Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
beküldve: 2007-04-26 20:23:44
(#54) Éljek sokáigXD (ejnye, előjött a mérhetetlen egóm )
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
A tiédet már meg is vették, ha jól tudom Nyah mindegy, én már tényleg nem adom alább 1000 Ft-nálXD
Pont most beszéltük le, úgyhogy ez elment.
Van még egy TarotCafé, zsírúj és 1100 Ft.
Egyébként igen: éljenek a holdacskák, a hold egy női szimbólum. Nőiség töményen.
beküldve: 2007-04-26 18:33:01
(#52) Éljenek a holdacskák és holdimádók!
vissza a Bizenghasthoz: van esetleg kedvenc oldalatok? ...akár rajz, akár tartalom miatt. Nekem az a kettő, amikor megtalálják a temetőt - éljenek a gótikus, "tüskés" épületek
Meg az utolsó lapon Dinah is jól sikerült - mintha nem is ugyanaz rajzolta volna. (ezt nem azért írom, hogy azt mondjam, a többi oldal nem sikerült jól, csak ez olyan - más). Elsőre fel sem tűnt, hogy a két keze "össze van tűzve"
megint más: nektek, ha nem mondják, feltűnt volna, hogy Dinah tizenéves? Szerintem nem néz ki annyinak, de Vincent sem... (egyébként nekem fura volt, hogy az elején ugyebár megtudjuk, mikor vesztette el a szüleit, aztán ugrunk egy nagyot, mégis olyan a helyzet, mintha az egész pár napja történt volna; úgy kezelik őt is, meg ilyenek)
vissza a Bizenghasthoz: van esetleg kedvenc oldalatok? ...akár rajz, akár tartalom miatt. Nekem az a kettő, amikor megtalálják a temetőt - éljenek a gótikus, "tüskés" épületek
Meg az utolsó lapon Dinah is jól sikerült - mintha nem is ugyanaz rajzolta volna. (ezt nem azért írom, hogy azt mondjam, a többi oldal nem sikerült jól, csak ez olyan - más). Elsőre fel sem tűnt, hogy a két keze "össze van tűzve"
megint más: nektek, ha nem mondják, feltűnt volna, hogy Dinah tizenéves? Szerintem nem néz ki annyinak, de Vincent sem... (egyébként nekem fura volt, hogy az elején ugyebár megtudjuk, mikor vesztette el a szüleit, aztán ugrunk egy nagyot, mégis olyan a helyzet, mintha az egész pár napja történt volna; úgy kezelik őt is, meg ilyenek)
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-26 16:19:11
(#51) A tiédet már meg is vették, ha jól tudom Nyah mindegy, én már tényleg nem adom alább 1000 Ft-nálXD
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
Szerk: Moonie 2007-04-26 17:49:32
Nyah, még egy pici OFF, csakhogy eloszlassam a nevemmel kapcsolatos vitákat
A Moonie egyáltalán nem a nevemből van (a Katából nehéz Moonie-t csinálni^^). Egyszerűen imádom a Holdat, mint magát égitestet, fogalmat, és anno ebből jött a Moonie^^ A Moon magában nem túl jól néz ki, kellett rakni hozzá kicsinyítőképzőt és hát azóta rámragadt
Nah ennyi voltam, lehet továbbra is a Bizenghastról beszélgetni... és megjegyzem, az én mangám 1000 ft-ért még mindig eladó
A Moonie egyáltalán nem a nevemből van (a Katából nehéz Moonie-t csinálni^^). Egyszerűen imádom a Holdat, mint magát égitestet, fogalmat, és anno ebből jött a Moonie^^ A Moon magában nem túl jól néz ki, kellett rakni hozzá kicsinyítőképzőt és hát azóta rámragadt
Nah ennyi voltam, lehet továbbra is a Bizenghastról beszélgetni... és megjegyzem, az én mangám 1000 ft-ért még mindig eladó
Akkor te tulajdonképpen Holdacska vagy, nem? Meg lány is (Kata). Tuti, akkor nyertem!
