Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Dramacon
de még igy is jobb, mintha csak a Conon taliznénk vele! 

Nyilván

Bár azért én örülnék, ha minél előbb megjelenne

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Remélem, nagyon remélem.
Bár ha végig gondolom egy pöppet romantika azért kell bele
Na most már nem is tom mit akarok.. áh, az a lényeg h jó legyen!
Csak annyit írtak ki, hogy még január vége elött megjelenik. Az azt is jelentheti, hogy 31.én kész, de a boltokba csak másfél hét múlva viszik ki.. de még igy is jobb, mintha csak a Conon taliznénk vele!
Bár ha végig gondolom egy pöppet romantika azért kell bele

Na most már nem is tom mit akarok.. áh, az a lényeg h jó legyen!

Csak annyit írtak ki, hogy még január vége elött megjelenik. Az azt is jelentheti, hogy 31.én kész, de a boltokba csak másfél hét múlva viszik ki.. de még igy is jobb, mintha csak a Conon taliznénk vele!

lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-01-22 22:29:01
Hát igen, én a lassú válaszok királynője, megint észrevettem, hogy vki rám reagált...
Amúgy én is majd belehalok már a várakozásba.. főleg, hogy elhintették hogy mindjárt kinn lesz.
Vajon mi lesz a vége? Mármint az elég valószínű hogy, de remélem nem lesz túl csöpögős.. és ajánlom hogy ez most nagy durranás legyen!

Amúgy én is majd belehalok már a várakozásba.. főleg, hogy elhintették hogy mindjárt kinn lesz.
Vajon mi lesz a vége? Mármint az elég valószínű hogy, de remélem nem lesz túl csöpögős.. és ajánlom hogy ez most nagy durranás legyen!

eyg fórumon írtam h sztem a a 3ik nyálgombóc lesz, de Meglivorn írt h az első fejezet alapján nem, ugyhogy ha ő mondja, megnyugodhatunk

Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Hát igen, én a lassú válaszok királynője, megint észrevettem, hogy vki rám reagált...

eyg fórumon írtam h sztem a a 3ik nyálgombóc lesz, de Meglivorn írt h az első fejezet alapján nem, ugyhogy ha ő mondja, megnyugodhatunk
Ha talán egy csoda történne, de azért hívják csodának, mert ilyen nem történik. /Kanon2006-Shiori/
Szerk: sanna 2008-01-22 21:16:45
beküldve: 2008-01-22 19:13:28
(#89) Hát igen, én a lassú válaszok királynője, megint észrevettem, hogy vki rám reagált...

lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-22 16:17:47
(#87) Kicsit lasssan de felfogtam, hogy nem kell egy ilyen sajnálatos baki miatt meghalnom

Nem kell megköszönnöd, szívesen tettük

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-26 18:08:21
(#85) Amikor először megláttam a Dramacont a könyvesboltba tökre viszolyogtam tőle (a profil ábrázolása még most is kikészít
) De azt kell mondanom, hogy nem sokkal a kosérban landolása után rövid úton a szívem csücske lett
Baromi jó stílusa van, és a chibik hát azok valami eszméletlenül husik
Nekem személy szerint joban tetszett a 2. kötet, igaz kicsit huppantam a padlón, hogy már vége is, de a mangarajzolói szál nagyon a szívemhez szólt... Uh ez most jó nyálasan hangzott

Baromi jó stílusa van, és a chibik hát azok valami eszméletlenül husik

Nekem személy szerint joban tetszett a 2. kötet, igaz kicsit huppantam a padlón, hogy már vége is, de a mangarajzolói szál nagyon a szívemhez szólt... Uh ez most jó nyálasan hangzott

We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
Kicsit lasssan de felfogtam, hogy nem kell egy ilyen sajnálatos baki miatt meghalnom
Amúgymeg, mindjárt itt a 3. kötet! El se hiszem, hogy januárban kiadják!
(és az is nagyon fúrja az oldalamat, hogy vajon, mi lesz a 3 új szerzemény... de ez más téma 

Amúgymeg, mindjárt itt a 3. kötet! El se hiszem, hogy januárban kiadják!

lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-11-02 15:43:11
(#83) Én is olvastam és az az esős jelenet!! Az nagyon nagyon tetszett!! s már nagyon várom a folytatást!!
Na lesz kivégzés?
Kegyelem!!!

Hmmm*gondolkodik*...

Kérvény elfogadva, kegyelem megadva

Szerk: miyu 2007-11-02 13:55:51
beküldve: 2007-11-02 12:47:17
(#81) Ma délelőtt kiolvastam a 2. kötetet, és ez is, mint az első, nagyon tetszett. Kicsit elkedvetlenített a képregényes terveimmel kapcsolatban az a sok duma, hogy képregényből nem lehet megélni, de végül is igaz... Na mindegy, várom a befejezést!

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-10-25 20:58:46
(#80) Én még csak tegnap elött olvastam ki a 2-t és nekem nagyon tetszet, alig várom, hogy visszakapjam (kölcsön adtam) és rajzoljak bellöle. Szerintem nagyon édesek voltak, de két ekkora Lúzert,mind a kettő idióta
Ilyen lesz a borítója:[Link] És mintha azt olvastam volna hogy Decemberbe jön ki angolul...
Miért áll sakk-Matt háttal? mintha ki lenne szegény közösítve...

A beszélő szerencsesüti...