Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
beküldve: 2007-04-06 10:21:27
(#9) A képregényfesztiválon vettem meg, engem nem nagyon fogott meg. A grafika még egy dolog, de a történet is elég zavaros. Kicsit csalódtam.
Amúgy itt vettem meg az első magyarnyelvű mangáimat, ezt és az Árnybíró 1-et. Jövőhéten megyek a 2.-ért a Lurdyba! Naon teccik!
Amúgy itt vettem meg az első magyarnyelvű mangáimat, ezt és az Árnybíró 1-et. Jövőhéten megyek a 2.-ért a Lurdyba! Naon teccik!
beküldve: 2007-04-06 10:16:54
(#8) Nos érdekes a rajzolása.Eléggé...őőő...s ajátos.Viszont a történet nem tűnik rossznak.
beküldve: 2007-04-06 10:01:43
(#7) Én is nemrég rendeltem meg, de még nem érkezett meg.
Nekem is tetszik a története, a rajz - az kissé idegen, de ettől még nem állíthatom, hogy rossz, amíg még nem láttam egészben.
Az, hogy a rajzoló nem japán, az egy dolog, ettől lehet valaki tehetséges. Ha valakinek megvan a saját stílusa, és azt mesteri szinten műveli, felőlem lehet akármilyen nemzet sarja. Ha viszont csak azt látom benne, hogy "no ő itt és itt ezt és ezt a mangakát vehette alapnak, az ő vonásai köszönnek vissza", akkor bizony lehet akár japán is, nem fogok neki örülni.
Pénzügyileg nekem most végülis belefér - a kiadó által forgalmazott kupac új mangából eleve van 3, ami nem nagyon fogott meg; a Mangafanos sokkötetes Naruto sem, így egyelőre nincs, amire jó előre félre kéne tegyek :)
Nekem is tetszik a története, a rajz - az kissé idegen, de ettől még nem állíthatom, hogy rossz, amíg még nem láttam egészben.
Az, hogy a rajzoló nem japán, az egy dolog, ettől lehet valaki tehetséges. Ha valakinek megvan a saját stílusa, és azt mesteri szinten műveli, felőlem lehet akármilyen nemzet sarja. Ha viszont csak azt látom benne, hogy "no ő itt és itt ezt és ezt a mangakát vehette alapnak, az ő vonásai köszönnek vissza", akkor bizony lehet akár japán is, nem fogok neki örülni.
Pénzügyileg nekem most végülis belefér - a kiadó által forgalmazott kupac új mangából eleve van 3, ami nem nagyon fogott meg; a Mangafanos sokkötetes Naruto sem, így egyelőre nincs, amire jó előre félre kéne tegyek :)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-06 10:03:12
beküldve: 2007-04-06 09:25:15
(#6) beküldve: 2007-04-06 09:17:18
(#5) Én megvettem és vagy 3-4szer olvastam már. Nekem semmi bajom a rajzolásával (csak a legjobb barátnőmnek, de nem baj, nem az övé ). Annyira tetszik nekem, nem tom miért...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-05 19:55:19
(#4) Én gondolkodom rajta, megvegyem-e a 2. kötetet... ámbár mivel más mangák jobban érdekelnek, valszeg nem fogom^^" A rajzolása nem jött be, de a története nem rossz :)
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
beküldve: 2007-04-05 19:23:18
(#3) "Beteg" emberekről szól a story, akkor rossz nem lehet
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
Szerk: Excel 2007-04-05 19:23:38
beküldve: 2007-04-05 18:52:31
(#2) Nos... én nem vettem meg. Nem tetszik a rajzolása, de ez szubjektív. Még lehet, hogy bekerül a gyűjteményembe. Habár az tartja vissza a gyűjteményemből (a rajzolásán kívül), hogy nem japán tollából/ceruzájából került ki. De gratulálok a készítőjének az eredményért, hogy a Tokyopop kiadásra érdemesnek tartotta. A történet nagyon jó (nekem való), ha az alkotó tovább folytatja a rajzolást, akkor biztos nagyon gyönyörü mangák kerülnek ki majd a kezei közül.
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-04-05 18:17:48
(#1) Hát, szerintem ez a manga is megérdemel egy topicot, kíváncsi lennék, kinek hogy tetszett az első kötet?
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."