Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
A napokban vettem meg és hát,hogy így fejezzem ki magam: szódával elmegy.
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített. Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...
Hát az a macska ...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...
A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített. Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...
Hát az a macska ...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...
A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Hát.... szerintem azokkal a mangákkal, amit a TokyoPop adott ki, valami nincs rendben. Az alkotónő talán kicsit hosszabbra és jóval átláthatóbbá, érthettőbbé kívánta tenni a történetet. Az események túl gyorsan és érthetetlen sorrendben követik egymást, emiatt Dinah-t és az érzéseit lehetetlen megérteni. Bár a elnézzük a TokyoPop által kiadott mangákat, szinte csak ilyennel találkozunk.
A macska.... nos összetéveszteni a televíziót a kommunizmussal.... LeGrow már biztos elfáradt, mire ehhez a részhez jutott....
beküldve: 2007-06-08 14:17:58
(#83) A napokban vettem meg és hát,hogy így fejezzem ki magam: szódával elmegy.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
remélem megbocsájtható, ha nem szeretem végigolvasni az összes kommentet.. *Nagyooon lusta*
Előfordul... :nagyvonalú:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélhetőleg a 2. kötetben majd mindenre választ kapunk.
Én is nagyon remélem, de nem vok benne fix, hogy olyan sokat változtatnának a dolgokon..
Oh, és örülök, h nem vok egyedül a véleményemmel, de az remélem megbocsájtható, ha nem szeretem végigolvasni az összes kommentet.. *Nagyooon lusta*
lumana.wordpress.com
Remélhetőleg :szkeptikus:
A történet is egész jó lenne, viszont szinte semmit se magyaráznak meg benne. Jó, persze a cica a végén elmeséli elnagyolva a dolgokat, de engem érdekelne, hogy miért él ez a rendszer. Azt se nagyon fogom, hogy hogyan is írta alá Dinah a szerződést (bár ez lehet h csak a figyelmetlenségem miatt van ).
Na és itt be is fejezem a könyv szapulását , remélem nem kapok ki miatta nagyon.
Szerintem nem: az általad megfogalmazottakat már többen is
pölö én
emlegettük problémaként"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem nagyon tetszett a manga, főleg az a rész amikor a macska keresi ki egy könyvből hogy hogy is hívják. Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?
azt hiszem valamikor ősszel
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-01 19:09:03
(#76) Nekem nagyon tetszett a manga, főleg az a rész amikor a macska keresi ki egy könyvből hogy hogy is hívják. Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-06-01 18:57:21
(#75) Most olvastam el, és nem vagyok érte nagyon oda.
Engem a rajzok fogtak meg, ezért is vettem meg, viszont sajnálom, hogy csak néhány szépen kidolgozott képet lehet benne látni.
A történet is egész jó lenne, viszont szinte semmit se magyaráznak meg benne. Jó, persze a cica a végén elmeséli elnagyolva a dolgokat, de engem érdekelne, hogy miért él ez a rendszer. Azt se nagyon fogom, hogy hogyan is írta alá Dinah a szerződést (bár ez lehet h csak a figyelmetlenségem miatt van ).
A másik bibim is a történettel van. Szerintem kicsit jobban kellett volna kidolgozni az eseményeket, néha elég össze-vissza történnek a dolgok, és csak kapkodom a fejem (sajna a rossz értelemben ), és lapokat kell visszaolvasnom, hogy ez most miért is van..
Azt is szivesen vettem volna, ha kicsit jobban ábrázolják a szereplők személyiségét. Nem érzek együtt Dinah-val, inkább csak idegesít, hogy állandóan megijed, és sír, nem érzem át a sérelmeit.
Remélem kicsit javítanak majd rajta, hiszen amúgy nagyon jó kis manga lehetne.
Na és itt be is fejezem a könyv szapulását , remélem nem kapok ki miatta nagyon.
Engem a rajzok fogtak meg, ezért is vettem meg, viszont sajnálom, hogy csak néhány szépen kidolgozott képet lehet benne látni.
A másik bibim is a történettel van. Szerintem kicsit jobban kellett volna kidolgozni az eseményeket, néha elég össze-vissza történnek a dolgok, és csak kapkodom a fejem (sajna a rossz értelemben ), és lapokat kell visszaolvasnom, hogy ez most miért is van..
Azt is szivesen vettem volna, ha kicsit jobban ábrázolják a szereplők személyiségét. Nem érzek együtt Dinah-val, inkább csak idegesít, hogy állandóan megijed, és sír, nem érzem át a sérelmeit.
Remélem kicsit javítanak majd rajta, hiszen amúgy nagyon jó kis manga lehetne.
lumana.wordpress.com
Én Bookline-on szoktam venni, mert olcsóbb és praktikusabb.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Az a macska...az a fej...annyira nem illik bele O.o
Ez még akár szerzői eszköz is lehet, hogy a szereplő kívülálló voltát ilyen vizuális eszközökkel is szemléltesse...
A mangáról: ma vettem, ócsó'é' (végkiárusítás egy könyvesboltban... mintha karácsony lenne ). A rajzok nekem tetszettek, és a történet is, de...
...de a történetvezetést esetlennek érzem, gyakran nem tiszta, mi is történik, és van pár dolog, amit nem bontott ki a szerző tisztességesen, de azt hiszem, kap még egy esélyt tőlem, mert a hangulata érdekes
beküldve: 2007-05-26 11:42:37
(#72) Már megjelent a 2.rész?Én még csak az elsőt olvastam de az tetszett.Szerintem jó. Ti hol szoktátok venni????Én álltaláman az Alexandrában,de ott mindig olyan késön jelenik meg...
Rock 4 Ever!!!!
Igen, ezt én is megfigyeltem már :) Kíváncsi vagyok már a második kötetre...
A második kötetnek annyira nem tetszik a borítója, de remélem, amit benne találok az jó lesz.
A beszélő szerencsesüti...
Én mindig is úgy gondoltam hogy amiben gyerekek vannak az általában annak a korosztálynak szól amennyi idősek a főszereplők...
Igen, ezt én is megfigyeltem már :) Kíváncsi vagyok már a második kötetre...
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."