Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
Még egy kedves lélek
Elárulom a nagy titkot, de el ne mond ám senkinek!
Ha megnyitod a linket Ahiru hozzászólásában, akkor oldalt, a manga leírása mellett fellelheted azt a titkos címet, hogy 3 kötet első fejezet
Jó szórakozást hozzá!
Na lesz kivégzés? Kegyelem!!!
Elárulom a nagy titkot, de el ne mond ám senkinek!
Ha megnyitod a linket Ahiru hozzászólásában, akkor oldalt, a manga leírása mellett fellelheted azt a titkos címet, hogy 3 kötet első fejezet
Jó szórakozást hozzá!
Na lesz kivégzés? Kegyelem!!!
lumana.wordpress.com
Amúgy én már olvastam a 3. első fejezetét! Bibibi!!!
Bocska de ezt ki kellett adnom magamból... nyugodtan kövezzetek meg...
Nem kövezünk, nem vagyunk mi barbárok... Már persze ha felfeded titkos forrásod... :cinkos kacsintás:
"Kivégzőosztag ááááállj!!! A fogoly szólni kíván..."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szóval van egy kérdésem, lesz csók a 2. részben?
Megsúgom:
majd meglátod
Ez szívatás, nem baj eldöntöttem ,holnap megveszem kíváncsi vagyok
Jaja, decemberben, nálunk meg talán a tavaszi Conra
lumana.wordpress.com
Szóval van egy kérdésem, lesz csók a 2. részben?
Megsúgom:
majd meglátod
beküldve: 2007-10-23 21:45:14
(#72) beküldve: 2007-10-23 16:28:59
(#71) Ilyen lesz a borítója:[Link] És mintha azt olvastam volna hogy Decemberbe jön ki angolul...
beküldve: 2007-10-23 16:14:45
(#70) Elolvastam a 2t is. Csak 3 kötetes lesz? Remélem, a 3. részben összejönnek, ilyen vicces történetekben nem szeretem, ha szomorú a vége, viszont egy Air-t nem tudnék boldog végkifejlettel elképzelni... Milyen lesz a borítója? Mikor jön 1általán ki?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-10-22 18:30:36
(#69) Én még csak nem rég olvastam az egyet és nagyon tetszet, viszont csak decemberben jutok hozzá a kettőhöz, de ha azt mondjátok, hogy nagyon-nagyon jó akkor én nem várok addig. kíváncsi típus vagyok
A Dramacont csak háromkötetesre tervezik, Bisenghast (remélem jól írtam) az ami ötkötetes lesz.
Egyébként szerintem jó volt a második kötet, kicsit kevesebb volt benne a poén és több a dráma, de ettől függetlenül tetszett.
Egyébként szerintem jó volt a második kötet, kicsit kevesebb volt benne a poén és több a dráma, de ettől függetlenül tetszett.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2007-10-16 13:40:24
(#67) Én is olvastam a második részt, és valahogy olyan laposnak éreztem. Az első nagyon jól visszaadta a con hangulatot, ez már kevésbé. Poén dolog ez a conosdi de el lehet ezt sütni 5ször??
(asszem annyi részes, de javítsatok ki ha nem...)
(asszem annyi részes, de javítsatok ki ha nem...)
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
Nekem is tetszett, de valahogy hiányzott belőle valami.. nem tudom mi, csak olyan furi volt hogy már vége is van a kötetnek.
Talán azért mert most kicsit más témákra is kitért a sztori.
Pl. a manga meghatározás körül folyó vita.. vagy hogy megpróbálta érzékeltetni a mangakák hánytatott sorsát.
Majd a hiányérzetemet azért remélem enyhíti a 3dik kötet
Talán azért mert most kicsit más témákra is kitért a sztori.
Pl. a manga meghatározás körül folyó vita.. vagy hogy megpróbálta érzékeltetni a mangakák hánytatott sorsát.
Majd a hiányérzetemet azért remélem enyhíti a 3dik kötet
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-10-16 15:00:37
beküldve: 2007-10-13 18:15:14
(#65) Nah, ma megvettem a 2. kötetet. Aranyos volt, jó volt de maradt bennem egy kis hiányérzet... magam sem tom miért, pedig nincs sok különbség a két kötet között
Szerk: miyu 2007-10-13 18:16:19
beküldve: 2007-09-30 18:49:54
(#64) Nekem a dramacon nagyon tetszett és már hónapok óta várom a folytatást. Nagyon jó. Én a buszon hazafelé kezdtem el olvasni. Mondhatom nem szabad. Nem néztek rám furán az emberek mikor elkezdtem nevetni. Mindenkinek saját érdekében tömegközlekedésen dramacont soha.