Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
Hehe, megvettem az 1. részt is, nagyon jó Úgy sajnáltam a vámpírt...
Ha ez így van, akkor a 2.-ban sem fogsz csalódni. Nagyon nem.
Azt már előtte elolvastam, barátnőm jóvoltából
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hehe, megvettem az 1. részt is, nagyon jó Úgy sajnáltam a vámpírt...
Ha ez így van, akkor a 2.-ban sem fogsz csalódni. Nagyon nem.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-14 18:18:03
(#92) Hehe, megvettem az 1. részt is, nagyon jó Úgy sajnáltam a vámpírt...
Ahogy elnézem kap a manga hideget-meleget Én még csak az 1-et olvastam.... kevésbé vagyok vele megelégedve.... mármint a sztorik jók.... valamennyire.... de a grafika.... most már fogalmam sincs, megvegyem-e a 2-t. Szerintetek?
Szerintem érdemes. Egy csomó mindenre fény derül, és az alkimista, hercegnő és bohóc ügy is véget ér.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-06-14 15:00:22
(#90) Ahogy elnézem kap a manga hideget-meleget Én még csak az 1-et olvastam.... kevésbé vagyok vele megelégedve.... mármint a sztorik jók.... valamennyire.... de a grafika.... most már fogalmam sincs, megvegyem-e a 2-t. Szerintetek?
Bezony-Bezony, hát a karakterek nemét megkülönböztetni télleg nehéz...
nekem nem akadt ilyen problémám max animek-nel de az más :)
lizaa
beküldve: 2007-06-11 21:25:46
(#88) Nem tudom nekem nagyon teccik hát igen nem könnyü , meg kicsit zavaros a dolog de azt mondják a végére mindent meg lehet értni ha meg mégsem akkor mégegyszer el kell olvasni :)
lizaa
Júj, elolvastam a 2. kötetet, és nem is olyan rossz Igaz így kicsit nehéz, hogy a bohócos sztorinak nincs meg az eleje, de félig-meddig érthető volt. Azért kicsit fura, hogy csak alsó szempillájuk van az embereknek
Akkor egyikünk rossz megfigyelő vagy rossz a látása, mert én ilyet nem vettem észre
beküldve: 2007-06-11 19:23:35
(#86) Júj, elolvastam a 2. kötetet, és nem is olyan rossz Igaz így kicsit nehéz, hogy a bohócos sztorinak nincs meg az eleje, de félig-meddig érthető volt. Azért kicsit fura, hogy csak alsó szempillájuk van az embereknek
Összeségében tetszik a Tarot Café, szóvel meg fogom venni a 3. kötetet is.
Most nézem, hogy sokkal vékonyabb, mintz első kötet.
A 2. vékonyabb lenne, mint az 1.? Nekem látszatra sem különböznek, meg meg is néztem, mind2 176 oldalas...
beküldve: 2007-06-07 14:23:08
(#84) Én belenéztem a conon és nagyon nem tetszett az ahogy meg van rajzolva... hááát és a témája sem lelkesített...
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-07 14:07:28
(#83) Ma behozta barátnőm mutogatni kicsit...aztán átlapozta, mindig rámutatott egy emberre, és kérdezte, hogy szerintem ő férfi vagy nő...érdekes volt, nem értem, hogy ebben miért lett mindenki ilyen meghatározhatatlan...
Barátnőm azt mondta, hogy nem igazán érti benne a dolgokat, szóval én se veszem meg inkább
Barátnőm azt mondta, hogy nem igazán érti benne a dolgokat, szóval én se veszem meg inkább
Na igen, a Pygmalion történettől én is kicsit többet vártam, bár ugye a végkifejlet nyilvánvaló volt, mert hát ennek a sztorinak az a lényege, hogy az alkotó beleszeret az alkotásába, de az a hercegnős rész lehetett volna izgalmasabb is. Ez így oké, hogy megkapta méltó bűntetését, de nem is tudom, maradt bennem némi hiányérzet.
Szerintem az a "pap" egy perverz volt. Valószínűleg neki tök mindegy volt, hogy az inkvizíció nevében éppen kit tesz magáévá, férfit, vagy nőt.
Szerintem az a "pap" egy perverz volt. Valószínűleg neki tök mindegy volt, hogy az inkvizíció nevében éppen kit tesz magáévá, férfit, vagy nőt.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-19 12:18:28
(#81) Nekem jobban tetszik a 2. kötet, mint az első, mivel itt már kiderül pár dolog Pamela múltjáról.
Engem zavar, hogy alig tudom megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól, de már kezdek hozzászokni.
Azt hittem, hogy egy kicsit tovább lesz bonyolítva az alkimistás történetet...
Az a pap tényleg meleg volt, vagy ő sem tudta megkülönböztetni a nemeket?
Engem zavar, hogy alig tudom megkülönböztetni a fiúkat a lányoktól, de már kezdek hozzászokni.
Azt hittem, hogy egy kicsit tovább lesz bonyolítva az alkimistás történetet...
Az a pap tényleg meleg volt, vagy ő sem tudta megkülönböztetni a nemeket?
Szerk: weingartia 2007-05-19 12:31:17
Szerintem nem zavaró, hogy nem lehet megkülönböztetni a nőket a férfiaktól...
Egyre inkább kezdem magam egyedül érezni: nekem semmi ilyen nehézségem nem akadt
(lehet, hogy túl sok olyan mangát olvasok, amiben nők csak elvátve akadnak? )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."