Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
Hahaaa!!Nem én vagyok a hülye mert a befejezés nekem sem tetszett igazán.Amúgy imádom nekem sokadik mangám volt,de attól még jó.:P
meh....
beküldve: 2009-10-30 09:35:11
(#152) DramaCon? Király! x)
Nekem a 2. mangám volt a Nyári Srácokkal együtt, és szerencsére megtudtam már venni mind a 3 kötetét. :)
Nagyon jó manga, és a romantikus szálak is a helyén vannak, a poénokról meg ne is beszéljünk! :)
Csak... eléggé érdekesen lett lezárva.. Engem spec érdekelne, hogy mi lett Matt-el és Chriss-szel.. :S
Nekem a 2. mangám volt a Nyári Srácokkal együtt, és szerencsére megtudtam már venni mind a 3 kötetét. :)
Nagyon jó manga, és a romantikus szálak is a helyén vannak, a poénokról meg ne is beszéljünk! :)
Csak... eléggé érdekesen lett lezárva.. Engem spec érdekelne, hogy mi lett Matt-el és Chriss-szel.. :S
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
beküldve: 2009-10-22 21:52:38
(#151) A Dramacont olvastam el elsőnek, azaz, mint első manga, azóta falom őket!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
beküldve: 2009-10-22 20:20:38
(#150) Én már rögtön az első kötet első lapján sikítva röhögtem
Imádom, nagyon aranyos :)
A mosómedve amúgy is csak pihenget - hagyd békén a bugrist
Imádom, nagyon aranyos :)
Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.
Nekem a cosplayerek tetszettek nagyon,meg a márka/személy/anime nevek átírásai. Az extra kiadás tényleg jó lenne, de M.o.-n ez ugye luxus .
Én azokon nagyon jót nevettem. Én is nagyon örülnék a plusznak igaz előbb a 3.-at kéne beszereznem...
meh....
beküldve: 2009-04-26 14:10:26
(#148) Egyik kedvencem, vicces, de romantikus is, de ezt már mindenki leírta xD. Nekem a cosplayerek tetszettek nagyon,meg a márka/személy/anime nevek átírásai. Az extra kiadás tényleg jó lenne, de M.o.-n ez ugye luxus .
beküldve: 2009-03-21 14:13:56
(#147) Ez az egyik kedvenc mangám és egyben ez volt a legelső is,mind a 3 része meg van!Bátran ajánlom annak aki szereti a vicces,romantikus történeteket,vagy annak aki épp unatkozik,mert engem nagyon fel tud dobni!
Kár,hogy nincs 4. része ...szivesen elolvasnám!
Kár,hogy nincs 4. része ...szivesen elolvasnám!
"Minden apa álma, hogy a lánya elkerül a háztól, mielőtt istenigazában beindulnának a hormonjai." (Stephenie Meyer)
beküldve: 2009-03-21 13:24:04
(#146) rövid véleményem: a világ egyik legjobb mangája számomra! <33
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-03-21 12:50:38
(#145) Tegnap sétáltam egyet a városban, és az úti célom egy könyvesbolt volt. Beültem, olvasgattam, és ráakadtam a kötetekre. Az 1. kötetet be is szereztem, el is olvastam, és nagyon tetszik. Nagyon aranyos ki története van, megfűszerezve egy kis romantikával, és egy "csipetnyi" humorral. Hétfőn beszerzem a 2. és 3. kötetet is.
Az én barátnőm emiatt az oldal miatt vetette fel az ötletet,hogy kölcsön kérné az egyik mangámat valószínűleg ezt adom oda neki nekem ez volt az első mangám és nekem bejött bár szegényke elég megviselt,mert tavaly nyaralni is velem jött és a kocsi út eltartott pár napig még az akkor 8 éves öcsém is elolvasta pedig ő magától nem szokott olvasni (most a Nanámra hajt,de nem kapja meg)
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2009-10-04 01:14:00
Ez kérlek szépen egy keményfedeles extra kiadás, ami tartalmazza mind a három kötetet plusz fincsi bónusz cuccokat, mint chibi képregény, interjú a készítővel stb.
köszi a választ
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ez kérlek szépen egy keményfedeles extra kiadás, ami tartalmazza mind a három kötetet plusz fincsi bónusz cuccokat, mint chibi képregény, interjú a készítővel stb.
Elméletileg lesz egy hasonló kiadása a Warcraftnak, a Deltavision-tól
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-10 11:01:19
(#140) Megtudná nekem vki mondani h ez micsoda, mert én nem jöttem rá :
[Link]
mind1, nemsoká nekem is meglesz mind a 3 (a 3. még nincs meg, de már tervbe van véve )
aranyos történet, a nyaralás alatt naponta elolvastam, és nem untam meg...
...és nagy Matt-fangörl lettem
[Link]
mind1, nemsoká nekem is meglesz mind a 3 (a 3. még nincs meg, de már tervbe van véve )
aranyos történet, a nyaralás alatt naponta elolvastam, és nem untam meg...
...és nagy Matt-fangörl lettem
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Én elsőt olvastam...újabb részekből csak részleteket, mert alapötlet nem tetszik, hogy jövőre találkoznak, aztán megint egy év... De majd beléjük nézek alaposabban is.
Erről eszembe jutott, hogy "Jövőre, veled, ugyanitt" [Link]
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."