Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
Én mindig is úgy gondoltam hogy amiben gyerekek vannak az általában annak a korosztálynak szól amennyi idősek a főszereplők...hehe,pedig most elolvastam előről is,de nem jött le teljesen a sztori...lehet nem este fél 11-kor kell nekikezdeni? ^_^"
Az a macska...az a fej...annyira nem illik bele O.o
Az a macska...az a fej...annyira nem illik bele O.o
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ezt amúgy milyen korosztálynak szánták? Elég durva képek vannak benne ahhoz hogy idősebbeknek,de az hogy gyerekek,legalábbis az elején /nekem végén/ arra utal,hogy azért mégiscsak 14-16...
Szerintem is inkább az idősebb korosztálynak szánták... A története is olyan, hogy inkább az idősebbek értik meg, de persze egy fiatal mangarajongó is simán megérti a sztorit... Szóval... Hát szerintem 12-től fölfelé már bárki olvashatja...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
... az a himbi-limbi aranyos kis pókica(?),egyetlen szereplő aki tetszett.
A tisztítókra gondolsz, akik a plafonon lógnak? Mert ha igen, akkor azok takarítók Amúgy nekem is tetszenek.... + még a macska! "Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-14 15:04:04
(#66) Na,ma barátnőm a kezembe nyomta,mondta hogy ne várjak sokat a grafikától...aztán mikor elkezdtem olvasni szólt hogy ezt magyarul kell...én ezt tökéletesen úgy fogtam fel,hogy nem szabad angolul netről leszedni,mert nehéz a nyelvezete...aztán mikor egyre furább párbeszédek jöttek ki leesett,hogy a magyarul-al arra gondolt,hogy az elejéről kezdjem olvasni....*itt történt egy kis fél órás szünet olvasás közben a röhögés miatt*...de már annyira megtetszett hogy végigolvastam fordítva a mangát (vagy ez manhwa? ),szóval most örülnék neki ha valaki összefoglalná a történteket XD az a himbi-limbi aranyos kis pókica(?),egyetlen szereplő aki tetszett. Ezt amúgy milyen korosztálynak szánták? Elég durva képek vannak benne ahhoz hogy idősebbeknek,de az hogy gyerekek,legalábbis az elején /nekem végén/ arra utal,hogy azért mégiscsak 14-16...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-14 16:17:43
Nem tudja vki, mikor adják ki a 2. kötetet? Már tisztára zizi vagyok, hogy a legérdekesebb résznél abbahagyták... és nem értem, most Dinah folytatja a 'hullarablást', vagy a srácra hagyja?
Szerintem egyértelmű, hogy együtt csinálják tovább... Engem a Mauzóleum mint intézmény csigázott fel, hogy milyen lesz a szervezés, vagy hogy hogy bontja ki ezt a dolgot majd.
Leginkább engem is a Mauzóleum érdekel. Ez a legérdekesebb része a történetnek. Éppen ezért érdekel, hogy vajon kik hozták létre és kik irányítják az egészet.
Ősszel, őszianimeconra időzítve, ha nem tévedek. Azért remélem valamivel előbb...
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-05-10 15:49:08
(#63) Jah-Jah, bizti... de a 2. kötetet mikor adják ki?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Nem tudja vki, mikor adják ki a 2. kötetet? Már tisztára zizi vagyok, hogy a legérdekesebb résznél abbahagyták... és nem értem, most Dinah folytatja a 'hullarablást', vagy a srácra hagyja?
Szerintem egyértelmű, hogy együtt csinálják tovább... Engem a Mauzóleum mint intézmény csigázott fel, hogy milyen lesz a szervezés, vagy hogy hogy bontja ki ezt a dolgot majd.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-05-08 18:13:29
(#61) Nem tudja vki, mikor adják ki a 2. kötetet? Már tisztára zizi vagyok, hogy a legérdekesebb résznél abbahagyták... és nem értem, most Dinah folytatja a 'hullarablást', vagy a srácra hagyja?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-06 15:52:01
(#60) A rajz bizony tényleg érdekes. Kissé egyszerű, vagy kissé nyugati? Nem is tudom Nekem igazán a történet tetszik.
Huh, engem itt meg fognak kövezni, előre látom!
Nekem sajna nagyon nem tettszett, sem rajzilag sem történetileg!
Belenéztem, beleolvastam és elment tőle a kedvem, pedig ez ritkán fordul elő velem...
Hát, bocsi, ha valakinek ez nem tetszik, de azért vagyunk sokan, hogy sokféle különböző véleményünk legyen!
Belenéztem, beleolvastam és elment tőle a kedvem, pedig ez ritkán fordul elő velem...
Hát, bocsi, ha valakinek ez nem tetszik, de azért vagyunk sokan, hogy sokféle különböző véleményünk legyen!
A kövezés (részemről ) elmarad, nem vagyunk 1formák, ez van. Amúgy sok embernek nem tetszik. Én mondjuk nem értem, de képes vagyok elfogadni, hogy igen, ilyen létezik.(így vagyok a történelemmel is )
beküldve: 2007-05-02 23:28:18
(#58) Huh, engem itt meg fognak kövezni, előre látom!
beküldve: 2007-05-02 18:07:50
(#57) Nekem bejött az első kötet. Amíg olvastam, végigkísért a borongós hangulat. Nálam pedig a kicsit kusza és sötét történetek előnyben vannak.
Nekem az a kedvenc oldalam, amikor másodszor mennek vissza arra a bálra ahhoz a sráchoz, aki Rosette-et szerette.
Azt, ami nekem a legjobban tetszett, azt le is rajzoltam, úgyhogy fenn is van a gépemen. Egészen jól sikerült, ahhoz képest, hogy én rajzoltam...
Nekem az a kedvenc oldalam, amikor másodszor mennek vissza arra a bálra ahhoz a sráchoz, aki Rosette-et szerette. Az a sok szép részlet, meg az a csavart hajú táncoló lány a jobb oldalon nagyon tetszik. Az utolsó oldali Dinah pont nem tetszett... olyan nehézkes, vagy nem is tudom....
A fejezetcímes lapok is nagyon szépek, mintha nem is ugyanaz a valaki rajzolta volna őket! El tudnám viselni, ha az egész olyan stílusban lenne.... de ha nem, hát nem. Ki a kedvenc szereplőtök?
A fejezetcímes lapok is nagyon szépek, mintha nem is ugyanaz a valaki rajzolta volna őket! El tudnám viselni, ha az egész olyan stílusban lenne.... de ha nem, hát nem. Ki a kedvenc szereplőtök?
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."