Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
A majdnem szeretkezős jelenet elég durva volt, főleg, hogy Bethany benyitott közben... De ezeket a majdnem-szeretkezős-jeleneteket már mmeg lehetett szokni, hiszen tudjátok, az első részben Derek...
xD jah igen kissé berugott és majdnem...huhh
beküldve: 2010-08-06 08:07:34
(#167) A majdnem szeretkezős jelenet elég durva volt, főleg, hogy Bethany benyitott közben... De ezeket a majdnem-szeretkezős-jeleneteket már mmeg lehetett szokni, hiszen tudjátok, az első részben Derek...
Én a Dramacon 3. kötetét "olvastam".Bevallom,ki csit túlzás,hogy olvastam,mert csak belelapoztam.Nagyon tetszett,annyira,hogy unokatesómnak másnap elajándékoztam...
szerintem próbálkozz meg az elsővel hátha tecceni fog. Lehet hogy a harmadik rész azért nem teccet,mert nem ismerted az előző kettőt.
Én is csak ezt tudom ajánlani. Én épen most olvastam ki a 3. kötetet. Meg kell mondanom kicsit jobbat vártam. Szerintem az 1. kötet aratta a legnagyobb sikert, és nekem is ez a kedvencem.
Hehe igaz-igaz :) talán nekem is az 1. tetszett a legjobban, de a 3. is ász volt( a majdnem szeretkezős jelenet miatt) xD izé....ne gondoljatok perverznek csak vicceltem
Én a Dramacon 3. kötetét "olvastam".Bevallom,ki csit túlzás,hogy olvastam,mert csak belelapoztam.Nagyon tetszett,annyira,hogy unokatesómnak másnap elajándékoztam...
szerintem próbálkozz meg az elsővel hátha tecceni fog. Lehet hogy a harmadik rész azért nem teccet,mert nem ismerted az előző kettőt.
Én is csak ezt tudom ajánlani. Én épen most olvastam ki a 3. kötetet. Meg kell mondanom kicsit jobbat vártam. Szerintem az 1. kötet aratta a legnagyobb sikert, és nekem is ez a kedvencem.
beküldve: 2010-03-17 15:21:56
(#164) Nekem alapból nem jön be a Dramacon (már egy jó másfél éve lassan),de azért köszi a bíztatást
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-02-05 18:49:45
(#161) Én a Dramacon 3. kötetét "olvastam".Bevallom,ki csit túlzás,hogy olvastam,mert csak belelapoztam.Nagyon tetszett,annyira,hogy unokatesómnak másnap elajándékoztam...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-02-05 18:50:17
beküldve: 2010-02-05 18:35:48
(#160) Én még csak az első kötetet olvastam,ez volt a második manga az életemben. Nem nagyon rajongok a romantikus mangákért,de ez megnyerte a tetszésemet.
beküldve: 2009-11-01 15:46:28
(#159) Attól függ milyen szempontpól!A pénztárcámnak pl igen rossz lenne Najó csak viccelek.Tényleg kéne 4. kötet is.
meh....
beküldve: 2009-11-01 15:37:44
(#158) No igen. Nem lenne rossz.
"Rendet csak az ostobák tartanak, a zsenik átlátják a káoszt."
Nekem azt hiszem, akiknek oda adtam, azoknak a többsége kérdezgetett a vége felől, hogy most akkor mi van velük, meg ilyenek. xD Szóval nem csak Te, vagy Mi vagyunk olyanok, hogy nem tetszett a vége.
Nem csak neketek nem tetszi a vége... Én lényegében lezáratlannak találom a szorit Lehetne belőle egy negyedik könyv is ami mondjuk lezárja a sztorit... Szivesen elolvasnám
Rika
Nekem azt hiszem, akiknek oda adtam, azoknak a többsége kérdezgetett a vége felől, hogy most akkor mi van velük, meg ilyenek. xD Szóval nem csak Te, vagy Mi vagyunk olyanok, hogy nem tetszett a vége.
Szerk: a-chan 2009-10-30 14:05:45
Persze,de azt hittem,h csak én vagyok ilyen...szóval ilyen hogy nem tetszik a befejezés.
meh....
Hahaaa!!Nem én vagyok a hülye mert a befejezés nekem sem tetszett igazán.Amúgy imádom nekem sokadik mangám volt,de attól még jó.:P
Maryke: Sose az olvasó a hibás! XD Ezt el kell fogadni. x)