Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
Sziasztok!
Nekem van egy teljesen zsír új Bizenghastom (kétszer lett rendelve), ha valakit érdekel jelezze. 900 Ft-ért lehet vinni, személyesen Bp-en is tudom odaadni.
Nekem van egy teljesen zsír új Bizenghastom (kétszer lett rendelve), ha valakit érdekel jelezze. 900 Ft-ért lehet vinni, személyesen Bp-en is tudom odaadni.
Szerintem ezt írd a(z) Eladnék!/Vennék! menüpontba.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-24 20:18:40
(#38) "A kommunizmus ártalmas a szemre." - ez a 2. kedvenc idézetem a Bizenghastból.
beküldve: 2007-04-24 16:44:19
(#37) Sziasztok!
A Bizenghastot 5 kötetesre tervezik. Ami még pluszban nemrég megjelent most, az + 1 "art book"-szerűség mindenféle játékos cuccal + az első rész Tündérvizek című fejezetének színes változatával. A címe: Falling Into Fear. Egyébként minden hasznos/haszontalan információt általában megtaláltok a bizenghast.com-on.
"As your attorney I advise you to drive extremely fast and we'll sort out the details later."
Amúgy hány kötetes?
Elvileg három, de nemrég az Amazonon mintha láttam volna egy jövőben megjelenő negyediket, és egy hasonló című és szerzőjű (plusz más alcímű), nem számozott kötetet is, úgyhogy erre én is kíváncsi lennék...
Nem olvastam az előző kommenteket, xal lehet,h már írták,h naon gagyik a rajzok és egy csomó képnek nincs háttere ...
Igen, sajnos a hátterek engem is zavarnak - illetve épp hogy a hátterek hiánya, ezt már korábban is írtam; ezek szerint nem én vagyok az egyetlen...
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-23 00:11:34
(#34) Nem olvastam az előző kommenteket, xal lehet,h már írták,h naon gagyik a rajzok és egy csomó képnek nincs háttere ... az Árnybíró után engem ez naon zavart ... mellesleg, a többi Mangaattackossal is így vagyok ...
beküldve: 2007-04-22 13:02:40
(#33) Na, hát én is beszereztem...Nagyon tutkó, főleg a tisztogatók a végén Amúgy hány kötetes?
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-04-22 13:15:46
beküldve: 2007-04-20 19:06:31
(#32) beküldve: 2007-04-20 19:05:57
(#31) Meg amúgy ruha-mániás is vagyok... és a Bizenghastban Dinahnak meg a fiúnak is jó a ruhája. Edaniel mellesleg nekem is kedves karakter...
Ja nem tudom kinek az ötlete lehetett, de én még ilyen szösszenetet más szerzőről nem olvastam. Biztos volt valami célja, csak mi nem értjük.
Látom, többen fennakadtak a kis szívín az első kötet végén. Hát. Ez volt az eredetiben is. Gondolom, Amerikában is fejtörést okozott néhányaknak, most már a Tokyopop.comon is lecserélték a "creator profile"-ból, viszont a mostani is elég furcsa. Az utolsó mondata az újnak: "She just turned 23 in 2004, and she isn't upset that you ate the last donut. She didn't want it anyway."
(Egyebekben nem szokatlan a komolytalan cíví a tokyopopos szerzőknél, a Házi ninja szerzőinek bemutatkozása is hasonló hangvételű lesz. )
"As your attorney I advise you to drive extremely fast and we'll sort out the details later."
beküldve: 2007-04-19 09:55:59
(#28) Ja nem tudom kinek az ötlete lehetett, de én még ilyen szösszenetet más szerzőről nem olvastam. Biztos volt valami célja, csak mi nem értjük.
Egyébként meg amit a kötet végén a szerzőről írnak, hááát elég szánalmasan hangzik.
(a "...hacsak nem éppen pisil"-re gondolsz? Én azt nem tudtam hova tenni )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2007-04-18 09:22:37
(#26) Kb. két hétig pihent a polcomon olvasatlanul, de erőt vettem magamon és tegnap egy óra alatt kivégeztem. A történet egész érdekes volt, bár a végén a toronyőrös, lélekfelszabadítós dolog leginkább egy pocsék ps játékra emlékeztetett (még x lélek és megkapod segítőnek a következő toronyőrt). Edaniel karakterével nem volt gondom, érdekes figura.
Egyébként meg amit a kötet végén a szerzőről írnak, hááát elég szánalmasan hangzik.
beküldve: 2007-04-17 14:43:31
(#25) Kérdésem a következő: ma Győrben szemeztem a kötettel de nem tudtam belenézni mert ment a buszom pöstre :) Érdemes-e megvenni vagy akkor valaki tartson egy kisbeszámolót nekem pls
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."