Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
beküldve: 2007-10-17 21:10:42
(#99) még 1 kis off, igérem utolsó
sztem egyátalán nem tucat sem a FMA sem a Naruto, mert eléggé kiemelkednek a tucatok közül...
sztem egyátalán nem tucat sem a FMA sem a Naruto, mert eléggé kiemelkednek a tucatok közül...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én is megvettem még márciusban az első kötetet. A borítója nagyon teccett, szal nem volt kérdés. Aztán mikor itthon belenéztem habzott a szám. A grafika tényleg elég ratyi és a színezés még rátesz egy-két lapáttal (a pontozásokra gondolok). Lehet, hogy ez majd javul.. A főszereplő sztem jellemtelen de a történet legalább nem olyan rossz, habár nekem kicsit összefolyt.
Minden esetre én is azon igyexem, hogy valakinek eladjam, de sajna nincs túl jó híre...
A tanulságot levontam
Minden esetre én is azon igyexem, hogy valakinek eladjam, de sajna nincs túl jó híre...
A tanulságot levontam
Mennyiért adnád el?Én a barátnőmtöl kaptam kölcsön,és most megvenném,mert nekem bejött.Megvan még?Ha igen akkor megadnám az e-mailemet,és egyeztetnénk
Off,bocsi
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-17 19:13:01
(#97) Télleg Naruto folyik még a cspból is, de azért nagyon szeretjük Legalábbis én nagyon megszerettem..
Na jó, figyu Öcsi! Egy darabig bírtam, de most már elszakadt a cérna.
Gondolom Te is találtál már olyan mangát, ami nem lett a szived csücske, de attól még másnak tetszhet.
Nos én igy vok ezzel a mangával. Nem tetszik. De elismerem, lehet hogy valakinek bejön.
Te is leírhatod a te véleményedet, ahogy én is leírom a sajátom, de ez nem arról szól hogy innentől egymást piszkáljuk az izlés külömbség miatt...
Szal örülnék, ha nem az én véleményemet piszkálnád, mivel a topic inkább arról szól hogy a mangáról mondunk véleményt, és nem a másik hozzászóló izlésvilágáról!
(És csak hogy elmondjam, az FMA-val ellentétben pl az általad hőn szeretett Naruto tényleg tucat-shounen... (de ez már off..))
Gondolom Te is találtál már olyan mangát, ami nem lett a szived csücske, de attól még másnak tetszhet.
Nos én igy vok ezzel a mangával. Nem tetszik. De elismerem, lehet hogy valakinek bejön.
Te is leírhatod a te véleményedet, ahogy én is leírom a sajátom, de ez nem arról szól hogy innentől egymást piszkáljuk az izlés külömbség miatt...
Szal örülnék, ha nem az én véleményemet piszkálnád, mivel a topic inkább arról szól hogy a mangáról mondunk véleményt, és nem a másik hozzászóló izlésvilágáról!
(És csak hogy elmondjam, az FMA-val ellentétben pl az általad hőn szeretett Naruto tényleg tucat-shounen... (de ez már off..))
"Naruto tucat shounen" Ez vért kíván!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-17 16:26:36
(#95) Én is megvettem még márciusban az első kötetet. A borítója nagyon teccett, szal nem volt kérdés. Aztán mikor itthon belenéztem habzott a szám. A grafika tényleg elég ratyi és a színezés még rátesz egy-két lapáttal (a pontozásokra gondolok). Lehet, hogy ez majd javul.. A főszereplő sztem jellemtelen de a történet legalább nem olyan rossz, habár nekem kicsit összefolyt.
A tanulságot levontam
A tanulságot levontam
Na jó, figyu Öcsi! Egy darabig bírtam, de most már elszakadt a cérna.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-10-16 19:02:07
(#93) Ez nem azért Bizenghast topik hjogy fikázzuk a mangát..nem tehetek róla h egyeseknek van izlése míg mások a "Lame Metal Alchemist" ot bírják, vagy a hasonló tucat-shouneneket....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát én is szivesen rásóznám valakire a sajátomat.. (enyhe utalás )
Valahogy nem lett a szivem csücske ez a manga.. de ezt már pár százszor elragoztam
Valahogy nem lett a szivem csücske ez a manga.. de ezt már pár százszor elragoztam
lumana.wordpress.com
Én megvettem az elsőt, aztán rájöttem, hogy ez nekem nem is kell, mert egy idő után nem jött be, szóval túladtam rajta.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-14 22:49:43
Nem azért cikizem, mert én 100x jobban rajzolok, csak szerintem vannak akik jobban rajzolnak. És nem értem hogy miért adnak ki olyan mangát, ami ilyen durván silány meló.. hiszen kereshetnének olyat, aki milliószor jobban rajzol!
Amúgy felháborító hogy díjat nyert.. max a sztorival sztem, mert az egész tűrhető.
A másik bibim vele, hogy miért adták ki nálunk!? Hiszen annyi olyan manga van amiért epekednek a hazai rajongók, ebbe meg ha belenézünk, esetleg megvásároljuk az 1. kötetet, kapásból levonjuk a tanulságot, hogy nem fix hogy kell a 2. kötet is...
Amúgy ez egy vélemény, nem kell megkövezni, ha nem értesz egyet. Tudtommal bármiről szabadon véleményt nyilváníthatok...
Miyu: Ugyi hogy jó a Dramacon! Imádom a 2. kötetet is.. de az már másik téma
Amúgy felháborító hogy díjat nyert.. max a sztorival sztem, mert az egész tűrhető.
A másik bibim vele, hogy miért adták ki nálunk!? Hiszen annyi olyan manga van amiért epekednek a hazai rajongók, ebbe meg ha belenézünk, esetleg megvásároljuk az 1. kötetet, kapásból levonjuk a tanulságot, hogy nem fix hogy kell a 2. kötet is...
Amúgy ez egy vélemény, nem kell megkövezni, ha nem értesz egyet. Tudtommal bármiről szabadon véleményt nyilváníthatok...
Miyu: Ugyi hogy jó a Dramacon! Imádom a 2. kötetet is.. de az már másik téma
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-10-14 22:47:02
[Ti még ennyire se tudtok rajzolni
Ezt miből gondolod?... A Dramacon viszont tényleg jópofa
Mert általában az a kutya ugfat a leghangosabban amelyik nem tud harapni csak a hangjával elriasztani másokat
[Ti még ennyire se tudtok rajzolni
Ezt miből gondolod?... A Dramacon viszont tényleg jópofa
A Bizenghast kritikával teljesen egyetértek, valóban nagyon összecsapott munka lett, rajz, karakterek, sztori...
De néhány Tokyopop kiadást azért megvédek! Ide minden Dramacon rajongó!!!
Mit fikázzátok??? Ti még ennyire se tudtok rajzolni
Sztem tök király lett..
A Bizenghast kritikával teljesen egyetértek, valóban nagyon összecsapott munka lett, rajz, karakterek, sztori...
lumana.wordpress.com
Hát.... szerintem azokkal a mangákkal, amit a TokyoPop adott ki, valami nincs rendben.
Szerintem a Dramacon teljesen rendben van
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."