Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
utóbbi, a kézzel fogható rész.
Én konkrétan a Rákóczi úton levő boltról beszéltem (húha, nem tudok pontos címet, de ha az Astoriától elindulsz a Blaha felé a Rákóczi út bal oldalán, csak egy kereszteződésen kell átmenni, és jönnek sorban a könyvesboltok: Libri, Fókusz, és azt hiszem, a harmadik a Bookline szééééép zöld, nem lehet eltéveszteni ), de a Pólus Centerben is van egy boltjuk, azt sajna nem tudom, hol.
Ja, hogy azok azok? Az Astoriánál az a ménkűnagy Központi Antikvárium? Csak a "zöld"ről gondolom. én ott szoktam átvenni a rendeléseket, de hogy ott onnan is lehet vásárolni Tiszta jó Most a Pólusba megyek majd, és jól kinyitom a szemem, hogy mik is lelhetők fel. Köszi
Juj NEEEEEM :)
(csak azért kiabálok, hogy nehogy valaki potyára odamenjen)
A Központi Antikvárium az egy harmadik üzlet, de ott természetesen nincs új kötet. Nem a Múzeum körúton, hanem a Rákóczi úton kell menni (a kettő egymást keresztezi), a 7-es busz megy ott. Ezért írtam, hogy az Astoriától a Blaha felé célszerű elindulni (nomeg mert az Astoriához közelebb van, mint a Blahához).
Apropó, a Központi hol zöld? Na ezt most meg kell néznem (tűz az egyetemre...)
A Központi is zöld, cssak azt hiszem, nem olyan Bookline-zöld, mint pl. a Pólusban van. Most, hogy voltam ott, sejtem, mire gondoltál. Ott nem találtam sok mangát, bár lehet h csak szét vannak szedve. Az Astoriánál pedig meg fogom nézni. Bár számomra logikátlan, hogy egy helyen két üzlet is legyen.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Én konkrétan a Rákóczi úton levő boltról beszéltem (húha, nem tudok pontos címet, de ha az Astoriától elindulsz a Blaha felé a Rákóczi út bal oldalán, csak egy kereszteződésen kell átmenni, és jönnek sorban a könyvesboltok: Libri, Fókusz, és azt hiszem, a harmadik a Bookline szééééép zöld, nem lehet eltéveszteni ), de a Pólus Centerben is van egy boltjuk, azt sajna nem tudom, hol.
Ja, hogy azok azok? Az Astoriánál az a ménkűnagy Központi Antikvárium? Csak a "zöld"ről gondolom. én ott szoktam átvenni a rendeléseket, de hogy ott onnan is lehet vásárolni Tiszta jó Most a Pólusba megyek majd, és jól kinyitom a szemem, hogy mik is lelhetők fel. Köszi
Juj NEEEEEM :)
(csak azért kiabálok, hogy nehogy valaki potyára odamenjen)
A Központi Antikvárium az egy harmadik üzlet, de ott természetesen nincs új kötet. Nem a Múzeum körúton, hanem a Rákóczi úton kell menni (a kettő egymást keresztezi), a 7-es busz megy ott. Ezért írtam, hogy az Astoriától a Blaha felé célszerű elindulni (nomeg mert az Astoriához közelebb van, mint a Blahához).
Apropó, a Központi hol zöld? Na ezt most meg kell néznem (tűz az egyetemre...)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-17 10:40:40
beküldve: 2007-04-16 19:37:34
(#47) Francba. Újabb kiadás.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Mikor adják ki a 2. kötetet? Remélem minél előbb!
májusi con.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-04-16 17:52:48
(#45) Mikor adják ki a 2. kötetet? Remélem minél előbb!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-04-16 15:42:05
(#44) Huh, hát magam is meglepődtem, mennyire tetszett. Szép, lírai történetek, kidolgozott rajzok (Nagyon szép a szereplők haja! ). Főleg a macskás tetszett nagyon, jó az ötlet, meg minden. Jó ez a letisztult, finom vonalú stílus, meg az árnyékolás. Amit kicsit hiányolok belőle, az a változatos arckifejezések. Majdnem végig mindenki egyforma fejet vág, melyet különböző szögből és méretben rajzol az illető. Pedig ha valami, akkor ez nagy előnye volna a mangáknak, hogy a nagy szemek miatt sokkal erőteljesebb érzelemkifejezés válik bennük lehetővé. Hát, itt nem sikerült. Kár.