Az én Bizenghastom is eladó, de csak 900-ért. És nem használt... (most gonosz vagyok?)
beküldve: 2007-04-26 16:00:42
(#49) Nyah, még egy pici OFF, csakhogy eloszlassam a nevemmel kapcsolatos vitákat
Szerk: Moonie 2007-04-26 16:01:10
beküldve: 2007-04-26 13:57:53
(#48) Bocs, ok, leesett...
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
"A kommunizmus ártalmas a szemre." - ez a 2. kedvenc idézetem a Bizenghastból.
És mi az első? :)
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Én személy szerint igen :) (mármint Móni) és hívnak is Moonie-nak, igaz, ritkán, mert általában ha már becenév, akkor Loona, Lunácska, vagy kultakutri. Részben egyébként a Moonie-ból jön a Loona is, mint Moon Vs. Hold vs. Luna vs. Loona - ne engem kérdezz, nem az én agymenésem, hanem kedves anno. osztálytársaimé, akik rámragasztották
(az egyetlen olyan, tőlük kapott becenév, ami tetszik is...)
apropó, hogy valamelyest visszakanyarodjunk, jól jönne egy nem-megadási opció is, pont az ilyen esetek kiküszöbölése végett. Igaz, ez meg a kívánság-topikba tartozik...[/QUOTE]
Na, ugye!
Köszi.
erősen kétlem, hogy egy fiúnak Moonie lenne a beceneve
Miért? Móni...
A Moonie, csak becenév. Akár. Vagy egy transzvesztita. Eredetünk szerint úgyis androgűnök vagyunk, tudod---
De majd Moonie megmondja...
Én személy szerint igen :) (mármint Móni) és hívnak is Moonie-nak, igaz, ritkán, mert általában ha már becenév, akkor Loona, Lunácska, vagy kultakutri. Részben egyébként a Moonie-ból jön a Loona is, mint Moon Vs. Hold vs. Luna vs. Loona - ne engem kérdezz, nem az én agymenésem, hanem kedves anno. osztálytársaimé, akik rámragasztották
(az egyetlen olyan, tőlük kapott becenév, ami tetszik is...)
apropó, hogy valamelyest visszakanyarodjunk, jól jönne egy nem-megadási opció is, pont az ilyen esetek kiküszöbölése végett. Igaz, ez meg a kívánság-topikba tartozik...
Szerk: Loona 2007-04-25 20:26:55
Miért? Móni...
A Moonie, csak becenév. Akár. Vagy egy transzvesztita. Eredetünk szerint úgyis androgűnök vagyunk, tudod---
De majd Moonie megmondja...
A Bizenghastot 5 kötetesre tervezik. Ami még pluszban nemrég megjelent most, az + 1 "art book"-szerűség mindenféle játékos cuccal + az első rész Tündérvizek című fejezetének színes változatával. A címe: Falling Into Fear. Egyébként minden hasznos/haszontalan információt általában megtaláltok a bizenghast.com-on.
Köszönöm a pontosítást A három szerintem onnan jött, hogy egy rövid ismertetős lapon azt írtátok, a második kötetek ekkor, a harmadikak meg akkor jelennek meg - innen általánosítottam, hogy mindegyik kiadvány 3 kötetes.
nnoigen
(csaknem téged is hasonlóan hívnak, s innen a becenév? )
beküldve: 2007-04-25 18:34:06
(#42) erősen kétlem, hogy egy fiúnak Moonie lenne a beceneve
beküldve: 2007-04-25 17:50:58
(#41) beküldve: 2007-04-24 21:46:23
(#40) Hát igen, ezért a post miatt csináltam az Eladok!/Vennék! topikotXD Ahol mellesleg jómagam is a Bizenghast mangámat szeretném eladni...^^" Meg még vmit, de akit érdekel, olvassa el