Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
beküldve: 2007-04-09 12:53:11
(#19) Lehet meg lehet rendelni a tarrot kártyalapjait a netről. Meg is lessük Még úgysincs tarrot krátyapaklim.
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-09 09:39:39
(#18) beküldve: 2007-04-09 09:00:22
(#17) A Tarot Café úgy ahogy van a kedvencem lett. Gótíkus stílus, gyönyörű karakterek: imádom a szereplők szemeit, nagyon megragadóak (számomra), mondjuk nagyon idealizált ábrázolásúak a karakterek, de ez így jó. A gótikus stílushoz híven a ruhatervezés sem utolsó. A szerző tarotkártya ábrázolásai is gyönyörűek, a könyv elolvasása után vagy egy óráig azokat elemzgettem. Nagyon várom a folytatást.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
Szerk: Renma 2007-04-09 09:01:23
beküldve: 2007-04-07 15:35:52
(#16) ...de a nem japános olvasási irány nagyon zavar...összevissza kapkodom a fejem, hogy most ép melyik képkocka jön...
Én az Usagi Yojimbo-val voltam/vagyok így...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-06 18:19:26
(#14) Elolvastam; továbbra is azt mondom, hogy nem rossz, de az Árnybíró sokkal jobban tetszik.
beküldve: 2007-04-06 17:50:36
(#13) Most olvasom! Szerintem nem rossz, de a nem japános olvasási irány nagyon zavar...összevissza kapkodom a fejem, hogy most ép melyik képkocka jön. A rajzolása szerintem egész szép, nem úgy mint a Bizenghast-é...
Szerintetek érdemes megvenni a Tarot Cafét???
De még mennyire! Szerintem igazán jó. Én már elolvastam
Mi az élet értelme?
beküldve: 2007-04-06 14:28:57
(#11) Szerintetek érdemes megvenni a Tarot Cafét???
///Csak akkor nézz a vérfarkasok teliholdjára, ha biztosan meggyőződtél : nem egy róka áll mögötted ///
beküldve: 2007-04-06 12:59:11
(#10) Már várom az animecont, h. megvegyem a 2. kötetet, és megtudja, mi történt a hercegnővel, a bohóccal, és az alkimistával^^ (mellesleg mikor megmutattam barátnőmnek az alkimistát, kis híján elcsöppent a nyálaX33)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-06 12:57:39
(#9) Részermől a Tarot Café nagyon jó vétel volt, nekem baromira tetszett. Az egész világ úgy ahogy fel van építve nagyon jó, csak kíváncsi vagyok, hogy mi fog ebből kisülni, ráadásul egy óra alatt végigolvastam.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-04-06 10:23:34
(#8) Én is a "könyvesboltban belenézős" változatra hajlok, nekem a történet kicsit sántít, nomeg tényleg túl sok új dolog jelenik meg mostanság ahhoz, hogy vaktában, vagy puszta támogatási céllal meg tudjam venni mindet.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-06 09:49:42
(#7) Ezt is szívesen megvettem volna a fesztiválon, csak inkább nem mertem... de ha majd lesz könyvesboltban is, lehet, h megveszem mégis...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-05 19:26:59
(#6) Támogassuk a hazai mangaipart! Ha ti nem majd az Across
Nah erre a mangára tutti befizetek. Ha nem tetszik max nem vásárolok többet belőle. de olyan még nem igazán volt
Nah erre a mangára tutti befizetek. Ha nem tetszik max nem vásárolok többet belőle. de olyan még nem igazán volt
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-02 17:19:40
(#5) Hát igen, nem árt... nem lehet mindent vakon megvenni:)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD