Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
beküldve: 2007-11-05 22:20:42
(#108) Nekem nagyon tetszett mind a két könyv, jó a storyja, szépek a rajzok, de egy dolgot még mindig nm tudunk eldönteni a párommal, aki szintén nagy rajongó, Belus nő vagy férfi?
Szerintem férfi nőies beütéssel. Mangában nem ritka
De még mennyire hogy nem...sztem is Belus férfi...a barátnőm szerint már csak azért is mert a Belus az a Bélus elferdítése...
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-29 19:54:11
(#106) Már mióta fáj a 4-es kötetre a fogam, de azt mondják a boltban, ahonnan mengákat szerzek be, ezen a héten már lesz, és remélem Alive! is lesz azzal együtt.
A beszélő szerencsesüti...
Szerk: Kira 2007-10-29 19:55:42
Nekem nagyon tetszett mind a két könyv, jó a storyja, szépek a rajzok, de egy dolgot még mindig nm tudunk eldönteni a párommal, aki szintén nagy rajongó, Belus nő vagy férfi?
Szerintem férfi nőies beütéssel. Mangában nem ritka
Hát, mivel "széplányokat" nézeget gondolom férfi, bár ezt sose lehessen tudni..
Szerintem is Belus fiú.
Hát, mivel "széplányokat" nézeget gondolom férfi, bár ezt sose lehessen tudni..
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-07-12 23:35:57
(#102) Nekem nagyon tetszett mind a két könyv, jó a storyja, szépek a rajzok, de egy dolgot még mindig nm tudunk eldönteni a párommal, aki szintén nagy rajongó, Belus nő vagy férfi?
"Minden megérint. Úgy látszik sosem nő be- a szívem lágya."
De nekem mondjuk a végén esett le, hogy Ash nem lány, hanem fiú...
TE NEM ISMERED A POKEMONT? vagy csak nem tűnt föl hasonlóság a két név között?
Engem enyhén szíven ütött, mikor Aaronon diáklányos felső voltXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Hehe, megvettem az 1. részt is, nagyon jó Úgy sajnáltam a vámpírt...
Ha ez így van, akkor a 2.-ban sem fogsz csalódni. Nagyon nem.
Szerintem, aki egvette az 1.-t, és tettszett neki, az tényleg nem fog a másodikban se csalódni... Én megvettem a 2.-at és elnyerte a tettszésem Egész jól sikerült a sztori... De nekem mondjuk a végén esett le, hogy Ash nem lány, hanem fiú...
beküldve: 2007-06-17 18:53:25
(#98) Nekem is nagyon tetszett a Tarot Café^__^ Eleinte féltem megvenni; kicsit több érv szólt ellene, mint mellette... Aztán sikerült megszereznem a netről az angol scanek egy részét, és miután azokat elolvastam, már tudtam, hogy mindenképpen birtokolni akarom könyv formában is^^
A hosszabb-rövidebb történetek szerintem egytől egyig nagyon érdekesek, a rajzstílus pedig ámulatba ejtően gyönyörű*__* A manhwákra amúgy is jellemző a rajzok különleges kidolgozása, és ez meg is mutatkozik a Tarot Cafén.
A hosszabb-rövidebb történetek szerintem egytől egyig nagyon érdekesek, a rajzstílus pedig ámulatba ejtően gyönyörű*__* A manhwákra amúgy is jellemző a rajzok különleges kidolgozása, és ez meg is mutatkozik a Tarot Cafén.
beküldve: 2007-06-16 23:58:44
(#97) Nekem nagyon tetszett a Tarot. Először csak az első részt vettem meg, de egy hét múlva a másodikra is ráugrottam, szerintem nagyon jó! Király hogy a férfiak nőies szépséggel vannak megáldva, és szerintem egyáltalán nem bonyolult a cselekmény. Vagy ez azért van mert már 23 éves vagyok?
Szerk: enichan 2007-06-17 00:04:08
beküldve: 2007-06-16 13:07:15
(#96) Na, őt én is, először nem tudtam mit kell nézni, aztán megláttam
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-06-16 13:05:47
(#95)