Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
Köszi. Asszem majd inkább belenézek egy könyvesboltban vagy esetleg a con-on, mielőtt megvenném.
beküldve: 2007-04-02 16:15:22
(#3) Azt szeretném tisztázni, h. a Tarot Café és a Princess Ai nem hasonló stílusú alkotás.
Bemutató? huh... (mellesleg utána lehet nézni ) Pamela egy jósnő. Tarot Café nevű "boltjába" nemcsak emberek, de természettfeletti lények, különleges emberek (mint pl. 1. kötetben egy vámpír, tündér, alkimista) térnek be. Pamela segítségével a kliensek sokszor nem átlagos múltjába tekinthetünk bele, majd miután megvolt a jövendőmondás, azt is láthatjuk, mi történt a szereplővel. Ám a történet folyamán (itt még nem tart a manga, mivel 7 kötetes asszem, és még csak az 1. jelent meg) Pamelának saját sötét múltjával is meg kell birkóznia.
Kissé ezoterikus (talán főleg a tarot káryták, jövendőmondás miatt), mégis a szereplők megszerethetőek, és azt is le lehet szűrni a mangából, hogy sokan a legnagyobb áldozatot is képesek megtenni szerelmükért.
Nem tudom, mennyire vagyok jó ismertetőkben, én viszont csak javasolni fogom a mangát - persze nem garantálom, hogy tetszeni fog, de én azt gondoltam magamban, mikor megvettem, hogy egy próbát megér, és nem csalódtam
Bemutató? huh... (mellesleg utána lehet nézni ) Pamela egy jósnő. Tarot Café nevű "boltjába" nemcsak emberek, de természettfeletti lények, különleges emberek (mint pl. 1. kötetben egy vámpír, tündér, alkimista) térnek be. Pamela segítségével a kliensek sokszor nem átlagos múltjába tekinthetünk bele, majd miután megvolt a jövendőmondás, azt is láthatjuk, mi történt a szereplővel. Ám a történet folyamán (itt még nem tart a manga, mivel 7 kötetes asszem, és még csak az 1. jelent meg) Pamelának saját sötét múltjával is meg kell birkóznia.
Kissé ezoterikus (talán főleg a tarot káryták, jövendőmondás miatt), mégis a szereplők megszerethetőek, és azt is le lehet szűrni a mangából, hogy sokan a legnagyobb áldozatot is képesek megtenni szerelmükért.
Nem tudom, mennyire vagyok jó ismertetőkben, én viszont csak javasolni fogom a mangát - persze nem garantálom, hogy tetszeni fog, de én azt gondoltam magamban, mikor megvettem, hogy egy próbát megér, és nem csalódtam
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-02 16:01:33
(#2) Valami rövid ajánlót szeretnék hallani, hogy miért érdemes megvenni stb. A Princess Ai után nem biztos, hogy beruháznék még egy hasonló stílusú alkotásra, tekintve hogy milyen erős (lesz) a manga-felhozatal.
beküldve: 2007-04-02 14:49:23
(#1) Bizony, az 1ik újdonság volt ez is a képregényfesztiválon^^ Szerintem ez a manga is megér itt egy topikot, mert - igaz bár csak az 1. kötet olvastam el - nagyon tetszett, és már alig várom, hogy a conon megjelenjen a 2. is Rajzolása a maga módján igazán szép, és a történetek is tetszettek
Szal itt lehet írni véleményeket, mi volt az első benyomás a Tarot Caféval, tetszett-e, meg ilyenek^^
Szal itt lehet írni véleményeket, mi volt az első benyomás a Tarot Caféval, tetszett-e, meg ilyenek^^
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD