Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Tarot Café
eszméletlenül szép lett a második kötet borítója!
forrás: fumax.hu
Tényleg szép, sokkal jobban tetszik mint az első, de szerintem az eredeti borítók legjobbak.
Nekem is iszonyúan tetszik a 2. borítója is. (nem mintha az első nem tetszene) Most vettem meg a conon, alig várom, hogy elolvashassam.
A beszélő szerencsesüti...
eszméletlenül szép lett a második kötet borítója!
Tényleg szép, sokkal jobban tetszik mint az első, de szerintem az eredeti borítók legjobbak.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-05-03 19:29:13
(#62) eszméletlenül szép lett a második kötet borítója!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-03 17:57:35
(#61) De jó már alig várom a második kötetet!!!
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-05-03 17:25:47
(#60) Izé. Van egy Tarot Cafém, ami tök új, merthogy kettőt rendeltem, 1100Ft. Ha érdekel valakit írjon, mert teljesen OK.
Köszi (és bocs, hogy ide is, de ez háthat jobban bejön, mint a hírdetési fórum.)
Én se tudtam, hogy már most kijön a második kötet - biztosan vevő vagyok rá! Azóta végre elolvastam, és nagyon tetszett, a rajzok nagyon szépek, és a történet is tetszik.
(bár Pamelát mindig Marlának akarom hívni, mert az első perctől Marla Singer (illetőleg Helena Bonham Carter), a "segítő állat" jutott róla az eszembe a Harcosok klubjából, néha nem csak külsőre. Asszem szegényke nekem már Marla marad )
(bár Pamelát mindig Marlának akarom hívni, mert az első perctől Marla Singer (illetőleg Helena Bonham Carter), a "segítő állat" jutott róla az eszembe a Harcosok klubjából, néha nem csak külsőre. Asszem szegényke nekem már Marla marad )
Most, hogy így mondod, tényleg nagyon Marlás
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-04-27 17:57:16
(#58) Én se tudtam, hogy már most kijön a második kötet - biztosan vevő vagyok rá! Azóta végre elolvastam, és nagyon tetszett, a rajzok nagyon szépek, és a történet is tetszik.
Én nem néztem lánynak senkit, bár ez gondolom azért van, mert a mangák többségében, amiket olvasok, csak ffiak vannak, és megszoktam a lányos fiúkat
Kira: eszembe is jutottál ma reggel: emlékszem, hogy írtad, h érdekel majd a Házi ninja, és reggel, útban az egyetemre megláttam az egyik kirakatban.
Én nem néztem lánynak senkit, bár ez gondolom azért van, mert a mangák többségében, amiket olvasok, csak ffiak vannak, és megszoktam a lányos fiúkat
Kira: eszembe is jutottál ma reggel: emlékszem, hogy írtad, h érdekel majd a Házi ninja, és reggel, útban az egyetemre megláttam az egyik kirakatban.
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-27 16:31:02
(#57) Most ezen a májusi conon lesz a 2. kötete, nem az őszin vagy nyárin? az sirály (idézet: Házi Ninja) jut eszembe, a Házi Ninja volt az ami még érdekelt. nem bántam meg.
beküldve: 2007-04-24 21:49:01
(#56) Nekem Yazawa Ai-s volt, szal nem néztem furcsának, inkább különlegesnek Most conon is inkább a manga 2. kötetét veszem meg, mint a Princess Ai utolsó, 3. kötetét (pedig így meglenne az első teljes mangasorozatom, de a Tarot Café fontosabbXD)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-24 20:35:32
(#55) Elsőre nekem is elég fura volt az ábrázolás,de pár olvasás után már hozzászoktam.
Én aztán nem bántam, szeretem a mangabeli csajos pasikat
Nem azt mondtam, h nem szeretem, csak nekem előszörre kicsit furcsa volt...
beküldve: 2007-04-21 14:12:12
(#53) Én aztán nem bántam, szeretem a mangabeli csajos pasikat
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-21 07:49:12
(#52) Én is csak nemrég olvastam, de nagyon tetszett. Szeretem az ilyen történeteke (A macskát először én is lánynak néztem )
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
beküldve: 2007-04-20 19:26:02
(#51) Élljen!!! Sikerült megvennem. Nekem sem volt csalódás, de amikor először olvastam, nem igazán volt tiszta, hogy "most ki a lány és ki a fiú?" Mindenki olyan lányosan néz ki... De történetben nagyon nagyon tetszik!!! Főleg, hogy imádom a drámákat... Alig várom a következő részt!!!
A Központi is zöld, cssak azt hiszem, nem olyan Bookline-zöld, mint pl. a Pólusban van. Most, hogy voltam ott, sejtem, mire gondoltál. Ott nem találtam sok mangát, bár lehet h csak szét vannak szedve. Az Astoriánál pedig meg fogom nézni. Bár számomra logikátlan, hogy egy helyen két üzlet is legyen.
Hm, nem sikerült megnéznem. Hogy őszinte legyek, az egyetem főbejáratának közelében sem jártam ma, és onnan lehetne látni a Központit. De a Rákóczi úti zöldnél zöldebb nem lehet, szerintem a Pólus-i is olyan
Nem tudom, utóbbiban mennyi volt, de leírom, mik voltak a Rákóczi útiban hétfőn, mikor ott jártam:
Princess Ai 1-2, Árnybíró (sok, de nem néztem, konkrétan melyikek), Tarot Café, Éjféli opera, Földfény, Azt hiszem, talán Bizenghast meg Nyári srácok is, meg talán Bolondok aranya, de utóbbi abszolút nem biztos (reggel amerre járok, ott egy kirakatban folyton rám köszön, így lehet, hogy azért emlékszem rá), tehát szerintem viszonylag sok.
Mind egy polcon vannak, ha bemész, balra kell menni egy szűk 10 métert, és külön kis állványon vannak a bolt vége felé.
Szerintem több oka is lehet annak, hogy ilyen közel van 2 boltjuk (akár talán az is, hogy viszonylag központi helyen akartak egy másik boltot is az új könyveknek, és épp itt akadt hely). Viszont ez egyedül átvétel szempontjából számít, vagy épphogy nem számít, merthogy maga a bolt jellegte nagyonis eltér a kettő esetében: egyikben csak antikvár van, a másikban csak új. Az, hogy válogatni lehet, hogy kinek melyik van jobban megközelíthető helyen, az már más dolog (én pl. jó régen rendelek Bookline-ról, de amióta van, átszoktam a Rákóczira, egész egyszerűen azért, mert a hét 3 napján elmegyek előtte, amikor egyik szakomról átmegyek a másikra, a másik épületbe. a Központihoz viszont vagy kerülök egyet a zebráig, vagy átverekszem magam a Körúton, és vagy az autó üt el, vagy a villamos ).
No, most valaki valamit a "címszereplőről"!? Nekem már megvan, de még nem volt időm olvasni, ígérem, hamarosan pótolom és beszámolok arról, hogy tetszett
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-18 00:17:52