Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bizenghast
beküldve: 2008-03-17 18:28:50
(#114) Én szoktam "beszélgetni" Mary Alicevel, tippeket kérek tőle stb...nagyon rendes csajnak..gondoltam...amíg...
MEG NEM ÖLTE VINCENTET!!!!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-17 18:23:11
(#113) Bizenghast, imádooooooommm nagyon "aranyos" ( mindenki úgy értelmezi ahogy akarja ) kis manga
Na, megvan már valakinek a 3. kötet? Én már láttam egy boltban, de nem volt ídőm lecsekkolni. Valaki véleményt?
Hááát, valami eszméletlen jó lett!!! Edaniel még mindig ugyanolyan vicces, és
a kedvenc részem, amikor mindenki a saját álomvilágában van
de az sem rossz, mikor a vak kislányok megverik a fiúkat
de jóóóó!!! Énis megyek megveszem
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na, megvan már valakinek a 3. kötet? Én már láttam egy boltban, de nem volt ídőm lecsekkolni. Valaki véleményt?
Hááát, valami eszméletlen jó lett!!! Edaniel még mindig ugyanolyan vicces, és
a kedvenc részem, amikor mindenki a saját álomvilágában van
de az sem rossz, mikor a vak kislányok megverik a fiúkat
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2008-02-04 15:27:29
(#110) Na, megvan már valakinek a 3. kötet? Én már láttam egy boltban, de nem volt ídőm lecsekkolni. Valaki véleményt?
lumana.wordpress.com
értesültem legjobb bnőm által, hogy kiadták a 3. kötetet!!! dejódejódejó! *ugri-bugri*
Már nyáron
Sőt már a 4-et is..
Ne vágd a pofákat. Én itt értettem a Bizenghast 3-at, már láttam a boltban MAGYARUL, valszeg megkapom szülinapomra...
értesültem legjobb bnőm által, hogy kiadták a 3. kötetet!!! dejódejódejó! *ugri-bugri*
Már nyáron
Sőt már a 4-et is..
Szerk: idk pls delete 2008-01-28 20:10:52
beküldve: 2008-01-28 16:06:23
(#107) értesültem legjobb bnőm által, hogy kiadták a 3. kötetet!!! dejódejódejó! *ugri-bugri*
beküldve: 2007-11-11 19:19:02
(#106) Nagyon király a második kötet! Főleg Endraer ahogy levágja azt a nagy monsta't. Remélem végig kiadják majd, mind a 6-ot ( Az amcsiknál már a 3.nál járnak, de a szerző már asszem z 5.-et írja)
Te Hanon, téged nem Krisztinek hívnak véletlenül, és nem a Károlyiba jársz?
(Ha nem, bocs, de nekem az a megérzésem, h de)
De bizony, megtaláltál A személyes adataimat viszont légyszi ne nagyon add ki a fórumon senkinek
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Na,ma barátnőm a kezembe nyomta,mondta hogy ne várjak sokat a grafikától...aztán mikor elkezdtem olvasni szólt hogy ezt magyarul kell...én ezt tökéletesen úgy fogtam fel,hogy nem szabad angolul netről leszedni,mert nehéz a nyelvezete...aztán mikor egyre furább párbeszédek jöttek ki leesett,hogy a magyarul-al arra gondolt,hogy az elejéről kezdjem olvasni....*itt történt egy kis fél órás szünet olvasás közben a röhögés miatt*...de már annyira megtetszett hogy végigolvastam fordítva a mangát (vagy ez manhwa? ),
Te Hanon, téged nem Krisztinek hívnak véletlenül, és nem a Károlyiba jársz?
beküldve: 2007-10-23 16:45:50
(#103) Megvettem Conon a 2. kötetét, és naggyon naggyon!
Imádom! Nagyon jó, akárcsak az első! Már ebből is rajzoltam!
Azt imádtam nagyon, mikor Edaniel emberré változik. Az nagyon ott volt!
Imádom! Nagyon jó, akárcsak az első! Már ebből is rajzoltam!
Hát én is szivesen rásóznám valakire a sajátomat.. (enyhe utalás )
Valahogy nem lett a szivem csücske ez a manga.. de ezt már pár százszor elragoztam
Valahogy nem lett a szivem csücske ez a manga.. de ezt már pár százszor elragoztam
Nekem ez az igazi szivem csücske, imádom!!!! A rajzolás, a történet is elvarázsolt engem, favoritom, és alig várom a kövi kötetet. Nem tudja vki, mikor jelenik meg?
Sózd rám a tiédet! Nem baj, h már van egy! Legyen kettő! XD
Ui.: Le a Tucatmanga/anime Narutoval! Ne fertőzzétek meg vele a topicot!
Szerk: Kira 2007-10-23 16:43:51
Nagyon diplomatikus vagy
Ezt dicséretnek veszem
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Nagyon diplomatikus vagy
De azért azt be kell ismerned, hogy tényleg Naruto folyik a csapból is (bocs hogy elcsórtam a kifejezéstedet Superkrumply ) De attól függetlenül imádom
Szal nem kell vért ontani.. más vélemányen vunk, ennyi.. nem lesz világvége
De azért azt be kell ismerned, hogy tényleg Naruto folyik a csapból is (bocs hogy elcsórtam a kifejezéstedet Superkrumply ) De attól függetlenül imádom
Szal nem kell vért ontani.. más vélemányen vunk, ennyi.. nem lesz világvége
lumana.wordpress.com