Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2008-02-05 23:00:15
(#108) Végre Dramacon 3. Ez jó hír, de lehet, hogy várnom kell a beszerzésével, mert nincs túl sok pénzem
Nah, ha minden igaz, akkor holnap levadászom
Ugyanez azt üzenet ma is áll
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Most választanom kell a Dramacon és a szallagavatós cipőm között... Lehet kisestélyihez tornacipőt felvenni?
flower-of-ice.deviantart.com
beküldve: 2008-02-05 18:53:17
(#105) Tévedtem. A legközelebbi könyvesboltlátogatásom során (szóval mostanában) beszerzem a Dramacon 3-at. Apám megdob 4000 fincsi Ft-tal. De jó lesz.
Végre Dramacon 3. Ez jó hír, de lehet, hogy várnom kell a beszerzésével, mert nincs túl sok pénzem
Nah, ha minden igaz, akkor holnap levadászom
beküldve: 2008-02-01 09:35:51
(#103) Végre Dramacon 3. Ez jó hír, de lehet, hogy várnom kell a beszerzésével, mert nincs túl sok pénzem , meg hát ott van még a közelgő Kenshin 2., Naruto 4., Árnybíró 9. Az is lehet, hogy csak a Con-on tudom beszerezni , mert akkor kapok költőpénzt.
Vajon már van a boltokban? Dejó lenne!
Asszem mostanság naponta párszor bekukkantok majd a könyvesboltokba.
Asszem mostanság naponta párszor bekukkantok majd a könyvesboltokba.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-01-29 11:45:59
(#101) A Dramacon 3 megjelenik január 28.-án! Vagyis ezen a héten már lehet majd kapni a boltokban.
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee~~~
Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee~~~
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
) Itt meg lehet nézni a befejező kötet első 16 oldalát. Jó nézelődést az érdeklődőknek.
Csak belenéztem, de az obligát mosómedve megint ott van
beküldve: 2008-01-24 15:22:47
(#99) Ha valaki nem ismerné, (de szerintem sokan ismerik) itt egy link. Csak azoknak ajánlom, akik nem bírnak többet várni a 3. kötetre. (Én maradok az eredeti megveszem, aztán olvasom módszernél.) Itt meg lehet nézni a befejező kötet első 16 oldalát. Jó nézelődést az érdeklődőknek. [Link]
beküldve: 2008-01-24 15:04:03
(#98) Egyébként ha valakit érdekel Január 28.-ára van kiírva hogy megjelenik, de aztán ki tudja hogy hamarabb vagy később..
Lehet hogy majd belelesek, mert nagyon jó ez a 2 sor! Bár két sor alapján elolvasni egy könyvet.. heh, de azért belenézek.
Olvasd el, nagyon jó Bár célszerűbb lenne az első résszel, a Trónok harcával kezdened...
Lehet hogy majd belelesek, mert nagyon jó ez a 2 sor! Bár két sor alapján elolvasni egy könyvet.. heh, de azért belenézek.
lumana.wordpress.com
Tom, hogy csúnya dolog itt kérdezősködni, de honnan szedted ezt az idézetet? Nagyon tetszik!
A csattanó (tulkép. a 2. fele) George R. R. Martin Királyok csatálya című regényéből van, a körítés meg saját (az eredeti túl hosszú volt)
Perszepersze, logikus
Na meg arra is kivi vok, hogy mi lesz az a 3 új cím amivel kijön a kiadó...
Na meg arra is kivi vok, hogy mi lesz az a 3 új cím amivel kijön a kiadó...
Tom, hogy csúnya dolog itt kérdezősködni, de honnan szedted ezt az idézetet? Nagyon tetszik!
lumana.wordpress.com