Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
A napokban vettem meg és hát,hogy így fejezzem ki magam: szódával elmegy.
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített.
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...
Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...
A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Maga az alaptörténet egész jó,sőt a rajzolását is meg lehet szokni egy kis idő után.Legnagyobb problémám a szereplőkkel van.Akit még talán meg is kedveltem benne az Vincent volt,de Dinah,néhol nagyon idegesített.
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Szóval,maga a manga jó lenne,csak a szereplőkön kellene egy kicsit változtatni,szerintem...
Hát.... szerintem azokkal a mangákkal, amit a TokyoPop adott ki, valami nincs rendben. Az alkotónő talán kicsit hosszabbra és jóval átláthatóbbá, érthettőbbé kívánta tenni a történetet. Az események túl gyorsan és érthetetlen sorrendben követik egymást, emiatt Dinah-t és az érzéseit lehetetlen megérteni. Bár a elnézzük a TokyoPop által kiadott mangákat, szinte csak ilyennel találkozunk.
A macska.... nos összetéveszteni a televíziót a kommunizmussal.... LeGrow már biztos elfáradt, mire ehhez a részhez jutott....
beküldve: 2007-06-08 14:17:58
(#83) A napokban vettem meg és hát,hogy így fejezzem ki magam: szódával elmegy.
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...
Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...
A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Egyáltalán nem éreztem vele együtt,sőt...Hát az a macska
...akkorát nevettem rajta,mikor megpillantottam.Persze amiatt,ahogy megvan rajzolva.Ilyet még egy mangában sem láttam.Vicces...A történetével csak annyi gondom volt,hogy néhol azt sem tudtam,hogy hol vannak,meg hogy mi miért történik(gondolok itt arra,amikor Dinaht elkapta az a fa).
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
remélem megbocsájtható, ha nem szeretem végigolvasni az összes kommentet.. *Nagyooon lusta*
Előfordul... :nagyvonalú:
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélhetőleg a 2. kötetben majd mindenre választ kapunk.
Én is nagyon remélem, de nem vok benne fix, hogy olyan sokat változtatnának a dolgokon..
Oh, és örülök, h nem vok egyedül a véleményemmel, de az remélem megbocsájtható, ha nem szeretem végigolvasni az összes kommentet.. *Nagyooon lusta*
lumana.wordpress.com
Remélhetőleg a 2. kötetben majd mindenre választ kapunk.
Remélhetőleg :szkeptikus:
A történet is egész jó lenne, viszont szinte semmit se magyaráznak meg benne. Jó, persze a cica a végén elmeséli elnagyolva a dolgokat, de engem érdekelne, hogy miért él ez a rendszer. Azt se nagyon fogom, hogy hogyan is írta alá Dinah a szerződést (bár ez lehet h csak a figyelmetlenségem miatt van
).
).Remélhetőleg a 2. kötetben majd mindenre választ kapunk.
Na és itt be is fejezem a könyv szapulását , remélem nem kapok ki miatta nagyon.
Szerintem nem: az általad megfogalmazottakat már többen is
pölö én
emlegettük problémaként
Nekem nagyon tetszett a manga, főleg az a rész amikor a macska keresi ki egy könyvből hogy hogy is hívják.
Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?
Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?azt hiszem valamikor ősszel
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-06-01 19:09:03
(#76) Nekem nagyon tetszett a manga, főleg az a rész amikor a macska keresi ki egy könyvből hogy hogy is hívják.
Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?
Meg tudja valaki mondani hogy mikor jelenik meg a 2. rész?Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-06-01 18:57:21
(#75) Most olvastam el, és nem vagyok érte nagyon oda.
Engem a rajzok fogtak meg, ezért is vettem meg, viszont sajnálom, hogy csak néhány szépen kidolgozott képet lehet benne látni.
A történet is egész jó lenne, viszont szinte semmit se magyaráznak meg benne. Jó, persze a cica a végén elmeséli elnagyolva a dolgokat, de engem érdekelne, hogy miért él ez a rendszer. Azt se nagyon fogom, hogy hogyan is írta alá Dinah a szerződést (bár ez lehet h csak a figyelmetlenségem miatt van
).
A másik bibim is a történettel van. Szerintem kicsit jobban kellett volna kidolgozni az eseményeket, néha elég össze-vissza történnek a dolgok, és csak kapkodom a fejem (sajna a rossz értelemben
), és lapokat kell visszaolvasnom, hogy ez most miért is van..
Azt is szivesen vettem volna, ha kicsit jobban ábrázolják a szereplők személyiségét. Nem érzek együtt Dinah-val, inkább csak idegesít, hogy állandóan megijed, és sír, nem érzem át a sérelmeit.
Remélem kicsit javítanak majd rajta, hiszen amúgy nagyon jó kis manga lehetne.
Na és itt be is fejezem a könyv szapulását , remélem nem kapok ki miatta nagyon.
Engem a rajzok fogtak meg, ezért is vettem meg, viszont sajnálom, hogy csak néhány szépen kidolgozott képet lehet benne látni.
). A másik bibim is a történettel van. Szerintem kicsit jobban kellett volna kidolgozni az eseményeket, néha elég össze-vissza történnek a dolgok, és csak kapkodom a fejem (sajna a rossz értelemben
), és lapokat kell visszaolvasnom, hogy ez most miért is van..Azt is szivesen vettem volna, ha kicsit jobban ábrázolják a szereplők személyiségét. Nem érzek együtt Dinah-val, inkább csak idegesít, hogy állandóan megijed, és sír, nem érzem át a sérelmeit.
Remélem kicsit javítanak majd rajta, hiszen amúgy nagyon jó kis manga lehetne.
lumana.wordpress.com
Én Bookline-on szoktam venni, mert olcsóbb és praktikusabb.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Az a macska...az a fej...annyira nem illik bele O.o
Ez még akár szerzői eszköz is lehet, hogy a szereplő kívülálló voltát ilyen vizuális eszközökkel is szemléltesse...
A mangáról: ma vettem, ócsó'é' (végkiárusítás egy könyvesboltban... mintha karácsony lenne
). A rajzok nekem tetszettek, és a történet is, de......de a történetvezetést esetlennek érzem, gyakran nem tiszta, mi is történik, és van pár dolog, amit nem bontott ki a szerző tisztességesen, de azt hiszem, kap még egy esélyt tőlem, mert a hangulata érdekes
beküldve: 2007-05-26 11:42:37
(#72) Már megjelent a 2.rész?Én még csak az elsőt olvastam de az tetszett.Szerintem jó.
Ti hol szoktátok venni????Én álltaláman az Alexandrában,de ott mindig olyan késön jelenik meg...
Ti hol szoktátok venni????Én álltaláman az Alexandrában,de ott mindig olyan késön jelenik meg...
Rock 4 Ever!!!!
Igen, ezt én is megfigyeltem már :) Kíváncsi vagyok már a második kötetre...
A második kötetnek annyira nem tetszik a borítója, de remélem, amit benne találok az jó lesz.
A beszélő szerencsesüti...
Én mindig is úgy gondoltam hogy amiben gyerekek vannak az általában annak a korosztálynak szól amennyi idősek a főszereplők...
Igen, ezt én is megfigyeltem már :) Kíváncsi vagyok már a második kötetre...
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."