Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
beküldve: 2007-04-11 21:38:24
(#34) Igen, ezzel én is egyet értek, akár jobb, akár bal, hagyják meg az eredetit.
Ettől függetlenül át kell szokni kettő között :) Én ráadásul eleve jobbról-balra nézegetek meg egy könyvet, katalógust, akármit; ez pedig nem "mangás ragadvány", annál régebbi szokásom. Nem tudom, úgy esik kézre
Ettől függetlenül át kell szokni kettő között :) Én ráadásul eleve jobbról-balra nézegetek meg egy könyvet, katalógust, akármit; ez pedig nem "mangás ragadvány", annál régebbi szokásom. Nem tudom, úgy esik kézre
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Bár zavar az európai olvasási irány
Az olvasási irány nem európai (habár megegyezik vele:), hanem kóreai. A manhwák olvasási iránya balról-jobbra. Szvsz inkább maradjon eredeti, mintsem, hogy tükrözzék az adott képregényt.
Jogos. Kösz a javítást.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Bár zavar az európai olvasási irány
Az olvasási irány nem európai (habár megegyezik vele:), hanem kóreai. A manhwák olvasási iránya balról-jobbra. Szvsz inkább maradjon eredeti, mintsem, hogy tükrözzék az adott képregényt.
Szerk: Akujin 2007-04-11 12:12:39
beküldve: 2007-04-11 07:35:52
(#31) Nálam ez egyszer vicces volt... olvastam rendes képregényt (vmi amerikait), és véletlenül jobbról balra kezdtem el olvasniXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
...bár zavar az európai olvasási irány...
jáááááááj ne is mondd! Pont ma vettem e tekintetben szemügyre a Bookline boltban a mangás "polcot", és idegesen mutogattam páromnak, hogy ''nézd, jobb-bal-bal-jobb-jobb-jobb-bal' ', satöbbi (azaz hogy a polcon levő kötetek közül melyik honnan olvasandó).
Engem is zavar a dolog, nem csak ennél, hanem az összes kiadvány esetében; mert mire elolvasok egyet, ami x-nél kezdődik, "szokhatok át" a következő olvasmányra, ami meg y-nál. Az olvasás pedig, mint sok más dolog is, addig élvezetes, amíg tényleg élvezhető, nyűglődés és kelletlen fáradság nélkül.
Szerk: Loona 2007-04-10 23:32:35
beküldve: 2007-04-10 19:37:43
(#29) Én is beszereztem végre. Bár zavar az európai olvasási irány és a helyenként vázlatos rajzok, a történetek kidolgozatlansága, azért megfogott. Nem mondom, hogy világbajnok, de van benne valami. Valami, amit sok más mangában nem találtam meg. Tetszik. Venni fogom.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
Én is meg akarom venni! Már bánom, hogy nem tettem a fesztiválon! Ha valaki látja akármilyen könyvesboltban, írja meg, mert ez nélkül kiegészítetlen az életem. *szipp, szipp* Vagy csak kicsit túlreagálom a dolgot...
Az én kötetem a Sárkánytűzből van.Szinte minden mangám onnan van.Ott biztosan megtalálod.De az Alexandrában is láttam... Szóval nem kell aggódni,a legtöbb helyen már beszerezhető.
beküldve: 2007-04-10 17:04:36
(#27) Én is meg akarom venni! Már bánom, hogy nem tettem a fesztiválon! Ha valaki látja akármilyen könyvesboltban, írja meg, mert ez nélkül kiegészítetlen az életem. *szipp, szipp* Vagy csak kicsit túlreagálom a dolgot...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-10 13:56:22
(#26) Elolvastam a kötetet.A története egész jó,lehet rajta gondolkodni.A rajzolása az elején kicsit furcsa volt,de meg lehet szokni.Szóval ez egy egész jó manga.
beküldve: 2007-04-10 09:58:11
(#25) én több helyen is láttam ezeket, mindenféle-fajta könyvesboltban (Alexandra, Libri, Aluljárói noname bolt ); csak konkrétan a Tarot Café-t nem...
Bookline üzletben már a Princess Ai második kötetét is láttam, sőt, mindezt múlt hét kedden vagy szerdán! (néztem is rajta nagyot, de hogy pontosan min, azt szerintem majd a saját topikjában írom le, nem itt) Emellett én sem értem, hogy TC miért nem volt...
Bookline üzletben már a Princess Ai második kötetét is láttam, sőt, mindezt múlt hét kedden vagy szerdán! (néztem is rajta nagyot, de hogy pontosan min, azt szerintem majd a saját topikjában írom le, nem itt) Emellett én sem értem, hogy TC miért nem volt...
Szerk: Loona 2007-04-10 09:59:09
beküldve: 2007-04-09 17:56:20
(#24) Hát igen, észrevettem (és nem csak én), hogy könyvesboltban a Mangafan kiadványait lehet megvenni. Bizenghast, Árnybíró, Nyári srácok...
Emléxem, mikor a Princess Ai-t kerestem könyvesboltban, és sehol sem volt... (megj.: Princess Ai-t és Tarot Cafét ugyanaz a kiadó adja ki)
Ne vegyétek személyeskedésnek, nem akarok kiadóháborút indítani, vagy hogy a kiadók bepereljenek, vagy a kiadókat pereljék be, szal vegyétek úgy, h. nem írtam nagyon semmit^^"
Emléxem, mikor a Princess Ai-t kerestem könyvesboltban, és sehol sem volt... (megj.: Princess Ai-t és Tarot Cafét ugyanaz a kiadó adja ki)
Ne vegyétek személyeskedésnek, nem akarok kiadóháborút indítani, vagy hogy a kiadók bepereljenek, vagy a kiadókat pereljék be, szal vegyétek úgy, h. nem írtam nagyon semmit^^"
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Engem a rajzolása Yazawa Ai, és Kaori Yuki stílusának keveredésére emlékeztet...^^
Ha emellett egyedi tud maradni, akkor érdekesnek hangzik. Yazawa Ai stílusa mondjuk nekem annyira nem jött be (bár nem is a rajzstílussal, hanem inkább a számomra túl sok komolytalan grimaszolással volt bajom), Kaori Yuki viszont nagy-nagy kedvenc!
Az ünnepek előtti egy-két napban be-benéztem néhány könyvesboltba, hogy belelapozzak a be nem szerzett művekbe, többek közt ebbe is: érdemes-e megvenni őket, de sehol sem találtam semmit, csak az első 3 Árnybírót meg a Bizenghast-ot, okosabb tehát nem lettem. *grr*
beküldve: 2007-04-09 14:35:15
(#22) Ennyi jó kritika láttán bánom,hogy nem vettem meg amikor a kezemben volt... Sebaj majd nemsokára sort kerítek rá.
Lehet meg lehet rendelni a tarrot kártyalapjait a netről. Meg is lessük Még úgysincs tarrot krátyapaklim.
Az engem is érdekelne!! Ha neten fellelhető.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-04-09 13:01:44
(#20) Engem a rajzolása Yazawa Ai, és Kaori Yuki stílusának keveredésére emlékeztet...^^