Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2007-09-21 11:06:22
(#63) beküldve: 2007-08-06 17:30:46
(#62) Ezennel köszönöm mindenkinek, aki ezt a kötetet ajánlotta, eleinte bele sem akartam nézni, és most nagyon megtetszett. Kár lett volna kihagynom egy ilyen jó mangát.
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-06-24 12:11:42
(#61) Tegnap szereztem be és baromira tetszett. Nagyon várom a folytatást.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-21 18:09:39
(#60) Nekem nagyon tetszett(kölcsönkaptam anno).
Bár aóta sem vettem meg pedig megkellett volna, mindig halogogattam, meg éppen Árnybíró volt ami kevés volt meg és pótolni kellett így ez a manga mindig elmaradt... amúgy ajánlom mindenkinek és végre jön ősszel a 2. kötet!
Bár aóta sem vettem meg pedig megkellett volna, mindig halogogattam, meg éppen Árnybíró volt ami kevés volt meg és pótolni kellett így ez a manga mindig elmaradt... amúgy ajánlom mindenkinek és végre jön ősszel a 2. kötet!
beküldve: 2007-06-18 21:21:10
(#59) Sokat gondolkoztam hogy megvegyem-e, kicsit risztott a borító színvilága, de végül landolt a kosárban.
Kellemes humorú kiadvány, nagyon jó chibi rajzokkal. Kíváncsi leszek milyen fordulatokat talál még ki a rajzoló hölgy, valamint kimozdítja-e a történetet a hotel-animecon helyszínről.
Kellemes humorú kiadvány, nagyon jó chibi rajzokkal. Kíváncsi leszek milyen fordulatokat talál még ki a rajzoló hölgy, valamint kimozdítja-e a történetet a hotel-animecon helyszínről.
beküldve: 2007-06-18 13:32:17
(#58) Tudom...tudom hogy most megfogtok kövezni, de nekem annyira nem tetszik mivel sztem az első kötet kissé vontatott volt főleg az eleje, de a vége felé már kezdett jó lenni Talán a kövi rész jobb lesz!!
Evezz, evezz az élet tengerén, s köss ki a boldogság szigetén!!
Most nézegetem a neten a második kötet borítóját, és nagyon teccik!!
[Link]
Most nem ragad majd két fánk a fejére...
Annyira váárom már!!
:csatlakozik a tömeghez:
Én is csatlakozom Télleg nagyon jó a borító
Nekem spec nem tetszett az előző borítója, de ez határozottan jobb lett. Remélem a mangától ugyanez várható, bár az első kötet is elég jó volt.
"Az egész lényük átszellemült és isteni, de a kezük gyakran vértől csöpög!"
[Link]
Annyira váárom már!!
Én is csatlakozom Télleg nagyon jó a borító
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
[Link]
Annyira váárom már!!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-13 19:08:24
(#54) Most nézegetem a neten a második kötet borítóját, és nagyon teccik!!
Olyan aranyos Chriss rövid hajjal. Viszont Matt új barinőjét már most utálom
Annyira váárom már!!
Olyan aranyos Chriss rövid hajjal. Viszont Matt új barinőjét már most utálom
Annyira váárom már!!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-11 13:49:42
(#53) Megéri...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Bevallom elöször megakartam venni de mikor belenéztem láttam a rajzolást..ami hát nem tetszet...nekem olyan fucsa lehetett mert nem volt szimpi ..elnézést ezért :S
Na igen, a rajzolása tényleg hagy némi kívánnivalót maga után, de a történet, meg a szereplők kidolgozása tényleg nagyon jó, mindenképpen érdemes legalább egyszer elolvasni.
Barátnöm megvette és hát azt mondja szuper ..szoval igy mégis elolvasom
lizaa
Sztem láccik a firkáim alapján, hogy ezt az ötletet én is csak támogatni tudom!
lumana.wordpress.com
azt hiszem majd vizsgák után teszek vele 1 próbát
Szerintem nem fogod megbánni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én pont a rajzolása miatt imádom! Nekem nagyon bejön ez stilus
A humoráért is rajongok, nem olyan őrült nagy durranás, de vannak benne jó poénok.
Spec az angyal-ördög párbajokat bírom benne a legjobban
A humoráért is rajongok, nem olyan őrült nagy durranás, de vannak benne jó poénok.
Spec az angyal-ördög párbajokat bírom benne a legjobban
Nagyon sokat gondolkoztam ezen a köteten, h elolvassam, vagy ne, hagyjam azokra akiknek tetszik, vagy ne, azt hiszem majd vizsgák után teszek vele 1 próbát
A beszélő szerencsesüti...