Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2008-06-04 17:09:02
(#138) Én elsőt olvastam...újabb részekből csak részleteket, mert alapötlet nem tetszik, hogy jövőre találkoznak, aztán megint egy év... De majd beléjük nézek alaposabban is.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Újraolvastam a héten, másodszor egyszerre mind a három rész (korábban ennél-annál kölcsönbe volt egyik-másik a kötet). Még mindig imádom: tele van nagyon aranyos, szerethető karakterekkel, találó mondatokkal, finoman kezelt érzelmekkel.
Az egyik kedvencem.
Az egyik kedvencem.
Hát ezzel én is így vagyok, nagyon vicces, és szeretem is! Örülök, hogy megvettem ^___^
beküldve: 2008-05-31 23:09:38
(#136) Újraolvastam a héten, másodszor egyszerre mind a három rész (korábban ennél-annál kölcsönbe volt egyik-másik a kötet). Még mindig imádom: tele van nagyon aranyos, szerethető karakterekkel, találó mondatokkal, finoman kezelt érzelmekkel.
Az egyik kedvencem.
Az egyik kedvencem.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-05-30 18:38:46
(#135) Elolvastam, nagyon teccet mind 3 kötet.
Osztálytársam elkérte, imádja! Nővérét pedig rászoktatta, (bevitte a sulijába, és annyira rákattantak hogy napvégére már azt sem lehetett tudni hogy hol melyik tötet van)
Osztálytársam elkérte, imádja! Nővérét pedig rászoktatta, (bevitte a sulijába, és annyira rákattantak hogy napvégére már azt sem lehetett tudni hogy hol melyik tötet van)
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
beküldve: 2008-04-17 22:08:45
(#134) beküldve: 2008-04-17 21:38:01
(#133) beküldve: 2008-04-08 16:06:39
(#132) beküldve: 2008-04-05 08:30:25
(#131) Nekem meg van az összes kötet, és egy lány osztálytársamat rábírtam az olvasására, és hogy rajzoljon belőle. tetszett neki az első két kötet, de a 3. nem kell neki. Egyik barátom is kölcsönkérte tőlem. Ő már eleve szeret néhány mangát, de róla nem igazán tudtam volna elképzelni, hogy érzelgős mangákat olvasson. Mégis elolvasta, és azt mondta, jó volt. Ő sem olvasta még a 3. kötetet.
Jó kis hepiend lett. A Mangattack legjobb kiadványa. Nem érdemes ezt nyújtani, mert ellaposodott volna. Egy kis szösszenet jó lett volna a végére, hogy pár évvel később találkoznak a főszereplők és elmesélik kivel mi történt.
Ezzel én is csak egyet tudok érteni! Nekem különben is ez a kedvenc magyarországon kiadott mangám! És már sikerült néhány barátnőmet is rászoktatnom . Ők eddig nem is szerették a mangákat. Most már nagyon ^^
Én is rászoktatam néhány barátnőmet a mangára hála a Dramaconak.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
Jó kis hepiend lett. A Mangattack legjobb kiadványa. Nem érdemes ezt nyújtani, mert ellaposodott volna. Egy kis szösszenet jó lett volna a végére, hogy pár évvel később találkoznak a főszereplők és elmesélik kivel mi történt.
Ezzel én is csak egyet tudok érteni! Nekem különben is ez a kedvenc magyarországon kiadott mangám! És már sikerült néhány barátnőmet is rászoktatnom . Ők eddig nem is szerették a mangákat. Most már nagyon ^^
"az élet nem csupán fekete és fehér, de a színeket te válogatod össze!"
Szerintem, is jobb így, hogy nem nyújtották tovább.
igen egy ilyesmi szösszenet nem ártott volna, de az meg lehet már ilyen hollywoodi nyálcsorgatásba ment volna át, ami khm nem túl dramaconos. De ha más nem akkor még pár oldallal lehetett volna hosszab, mert szerintem túl hirtelen lett vége, arról nem is beszélve, hogy Bethany-szál iszonyatosan kiszámítható volt és mégis azzal húzták az időt De amúgy a konkrét cselekmény amivel lezárta a kötetet kifejezetten tetszik, még jó, hogy Matt elrontotta Christie csöpögős jelenetét
We've been dreaming But who can deny, It's the best way of living Between the truth and the lies.
A Mangattack legjobb kiadványa.
*egyetért*
*a többivel is, de ezzel különösen*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-18 23:02:49
(#125) Jó kis hepiend lett. A Mangattack legjobb kiadványa. Nem érdemes ezt nyújtani, mert ellaposodott volna. Egy kis szösszenet jó lett volna a végére, hogy pár évvel később találkoznak a főszereplők és elmesélik kivel mi történt.
Megvan a dramacon 3! Irtó jó lett. Hozta a Dramacon-tól elvárt szintet, bár szerintem meg lehetett volna toldani még néhány kötettel a sorozatot.
Ugye?! Ugye?! Igazán adhattak volna neki még pár száz oldalt és meghosszabbított határidőt kibontakozni! Szuper lett... és tetszenek az eldolgozott szálak is.
flower-of-ice.deviantart.com