Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Dramacon
beküldve: 2008-02-18 21:17:51
(#123) Megvan a dramacon 3! Irtó jó lett. Hozta a Dramacon-tól elvárt szintet, bár szerintem meg lehetett volna toldani még néhány kötettel a sorozatot.
beküldve: 2008-02-16 19:59:07
(#122) off:
A Baniát nem veszem, de az első 3 kötetét már olvastam. Remélem lesz alkalmam a többi olvasására is. A Tűzharcoshoz pedig a januári Mondo hozott kedvet. Meg is jelöltem a nyereményjátékba.
Szerintem mindegyik Mangafan kiadvány nagyon jó a maga terén, és a Dramacon is ilyen, de én jobban szeretem a Mangafan által kiadott mangák stílusát.
ha tényleg a stílust szereted akkor gondolom a Bania-t is veszed. bár az fumax, de a stílusa ugyanaz. vagy ha nem a shounen-ra gondolsz mint stílus hanem a seinen-re (Élni) akkor ott a Tűzharcos és a sötétség mélyén c kötet. persze korántsem annyira elterjedtek és híresek mint a mangafan művei, dehát ha a stílust kedveled akkor találsz nem mangafan címeket is a magyar piacon. csak ugye azok nem annyira hírsek...

on: már alig várom h a kezembe vehessem a 3. kötetet is, de lehet h a conig várnom kell. =/
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-16 09:50:54
(#120) Szerintem mindegyik Mangafan kiadvány nagyon jó a maga terén, és a Dramacon is ilyen, de én jobban szeretem a Mangafan által kiadott mangák stílusát.
Szerintem azért mégiscsak jobbak, mint a Dramacon.
Konkrétan mire gondolsz?

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-14 20:13:24
(#118) Lehet, hogy nekem csúszni fog a 3. kötet beszerzése, sőt az is lehet, hogy a Con-ig tolódik, mert a pénzem most az újonnan megjelent és kikiáltott mangákra költöm. Szerintem azért mégiscsak jobbak, mint a Dramacon.
Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb
Remélem látunk még valamit Svetlana kisasszony tollából
Minél előbb

Még nincs meg a 3. rész... ez az utsó Dramacon???

A beszélő szerencsesüti...
Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb
Minél előbb

az tényleg jó lenne! sajna én még csak az 1-et olvastam.. de rajta vok a többin is! nagyon tetszik mert az egész tele van vicces eseményekkel kivéve mikor nem

beküldve: 2008-02-06 19:25:08
(#115) Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb
Minél előbb

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-06 19:26:15
beküldve: 2008-02-06 14:19:02
(#114) Huh, jó, akkor most megnyugodtam.

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2008-02-06 12:05:08
(#111) Hmmm... Nem tudom, velem van-e a baj, de fiú létemre mindhárom Dramacon-kötet iszonyatosan tetszett. A 3. kötetet már alig vártam, gyorsan megvettem, és kiolvastam, és most nagyon sajnálom, hogy vége. Jókat derültem rajta, a szereplőket egytől egyig megkedveltem (még a negatívabbakat is), és a pörgő sztori is kiváló volt. Talán csak az Árnybíró és az Élni tetszik eddig jobban.
Íme tehát, bevallottam! Tetszik a Dramacon! Nagyon is!
Íme tehát, bevallottam! Tetszik a Dramacon! Nagyon is!

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Hát én a kosztümhöz azt akartam, de az osztálytársnőim lecibálták rólam
Amúgy a Dramacon jobb vétel lenne, de hát ha kell az a csuka. De nyugi, nekem egy fillérem sincs, szal se cipő se manga.. szörnyű sorsom van
Réka-chan véleményért esedezem!

Amúgy a Dramacon jobb vétel lenne, de hát ha kell az a csuka. De nyugi, nekem egy fillérem sincs, szal se cipő se manga.. szörnyű sorsom van

Igaz, hogy jobb vétel lenne

Legrosszab esetben a conon minden beszerzésre kerül majd ami csak kell

Ami pedig a Dramacon 3-at illeti nem csalódtam,

Szerk: Ayumi-chan 2008-02-05 23:52:18
Hát én a kosztümhöz azt akartam, de az osztálytársnőim lecibálták rólam

lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-02-05 23:36:16