• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Dramacon
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2010-08-07 13:41:18
(#168) Válasz Szakura-csan (#167) üzenetére
gabriella0807
gabriella0807
[ Rászokóban ]
A majdnem szeretkezős jelenet elég durva volt, főleg, hogy Bethany benyitott közben... De ezeket a majdnem-szeretkezős-jeleneteket már mmeg lehetett szokni, hiszen tudjátok, az első részben Derek...

xD jah igen kissé berugott és majdnem...huhh

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-08-06 08:07:34
(#167)
Szakura-csan
Szakura-csan
[ Új arc ]
A majdnem szeretkezős jelenet elég durva volt, főleg, hogy Bethany benyitott közben... De ezeket a majdnem-szeretkezős-jeleneteket már mmeg lehetett szokni, hiszen tudjátok, az első részben Derek...

beküldve: 2010-06-29 14:29:37
(#166) Válasz Akemy-chan (#165) üzenetére
gabriella0807
gabriella0807
[ Rászokóban ]
Én a Dramacon 3. kötetét "olvastam".Bevallom,ki csit túlzás,hogy olvastam,mert csak belelapoztam.Nagyon tetszett,annyira,hogy unokatesómnak másnap elajándékoztam...

szerintem próbálkozz meg az elsővel hátha tecceni fog. Lehet hogy a harmadik rész azért nem teccet,mert nem ismerted az előző kettőt.

Én is csak ezt tudom ajánlani. Én épen most olvastam ki a 3. kötetet. Meg kell mondanom kicsit jobbat vártam. Szerintem az 1. kötet aratta a legnagyobb sikert, és nekem is ez a kedvencem.

Hehe igaz-igaz :) talán nekem is az 1. tetszett a legjobban, de a 3. is ász volt( a majdnem szeretkezős jelenet miatt) xD izé....ne gondoljatok perverznek csak vicceltem

beküldve: 2010-06-02 11:46:08
(#165) Válasz Szakura-csan (#162) üzenetére
Akemy-chan
Akemy-chan
[ Új arc ]
Én a Dramacon 3. kötetét "olvastam".Bevallom,ki csit túlzás,hogy olvastam,mert csak belelapoztam.Nagyon tetszett,annyira,hogy unokatesómnak másnap elajándékoztam...

szerintem próbálkozz meg az elsővel hátha tecceni fog. Lehet hogy a harmadik rész azért nem teccet,mert nem ismerted az előző kettőt.

Én is csak ezt tudom ajánlani. Én épen most olvastam ki a 3. kötetet. Meg kell mondanom kicsit jobbat vártam. Szerintem az 1. kötet aratta a legnagyobb sikert, és nekem is ez a kedvencem.

beküldve: 2010-03-17 15:21:56
(#164)
ORIHIME11
ORIHIME11
[ Új arc ]
Nem tom Nekem nagyon tetszik a Dramacon Szentem nagyon jó

beküldve: 2010-02-05 19:00:26
(#163) Válasz Szakura-csan (#162) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nekem alapból nem jön be a Dramacon (már egy jó másfél éve lassan),de azért köszi a bíztatást

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-05 18:51:54
(#162) Válasz Souichiro (#161) üzenetére
Szakura-csan
Szakura-csan
[ Új arc ]

beküldve: 2010-02-05 18:49:45
(#161)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-05 18:50:17
beküldve: 2010-02-05 18:35:48
(#160)
Szakura-csan
Szakura-csan
[ Új arc ]
Én még csak az első kötetet olvastam,ez volt a második manga az életemben. Nem nagyon rajongok a romantikus mangákért,de ez megnyerte a tetszésemet.

beküldve: 2009-11-01 15:46:28
(#159)
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]
Attól függ milyen szempontpól!A pénztárcámnak pl igen rossz lenne Najó csak viccelek.Tényleg kéne 4. kötet is.

meh....
beküldve: 2009-11-01 15:37:44
(#158)
a-chan
a-chan
[ Új arc ]
No igen. Nem lenne rossz.

"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
beküldve: 2009-11-01 00:45:36
(#157) Válasz a-chan (#156) üzenetére
Rika-neko
Rika-neko
[ Új arc ]

Nekem azt hiszem, akiknek oda adtam, azoknak a többsége kérdezgetett a vége felől, hogy most akkor mi van velük, meg ilyenek. xD Szóval nem csak Te, vagy Mi vagyunk olyanok, hogy nem tetszett a vége.

Nem csak neketek nem tetszi a vége... Én lényegében lezáratlannak találom a szorit Lehetne belőle egy negyedik könyv is ami mondjuk lezárja a sztorit... Szivesen elolvasnám

Rika
beküldve: 2009-10-30 14:03:41
(#156) Válasz Maryke (#155) üzenetére
a-chan
a-chan
[ Új arc ]

Nekem azt hiszem, akiknek oda adtam, azoknak a többsége kérdezgetett a vége felől, hogy most akkor mi van velük, meg ilyenek. xD Szóval nem csak Te, vagy Mi vagyunk olyanok, hogy nem tetszett a vége.

Szerk: a-chan 2009-10-30 14:05:45
beküldve: 2009-10-30 11:54:14
(#155) Válasz a-chan (#154) üzenetére
Maryke
Maryke
[ Megszállott ]
Persze,de azt hittem,h csak én vagyok ilyen...szóval ilyen hogy nem tetszik a befejezés.

meh....
beküldve: 2009-10-30 11:23:52
(#154) Válasz Maryke (#153) üzenetére
a-chan
a-chan
[ Új arc ]
Hahaaa!!Nem én vagyok a hülye mert a befejezés nekem sem tetszett igazán.Amúgy imádom nekem sokadik mangám volt,de attól még jó.:P

Maryke: Sose az olvasó a hibás! XD Ezt el kell fogadni. x)

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>