Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2008-02-18 21:17:51
(#123) Megvan a dramacon 3! Irtó jó lett. Hozta a Dramacon-tól elvárt szintet, bár szerintem meg lehetett volna toldani még néhány kötettel a sorozatot.
beküldve: 2008-02-16 19:59:07
(#122) off:
A Baniát nem veszem, de az első 3 kötetét már olvastam. Remélem lesz alkalmam a többi olvasására is. A Tűzharcoshoz pedig a januári Mondo hozott kedvet. Meg is jelöltem a nyereményjátékba.
Szerintem mindegyik Mangafan kiadvány nagyon jó a maga terén, és a Dramacon is ilyen, de én jobban szeretem a Mangafan által kiadott mangák stílusát.
ha tényleg a stílust szereted akkor gondolom a Bania-t is veszed. bár az fumax, de a stílusa ugyanaz. vagy ha nem a shounen-ra gondolsz mint stílus hanem a seinen-re (Élni) akkor ott a Tűzharcos és a sötétség mélyén c kötet. persze korántsem annyira elterjedtek és híresek mint a mangafan művei, dehát ha a stílust kedveled akkor találsz nem mangafan címeket is a magyar piacon. csak ugye azok nem annyira hírsek...
on: már alig várom h a kezembe vehessem a 3. kötetet is, de lehet h a conig várnom kell. =/
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2008-02-16 09:50:54
(#120) Szerintem mindegyik Mangafan kiadvány nagyon jó a maga terén, és a Dramacon is ilyen, de én jobban szeretem a Mangafan által kiadott mangák stílusát.
Szerintem azért mégiscsak jobbak, mint a Dramacon.
Konkrétan mire gondolsz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-02-14 20:13:24
(#118) Lehet, hogy nekem csúszni fog a 3. kötet beszerzése, sőt az is lehet, hogy a Con-ig tolódik, mert a pénzem most az újonnan megjelent és kikiáltott mangákra költöm. Szerintem azért mégiscsak jobbak, mint a Dramacon.
Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb Remélem látunk még valamit Svetlana kisasszony tollából Minél előbb
Még nincs meg a 3. rész... ez az utsó Dramacon???
A beszélő szerencsesüti...
Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb Remélem látunk még valamit Svetlana kisasszony tollából Minél előbb
az tényleg jó lenne! sajna én még csak az 1-et olvastam.. de rajta vok a többin is! nagyon tetszik mert az egész tele van vicces eseményekkel kivéve mikor nem az meg szerintem egyáltalán nem gáz ha fiúk is olvassák és tetszik nekik hisz kinek ne tetszene? 10szer egymásután elolvasva is még vicces! egyszerűen nem lehet megunni
beküldve: 2008-02-06 19:25:08
(#115) Na, elolvastam a harmadik részt is. Tetszett, bár tényleg lehetne hosszabb Remélem látunk még valamit Svetlana kisasszony tollából Minél előbb
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-02-06 19:26:15
beküldve: 2008-02-06 14:19:02
(#114) Huh, jó, akkor most megnyugodtam.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2008-02-06 12:05:08
(#111) Hmmm... Nem tudom, velem van-e a baj, de fiú létemre mindhárom Dramacon-kötet iszonyatosan tetszett. A 3. kötetet már alig vártam, gyorsan megvettem, és kiolvastam, és most nagyon sajnálom, hogy vége. Jókat derültem rajta, a szereplőket egytől egyig megkedveltem (még a negatívabbakat is), és a pörgő sztori is kiváló volt. Talán csak az Árnybíró és az Élni tetszik eddig jobban.
Íme tehát, bevallottam! Tetszik a Dramacon! Nagyon is!
Íme tehát, bevallottam! Tetszik a Dramacon! Nagyon is!
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
Hát én a kosztümhöz azt akartam, de az osztálytársnőim lecibálták rólam
Amúgy a Dramacon jobb vétel lenne, de hát ha kell az a csuka. De nyugi, nekem egy fillérem sincs, szal se cipő se manga.. szörnyű sorsom van
Réka-chan véleményért esedezem!
Amúgy a Dramacon jobb vétel lenne, de hát ha kell az a csuka. De nyugi, nekem egy fillérem sincs, szal se cipő se manga.. szörnyű sorsom van
Igaz, hogy jobb vétel lenne , de szerintem a mangát meg lehet majd később is venni , de szalagavatód csak egy van, cipőre meg csak adnak pénzt a szüleid.
Legrosszab esetben a conon minden beszerzésre kerül majd ami csak kell
Ami pedig a Dramacon 3-at illeti nem csalódtam, ez is nagyon jó volt csak nagyon rövid
Szerk: Ayumi-chan 2008-02-05 23:52:18
Hát én a kosztümhöz azt akartam, de az osztálytársnőim lecibálták rólam
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-02-05 23:36:16