• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Bizenghast
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>
beküldve: 2007-05-24 14:29:59
(#69) Válasz IchiGo (#68) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Én mindig is úgy gondoltam hogy amiben gyerekek vannak az általában annak a korosztálynak szól amennyi idősek a főszereplők...hehe,pedig most elolvastam előről is,de nem jött le teljesen a sztori...lehet nem este fél 11-kor kell nekikezdeni? ^_^"
Az a macska...az a fej...annyira nem illik bele O.o

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2007-05-21 16:58:39
(#68) Válasz Hanon (#66) üzenetére
IchiGo
IchiGo
[ Rászokóban ]
Ezt amúgy milyen korosztálynak szánták? Elég durva képek vannak benne ahhoz hogy idősebbeknek,de az hogy gyerekek,legalábbis az elején /nekem végén/ arra utal,hogy azért mégiscsak 14-16...

Szerintem is inkább az idősebb korosztálynak szánták... A története is olyan, hogy inkább az idősebbek értik meg, de persze egy fiatal mangarajongó is simán megérti a sztorit... Szóval... Hát szerintem 12-től fölfelé már bárki olvashatja...

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
beküldve: 2007-05-21 16:49:04
(#67) Válasz Hanon (#66) üzenetére
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
... az a himbi-limbi aranyos kis pókica(?),egyetlen szereplő aki tetszett.
A tisztítókra gondolsz, akik a plafonon lógnak? Mert ha igen, akkor azok takarítók Amúgy nekem is tetszenek.... + még a macska!

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-14 15:04:04
(#66)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Na,ma barátnőm a kezembe nyomta,mondta hogy ne várjak sokat a grafikától...aztán mikor elkezdtem olvasni szólt hogy ezt magyarul kell...én ezt tökéletesen úgy fogtam fel,hogy nem szabad angolul netről leszedni,mert nehéz a nyelvezete...aztán mikor egyre furább párbeszédek jöttek ki leesett,hogy a magyarul-al arra gondolt,hogy az elejéről kezdjem olvasni....*itt történt egy kis fél órás szünet olvasás közben a röhögés miatt*...de már annyira megtetszett hogy végigolvastam fordítva a mangát (vagy ez manhwa? ),szóval most örülnék neki ha valaki összefoglalná a történteket XD az a himbi-limbi aranyos kis pókica(?),egyetlen szereplő aki tetszett. Ezt amúgy milyen korosztálynak szánták? Elég durva képek vannak benne ahhoz hogy idősebbeknek,de az hogy gyerekek,legalábbis az elején /nekem végén/ arra utal,hogy azért mégiscsak 14-16...

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-14 16:17:43
beküldve: 2007-05-10 21:23:23
(#65) Válasz Parthenias (#62) üzenetére
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nem tudja vki, mikor adják ki a 2. kötetet? Már tisztára zizi vagyok, hogy a legérdekesebb résznél abbahagyták... és nem értem, most Dinah folytatja a 'hullarablást', vagy a srácra hagyja?

Szerintem egyértelmű, hogy együtt csinálják tovább... Engem a Mauzóleum mint intézmény csigázott fel, hogy milyen lesz a szervezés, vagy hogy hogy bontja ki ezt a dolgot majd.

Leginkább engem is a Mauzóleum érdekel. Ez a legérdekesebb része a történetnek. Éppen ezért érdekel, hogy vajon kik hozták létre és kik irányítják az egészet.

beküldve: 2007-05-10 16:51:49
(#64) Válasz Aya (#63) üzenetére
Taki
Taki
[ Új arc ]
Ősszel, őszianimeconra időzítve, ha nem tévedek. Azért remélem valamivel előbb...

"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-05-10 15:49:08
(#63)
Aya
Aya
[ Rászokóban ]
Jah-Jah, bizti... de a 2. kötetet mikor adják ki?

"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-08 18:35:37
(#62) Válasz Kira (#61) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
Nem tudja vki, mikor adják ki a 2. kötetet? Már tisztára zizi vagyok, hogy a legérdekesebb résznél abbahagyták... és nem értem, most Dinah folytatja a 'hullarablást', vagy a srácra hagyja?

Szerintem egyértelmű, hogy együtt csinálják tovább... Engem a Mauzóleum mint intézmény csigázott fel, hogy milyen lesz a szervezés, vagy hogy hogy bontja ki ezt a dolgot majd.

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
beküldve: 2007-05-08 18:13:29
(#61)
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-06 15:52:01
(#60)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
A rajz bizony tényleg érdekes. Kissé egyszerű, vagy kissé nyugati? Nem is tudom Nekem igazán a történet tetszik.

beküldve: 2007-05-05 22:00:25
(#59) Válasz Mitsuko (#58) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Huh, engem itt meg fognak kövezni, előre látom!

Nekem sajna nagyon nem tettszett, sem rajzilag sem történetileg!

Belenéztem, beleolvastam és elment tőle a kedvem, pedig ez ritkán fordul elő velem...

Hát, bocsi, ha valakinek ez nem tetszik, de azért vagyunk sokan, hogy sokféle különböző véleményünk legyen!

A kövezés (részemről ) elmarad, nem vagyunk 1formák, ez van. Amúgy sok embernek nem tetszik. Én mondjuk nem értem, de képes vagyok elfogadni, hogy igen, ilyen létezik.(így vagyok a történelemmel is )

beküldve: 2007-05-02 23:28:18
(#58)
Mitsuko
Mitsuko
[ Új arc ]
Huh, engem itt meg fognak kövezni, előre látom!

Nekem sajna nagyon nem tettszett, sem rajzilag sem történetileg!

Belenéztem, beleolvastam és elment tőle a kedvem, pedig ez ritkán fordul elő velem...

Hát, bocsi, ha valakinek ez nem tetszik, de azért vagyunk sokan, hogy sokféle különböző véleményünk legyen!

beküldve: 2007-05-02 18:07:50
(#57)
Nemes1s_2.0
Nemes1s_2.0
[ True mangafan ]
Nekem bejött az első kötet. Amíg olvastam, végigkísért a borongós hangulat. Nálam pedig a kicsit kusza és sötét történetek előnyben vannak.

beküldve: 2007-04-28 14:55:36
(#56) Válasz Parthenias (#55) üzenetére
Kira
Kira
[ Addiktgyanús ]
Nekem az a kedvenc oldalam, amikor másodszor mennek vissza arra a bálra ahhoz a sráchoz, aki Rosette-et szerette.

Azt, ami nekem a legjobban tetszett, azt le is rajzoltam, úgyhogy fenn is van a gépemen. Egészen jól sikerült, ahhoz képest, hogy én rajzoltam...

beküldve: 2007-04-27 20:32:45
(#55) Válasz Loona (#52) üzenetére
Parthenias
Parthenias
[ Gyalog ]
Nekem az a kedvenc oldalam, amikor másodszor mennek vissza arra a bálra ahhoz a sráchoz, aki Rosette-et szerette. Az a sok szép részlet, meg az a csavart hajú táncoló lány a jobb oldalon nagyon tetszik. Az utolsó oldali Dinah pont nem tetszett... olyan nehézkes, vagy nem is tudom....
A fejezetcímes lapok is nagyon szépek, mintha nem is ugyanaz a valaki rajzolta volna őket! El tudnám viselni, ha az egész olyan stílusban lenne.... de ha nem, hát nem. Ki a kedvenc szereplőtök?

"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>