Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
beküldve: 2007-05-18 07:47:47
(#79) Szereintem meg pont, hogy a 2. kötet volt érdekesebb. Kivéve a vérfarkas kiscsávót, mert az már szánalmas.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-17 20:04:11
(#78) Nekem tetszik ez a kissé shounen-ai beütés , de Belus s Pamela kapcsolata tényleg érdekes... Szerintem nem zavaró, hogy nem lehet megkülönböztetni a nőket a férfiaktól, de akkor ezek szerint ebben a manga-ban még a pap is meleg volt a második részben...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-17 19:52:56
(#77) A második kötetet már valahogy nem volt kedvem megvenni ugyanis az első részt is csak kétszer olvastam el. Elsőre nem tűnt rossznak a történet, gondoltam majd lesz belőle valami. Beleolvastam a másodikba és háát nekem nem tetszet.
beküldve: 2007-05-17 19:03:40
(#76) Bezony-Bezony, hát a karakterek nemét megkülönböztetni télleg nehéz...
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
A vérfarkas gyerek meg a szerelme...ehm, miért van az, hogy több a férfi-férfi kapcsolat, mint a férfi-női ebben a történetben?
Hehe, én pont ezt szeretem benne.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-17 17:00:03
(#74) Eddig ezt írtam róla egy másik fórumon:
Tarot Café: megőrjít, hogy nem lehet megkülönböztetni a férfi és a női karaktereket! mad De most tényleg, az összes férfi karakter úgy néz ki, mint egy szép nő. Minden esetben csak pár oldal után tudtam belőni, hogy mi is a helyzet. A történetét tekintve olyan az egész mintha csak egy bevezető lenne, még semmi lényeges nem esett. Pont a főszereplő Pamela életéről nem derült ki semmi. Hm, ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ki az a rövidhajú csávó (?), aki állandóan megjelenik a színen, vagyis Pamelánál? A történetek közül az utolsó tetszett a legjobban, de sajna pont az az, amelyiknek csak a következő kötetben lesz folytatása.sad Azért tetszett az a legjobban, mert a Pygmalion történetet juttata eszembe.
Tarot Café 2: sokkal jobban tetszett, mint az első kötet, bár a rajzokban még mindig zavaró tényező számomra, hogy a fiúk és a lányok nehezen megkülönbözetehetőek. Ami kiderült Pamela múltjáról, arról az egészről, illetve a hangulatáról nekem a Hegylakó sorozata jutott eszembe, és ez tök jó! Kifejezetten tetszett ez a misztikus múlt, illetve, hogy üldözték a képessége miatt. Hm, mit is mondhatnék még? Ja igen, Belus! Nekem erről a névről mindig egy általános iskolai osztálytársam, a Bélus jut eszembe. XD A vérfarkas gyerek meg a szerelme...ehm, miért van az, hogy több a férfi-férfi kapcsolat, mint a férfi-női ebben a történetben?
Tarot Café: megőrjít, hogy nem lehet megkülönböztetni a férfi és a női karaktereket! mad De most tényleg, az összes férfi karakter úgy néz ki, mint egy szép nő. Minden esetben csak pár oldal után tudtam belőni, hogy mi is a helyzet. A történetét tekintve olyan az egész mintha csak egy bevezető lenne, még semmi lényeges nem esett. Pont a főszereplő Pamela életéről nem derült ki semmi. Hm, ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ki az a rövidhajú csávó (?), aki állandóan megjelenik a színen, vagyis Pamelánál? A történetek közül az utolsó tetszett a legjobban, de sajna pont az az, amelyiknek csak a következő kötetben lesz folytatása.sad Azért tetszett az a legjobban, mert a Pygmalion történetet juttata eszembe.
Tarot Café 2: sokkal jobban tetszett, mint az első kötet, bár a rajzokban még mindig zavaró tényező számomra, hogy a fiúk és a lányok nehezen megkülönbözetehetőek. Ami kiderült Pamela múltjáról, arról az egészről, illetve a hangulatáról nekem a Hegylakó sorozata jutott eszembe, és ez tök jó! Kifejezetten tetszett ez a misztikus múlt, illetve, hogy üldözték a képessége miatt. Hm, mit is mondhatnék még? Ja igen, Belus! Nekem erről a névről mindig egy általános iskolai osztálytársam, a Bélus jut eszembe. XD A vérfarkas gyerek meg a szerelme...ehm, miért van az, hogy több a férfi-férfi kapcsolat, mint a férfi-női ebben a történetben?
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-16 21:03:00
(#73) A második kötettel a kedvenc mangáim közé sorolódott, gyönyörűek a rajzok, a történetről pedig nem is beszélve, a szereplők pedig mind az én fantázia- és ízlésvilágom megtestesítői. Csodás. Igazából még nem vettem észre hibát. Biztos elfogult vagyok... mert ugye semmi sem tökéletes.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Ez hány kötetes lesz / van tervezve?
Jujj, de cuki Death Note-os képed vaaan! (ez már megint nem ide illett)
Ez hány kötetes lesz / van tervezve?
Jujj, de cuki Death Note-os képed vaaan! (ez már megint nem ide illett)
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-14 19:16:17
(#70) Ezek szerint igen, mert a tervezett kötetszám 7. Legalábbis ezt írták az újságban, amikor a mangákat bemutatták.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
"Related releases:
Tarot Cafe (G.novel 1) 2005-03-08
Tarot Cafe (G.novel 2) 2005-06-07
Tarot Cafe (G.novel 3) 2005-09-13
Tarot Cafe (G.novel 4) 2005-12-13
Tarot Cafe (G.novel 5) 2007-06-12"
Hm, még futna?
Tarot Cafe (G.novel 1) 2005-03-08
Tarot Cafe (G.novel 2) 2005-06-07
Tarot Cafe (G.novel 3) 2005-09-13
Tarot Cafe (G.novel 4) 2005-12-13
Tarot Cafe (G.novel 5) 2007-06-12"
Hm, még futna?
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Tudomásom szerint 5 kötetes.
Edit: jah, és akinek van esetleg eladandó TC második kötete szólhat nekem o.o
Tudomásod szerint 7 kötetes...
Tudomásom szerint 5 kötetes.
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
Szerk: Taki 2007-05-14 19:04:06
beküldve: 2007-05-14 18:21:47
(#66) beküldve: 2007-05-14 18:19:22
(#65) Nekem a Tarot Café egyre jobban tetszik. Féltem, hogy csalódni fogok a 2. kötetben, vártam is az elolvasásával máig, de teljesen lenyügőz. :) A rajzok továbbra is gyönyörűek benne, a történet pedig egyre szövevényesebb. Igazán izgalmas! Alig várom, hogy megjelenjen a harmadik kötet. ^^"