A vámpíros történet, főleg indításában kísértetiesen emlékeztetett még szókapcsolataiban is az Anne Rice-féle vámpírmitológiára Párizzsal meg a többivel. De az a Sacré-Coeur-rajz nagyon bejött, teljesen meglepődtem rajta!
A vámpíros történet, főleg indításában kísértetiesen emlékeztetett még szókapcsolataiban is az Anne Rice-féle vámpírmitológiára Párizzsal meg a többivel. De az a Sacré-Coeur-rajz nagyon bejött, teljesen meglepődtem rajta!
beküldve: 2007-04-16 09:44:15
(#43) Ojjé, sikerült idézni, sikerült!
Nyáááááááááááááá nem hagyja, hogy idézzek
(látom, nem csak nekem nem működött...)
-----------
(látom, nem csak nekem nem működött...)
-----------
Szerk: Loona 2007-04-15 11:08:39
[/QUOTE]
Pont ma vettem e tekintetben szemügyre a Bookline boltban a mangás "polcot."[/QUOTE]
Ez a netes Bookline, vagy van eleve "kézzelfogható" boltjuk? ha utóbbi, akkor hol van ez?
Pont ma vettem e tekintetben szemügyre a Bookline boltban a mangás "polcot."[/QUOTE]
Ez a netes Bookline, vagy van eleve "kézzelfogható" boltjuk? ha utóbbi, akkor hol van ez?
Ahogy mondod. Pontosan erre gondoltam. Valahogy a jól kitalált történetek vázlatszerűen vannak tárgyalva. Aháncs külön szál említés szintjén terítékre került az első részben azokból kijöhetne egy 3 kötetes manga. (Mindegyikből külön - külön.)
nekem meg pont az tetszik benne h ilyen one-shot féleség mindegyik fejezet. kb mint a shirahime shou (asszem így kell írni). nem részletezi agyon, hanem körvonalakban, de attól még lehet érteni a sztorit. nagyon kiváncsi vok a folytatásra is.
beküldve: 2007-04-14 20:51:36
(#38) Ahogy mondod. Pontosan erre gondoltam. Valahogy a jól kitalált történetek vázlatszerűen vannak tárgyalva. Aháncs külön szál említés szintjén terítékre került az első részben azokból kijöhetne egy 3 kötetes manga. (Mindegyikből külön - külön.)
és az miért baj?
azért, mert ez nem az a "nem tudom letenni, olyan jó" könnyen olvashatóság. Legalábbis szerintem erre gondolhatott: én még nem olvastam ezt a kötetet, de éreztem már mással ilyet.
Pl. a Princess Ai-nál jutott hasonló eszembe: nemhogy nem kell hozzá gondolkodni, de minden túl gyorsan megoldódik, kiderül, no erre írtam, hogy inkább lett volna 6 kötetes, és akkor van hely mélyíteni a történetet, mégsem lenne unalmas a hossza miatt.
Szerk: Loona 2007-04-14 10:42:23
Második számot ebből mikorra igérnek? Az a baj, hogy a felületes cselekmény és elsősorban érzelmekre hagyatkozó történetvezetés nagyon "könnyen olvashatóvá" teszi.
ha jól tudom a conra tervezik és a Princess Ai befejező kötetét is.
és az miért baj?
beküldve: 2007-04-11 22:04:26
(#35) Második számot ebből mikorra igérnek? Az a baj, hogy a felületes cselekmény és elsősorban érzelmekre hagyatkozó történetvezetés nagyon "könnyen olvashatóvá" teszi.