnél jár, vagyis ongoing, de behozható, népszerű és sokaknak lenne rá igénye, shoujo, bár nem tudom eldönteni, hogy a "tipikusan lányoknak való", vagy a "lányos rajzolású, de a fiúkat is érdekelheti" kategóriába tartozik-e (bár talán inkább az utóbbi, mert azért akció is akad benne a romantikázás, meg a bishik mellett)
-Rozen Maiden:
8 kötetes és befejezett, tehát röhögve kihozhatja a Mangafan kb. 2 év alatt, elvileg seinen besorolású, de szerintem ez is inkább egy lányos cucc, és ezt is kérték jópáran (a " Mit kéne magyarul kiadni?" topicnak azért csak van valami értelme)
-Elfen Lied:
12 kötetes és ugyancsak befejezett, a Hellsing után könnyen el tudok képzelni egy ilyet (öldöklős-öldöklős), uniszex, igencsak népszerű és hírhedt manga, amit szintén sokan kérték. Viszont érdekes, mert amilyen biztos vagyok a hazai kiadásában, olyan bizonytalan is (ez értelmes volt XD ), mert erre már igencsak elkéne egy 18-as karika, a kiadó pedig még nem adott ki ilyet és mivel így kapásból elég sok potenciális vásáró kiesne, mert túl fiatalok (bár ez lehet, hogy hülyeség). A sorozat minősége szintén megkérdőjelezhető, mert a legtöbben az animét többre tartják és be kell látnunk, tényleg akad benne rendesen baki meg hülyeség...
Mondjuk én még a Kuroshitsuji-t, a Ludwig Revolution-t a Soul Eater-t, a D.Gray-man-t vagy az FMA-t, a Chobits-ot meg a valaki által már említett Sailor Moon-t is el tudnám képzelni, de ezekben nem vagyok annyira biztos, mint a fentiekben, ilyen-olyan okból kifolyólag.
Szerintem az ilyen Bleach-et, meg One Piece-t el kellene felejteni. Végtelen(nek tűnő) sorozat már van a Mangafannál, mégpedig a Naruto és szerintem egy darabig több ilyenbe biztosan nem vágnak bele. A Parakisset pedig azért vetettem el, mert úgy gondolom, egy mangakától fura lenne egyszerre két művet is kiadni.
A három manga egyébként, három különböző kiadótól származik vagy három különböző antológiában jelent meg?
Azt sem tudom, hogy a pár hónapja megjelent mangafanos interjúban leírtak mennyire vonatkoznak (vagy egyátalán vonatkoznak-e) ezekre a decemberben debütáló sorozatokra, mert ott elmondták, hogy az utolsó hosszabb sorozat az a Lovely Complex (17 kötet) lesz, tehát inkább rövidebb alkotásokat keresnek, és így például sok hosszú shounen kapásból kiesik. Említették azt is, hogy komoly és viszonylag rövid, illetve minőségi címeket keresnek. Tudtommal (és ezt az interjúban is leírták), hogy ilyenből elég kevés mainstream cím létezik. Noname mangát szerintem nem terveznek kihozni, de erre rácáfol az, hogy azt írták, hogy nemsokára várható(ak?) kevésbé népszerű, újszerű cím(ek?) is. A kérdés pedig megintcsak az, hogy ez már vajon vonatkozik a hamarosan megjelenő címekre is?
Tehát a fentebb leírtak tudatában szerintem igencsak nehéz jól megtippelni a leendő címeket, de az is lehet, hogy csupán én komplikálom túl. Na mindegy, egy héten belül úgyis fény derül mindenre.
Miért? Nehogy azt mond nekem, hogy nem hangzik ez hülyén a Gaara szájából, hogy "lusta fos"!?
Amúgy viccet félretéve lenne még min háborogni.
Én pölö azon szoktam, hogy milyen szövegeket lenyomnak időnként a Naruto mangában. Például amikor a Gaara azt mondja a kankuro-nak hogy "lusta fos", azon kiakadtam XD
Ó, tegnap engem is ez kötött le pár percre. De rossz.
Miért is?
Amúgy viccet félretéve lenne még min háborogni.
Én pölö azon szoktam, hogy milyen szövegeket lenyomnak időnként a Naruto mangában. Például amikor a Gaara azt mondja a kankuro-nak hogy "lusta fos", azon kiakadtam XD
ez fájtXD
Például: drágul a benzin! főőőőőőjjjjj micsoda dolog ez!!! XD
Mert, mondjuk esetemben, a moderátornak nem feladata a vásárlók és közösség tájékoztatása, ergo nem is tudok olyan információkat, amire szüksége volna ehhez.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Erről amúgy nem volt szó, az új címek megjelenése az Animekarácsonyra volt/van ígérve.
Tudom hogy a Mangafannál dolgozol, de úgy látszik ettől függetlenül nem vagy tisztában azzal amit a főnököd mondott egy interjúban:
"Lesznek új címek, de egyelőre nem publikusak. Az őszi Mondoconon jelentjük be őket, remélhetőleg már az első kötettel együtt."
Persze nem azt mondom hogy Csaba megígérte hogy jön az új kötet MondoConra, de az a kijelentés miszerint "nem volt róla szó" nem helytálló.