Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2007-05-22 07:27:10
(#33) Nekem ez az elsőszámú kedvencem, amióta megvettem. :) Kedves, aranyos, vicces, s elröpít egy olyan világba, ahol manapság igen kevés ember érezheti magát egy "képregény" által vezérelve.
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Megvettem, elolvastam, nagyon tetszett
Vicces és aranyos. A folytatást is megveszem majd.
Én is megveszem a folytatást, nagyon jó ez a manga!
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Megvettem, elolvastam, nagyon tetszett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-17 22:22:05
(#30) A Mangattackos cuccok közül ez piszkálta fel leginkább a fantáziámat, és mivel ilyen sok szépet mondtatok róla, hétfőn majd beszerzem... vizsga után...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-17 06:46:07
(#29) Végre! Ezt is tegnap hozták ki postán, és ezt is rögtön elolvastam! Ez is tetszik, főleg az elején h a mosómedve csak pihenget....
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
beküldve: 2007-05-13 12:18:02
(#28) beküldve: 2007-05-10 15:47:49
(#27) Nah, hamarosan én is olvasom, mert megrendelem
Beleolvastam abba a pár oldalas previewba (erre van magyar szó?), ami az oldalukon van és húú... nagyon jónak tűnik, sztem ma meg is veszem. Már megint cím alapján ítéltem meg... le kéne erről szokni.
De, van
Preview: előzetes, bemutató
Review: visszatekintés, "szemle"
Már várom az őszt, olyan szempontból, hogyha nem tévedek, addigra ígérték a Mangaattakos kiadványok második kötetének megjelenését. Eddig Éjféli Operát és Bizenghastot vettem meg, a Dramacont csak olvastam (még), de nagyon tetszett. Már rég olvastam úgy mangát, hogy felpillantok és észre kell vennem, hogy hol is vagyok valójában o.O
"Am fahlen Nachthimmel von vergossenen Blut der Narren rot gefärbt lacht der Mond." Toki - Bus Gamer [Minekura Kazuya]
beküldve: 2007-05-10 09:30:56
(#25)
Szerk: Anju 2007-05-10 09:38:56
beküldve: 2007-05-10 07:52:22
(#24) Beleolvastam abba a pár oldalas previewba (erre van magyar szó?), ami az oldalukon van és húú... nagyon jónak tűnik, sztem ma meg is veszem. Már megint cím alapján ítéltem meg... le kéne erről szokni.
beküldve: 2007-05-06 20:05:14
(#23) Nyári srácokkal együtt a Dramacont is megvettem. még nem olvastam időhiányában. de azok után amiket a fórumokon olvasok tuti nem fogok csalódni benne.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-05 12:28:10
(#22) Én 13 vagyok, gondolom a legfiatalabb, de én nagyon imádom a Dramacon-t.
Asszem 5 napja vettem meg és most olvasom hatodszorra.
Szóval már alig várom a folytatást!
Hajrá Svetlana!
Asszem 5 napja vettem meg és most olvasom hatodszorra.
Szóval már alig várom a folytatást!
Hajrá Svetlana!
A tanulás tudás, a tudás hatalom, a hatalom pénz, a pénz nem boldogít... Tehát minek tanulni???
beküldve: 2007-05-02 16:26:39
(#21) Hát én még csak most jutottam hozzá (a névnapomra kaptam ), de nagyon tetszett. Nekem sokkal jobban tetszik a történet mint a Princess Ai-nál (De az Ai is jó volt ) Alig várom a folytatás. Tényleg az pont a szülinapomra jelenik meg
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-05-02 16:27:42
Várom a folytatását, kiváncsi vagyok, hogy alakul majd a
"kapcsolatuk"
No arra én is. De mire kijön a befejező kötet is, lediplomázom...
Valahogy most örülnék egy happy end-nek. Általában nem szeretem az ilyesmit, de akkor azért lehet happy end, ha azt hosszú úton kiérdemlik. Ha nem lesz happy end, én esküszöm, bőgök (igen, diplomás fejjel )
(hah, a szerelem, ha igaz, le kell, hogy tudjon győzni minden távolságot - előjött belőlem a szentimentális )
ehm, a vámpíros témához szólva pedig: szerintem a Kira által említett Interview with the vampire nem az az Interview with the vampire (bár én csak arról tudok. Ha az, akkor én sem értem )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-30 22:57:18
beküldve: 2007-04-30 22:04:02
(#19) Én sem emlékszek vámpíros jelenetekre.
Vissza a Dramacon-ra.
"kapcsolatuk"
De egy polipos.......beszélgetés/kép jelnetre igen.
Na ezzel le is zárom.
Más: A vámpír téma nekem is bejön, most fogom újra megnézni a D a Vámpírvadász - Vérszomj-at.Na ezzel le is zárom.
Vissza a Dramacon-ra.
"kapcsolatuk"
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-30 22:05:06