Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2007-04-30 21:05:44
(#18) Ööö... Mi köze is van az Interjú a vámpír-ral a Dramacon-hoz? ^^" Lemaradtam... (Különben a vámpírokat én is imádom. )
Nekem a mangattack kiadványai közül a Dramacon tetszik a legjobban. Christie oltári aranyos, s tényleg, jól esik ez a hétköznapi sztori...
Nekem a mangattack kiadványai közül a Dramacon tetszik a legjobban. Christie oltári aranyos, s tényleg, jól esik ez a hétköznapi sztori...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Egyébként nemrég elolvastam el, tetszet. Az ilyen hétköznapi tőrténetek nagyon jók tudnak lenni, olyan jók mint a fantasy stílusúak.
Szeretem a fantasyt (abból se mindet), de már kicsit unom azt a stílust, hogy átlagos lány, középsuliban v akárhol történik vele valami nem hétköznapi... vagy csak túl sokszor néztem meg az Interview with a vampire-t...
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-29 17:22:43
(#16) Ne hagyd, hogy mások befojálsóljanak, tedd azt amit a szíved sug. (Bocs a drámaiságért.)
Egyébként nemrég elolvastam el, tetszet. Az ilyen hétköznapi tőrténetek nagyon jók tudnak lenni, olyan jók mint a fantasy stílusúak.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-29 17:23:22
beküldve: 2007-04-28 20:13:25
(#15) Annyi a jó hozzászólás róla, hogy lehet, kedvet kapok rá... de egye(n)lőre maradjunk annál, hogy a cont éljem túl, mert múltkor szerettem volna venni egy animefigurát, de a barátnőm nem engedte azóta is emlegetem neki, hogy miért kellett megfosztani tőle... most ha meglátok ott 1 szép figurát, mint az volt (szárnyas lány és láncok is voltak rajta, ha jól emléxem), biztos megveszem. Most nem beszél le róla!
Jelentem, egyes fiatlabb olvasóknak is tetszik a Dramacon(lásd én:14)
Szerintem ez a legjobb a Mangaattack kiadásai közül(még nem olvastam az összeset).
A rajzok szépek és jópofák -mondjuk az Árnybírót nem veri-, jó poénok és elegendő érzelem ven benne, de nem csöpögős...
Várom a következő részt!
Szerintem ez a legjobb a Mangaattack kiadásai közül(még nem olvastam az összeset).
A rajzok szépek és jópofák -mondjuk az Árnybírót nem veri-, jó poénok és elegendő érzelem ven benne, de nem csöpögős...
Várom a következő részt!
beküldve: 2007-04-26 21:42:47
(#13) Nekem is sikerült megszereznek, még nem olvastam el, csak az első pár oldalt. A Hét közepén szereztem meg, és gondoltam várok vele péntekig amikor nem kell mással foglalkoznom. De nehéz volt, de már csak pár órát kell várnom a péntek délutánig.
Még csak az elejét olvastam, de már megtetszet.
Szép a rajzolása, a történet is jónak látszik +
Össz-vissz csak az zavart, hogy nem jobról balra kell olvasni.
Még csak az elejét olvastam, de már megtetszet.
Szép a rajzolása, a történet is jónak látszik +
Egy olyan eseményel kezdődik amihez jó emlékeim vannak .
Össz-vissz csak az zavart, hogy nem jobról balra kell olvasni.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-26 21:44:25
beküldve: 2007-04-25 20:01:25
(#12) Nno kezdem magam fiatalnak érezni a magam 23-ával
(nem baj! ritka az ilyen - általában mindenhol én vagyok az öreg )
Lehet, hogy tényleg inkább nekünk írták, ahogy látom, sokan idősebbek az itt hozzászólók közül.
Nekem az egyik kedvencem, legalábbis humoros jeleneten belül, amikor
(nem baj! ritka az ilyen - általában mindenhol én vagyok az öreg )
Lehet, hogy tényleg inkább nekünk írták, ahogy látom, sokan idősebbek az itt hozzászólók közül.
Nekem az egyik kedvencem, legalábbis humoros jeleneten belül, amikor
Chris az órával üti le Derek-et Néha magamra ismerek a hirtelen reakciói kapcsán... (...és akkor most szegény párom gondolatban nagyon fáj és fölöttébb csuklik
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-25 20:01:47
beküldve: 2007-04-24 08:36:32
(#11) Nekem több kedvencem is van, egyrészt
meg persze a
De ez csak két példa, az egész marha jó!
amikor a jó és gonosz "lelkiismeretből" a jó is gonosszá válik , "A káröröm bűn, tudtál róla?" és hasonlók
meg persze a
"Mi a tervünk éjszakára?"
De ez csak két példa, az egész marha jó!
beküldve: 2007-04-23 14:34:51
(#10) Szertem totál jó a Dramacon.
Csütörtökön vettem meg, azóta 3szor elolvastam, és mindig jót röhögök rajta, ahogy azok szivatják egymást
Én is idősebb vok(24)...
A best off asszem a liftes-kávézós jelenet
Amúgy szertem fullra nem fogja felhívni Christi Mattet, mert nem lesz mersze, vagy nem tom'. Máskülönben miért 1 év múlva játszódna...
Na, megvettem az Árnybírót, kiv vok, milyen lesz... Nagyon cukik voltak a boltban, ott rohangáltak nekem, hogy AnimeStars-t is előkerítsék, úgyhogy kösz-kösz nekik!!!
Csütörtökön vettem meg, azóta 3szor elolvastam, és mindig jót röhögök rajta, ahogy azok szivatják egymást
Én is idősebb vok(24)...
A best off asszem a liftes-kávézós jelenet
Amúgy szertem fullra nem fogja felhívni Christi Mattet, mert nem lesz mersze, vagy nem tom'. Máskülönben miért 1 év múlva játszódna...
Na, megvettem az Árnybírót, kiv vok, milyen lesz... Nagyon cukik voltak a boltban, ott rohangáltak nekem, hogy AnimeStars-t is előkerítsék, úgyhogy kösz-kösz nekik!!!
Egészen őszinte leszek: belelapoztam, elolvastam pár oldalt, és nekem, vén 23 éves férfi létemre tetszett. Meglepő, de tényleg így van.
Úgy látszik inkább nekünk írták , én 25 vagyok és férfi, nekem is tetszik.
Szerk: drwest 2007-04-22 10:28:22
beküldve: 2007-04-21 16:03:42
(#8) Nekem nagyon bejön a Dramacon. Class humor Kira beszólások... Szerelem... Tehát Nagyon állat. Már várom a második kötetet..:)) De azért nekem még mindíg A Princess Ai viszi a pálmát!!!
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-04-21 15:45:44
(#7) beküldve: 2007-04-20 23:24:50
(#6) Egészen őszinte leszek: belelapoztam, elolvastam pár oldalt, és nekem, vén 23 éves férfi létemre tetszett. Meglepő, de tényleg így van.
http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-20 20:06:04
(#5) beküldve: 2007-04-20 19:09:41
(#4) Belenéztem. Ennyi és nincs folytatás. Nem tetszett sem a rajzolás, sem a történet. Nem vagyok túl idős (15) de én úgy érzem ebből kinőttem... Szóval otthagytam a polcon. Vegye meg akinek tetszik...