Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Dramacon
beküldve: 2007-04-30 21:05:44
(#18) Ööö... Mi köze is van az Interjú a vámpír-ral a Dramacon-hoz? ^^" Lemaradtam... (Különben a vámpírokat én is imádom.
)
Nekem a mangattack kiadványai közül a Dramacon tetszik a legjobban. Christie oltári aranyos, s tényleg, jól esik ez a hétköznapi sztori...

Nekem a mangattack kiadványai közül a Dramacon tetszik a legjobban. Christie oltári aranyos, s tényleg, jól esik ez a hétköznapi sztori...

"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Egyébként nemrég elolvastam el, tetszet. Az ilyen hétköznapi tőrténetek nagyon jók tudnak lenni, olyan jók mint a fantasy stílusúak.

Szeretem a fantasyt (abból se mindet), de már kicsit unom azt a stílust, hogy átlagos lány, középsuliban v akárhol történik vele valami nem hétköznapi... vagy csak túl sokszor néztem meg az Interview with a vampire-t...

A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-04-29 17:22:43
(#16) Ne hagyd, hogy mások befojálsóljanak, tedd azt amit a szíved sug. (Bocs a drámaiságért.)
Egyébként nemrég elolvastam el, tetszet. Az ilyen hétköznapi tőrténetek nagyon jók tudnak lenni, olyan jók mint a fantasy stílusúak.

Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-29 17:23:22
beküldve: 2007-04-28 20:13:25
(#15) Annyi a jó hozzászólás róla, hogy lehet, kedvet kapok rá... de egye(n)lőre maradjunk annál, hogy a cont éljem túl, mert múltkor szerettem volna venni egy animefigurát, de a barátnőm nem engedte
azóta is emlegetem neki, hogy miért kellett megfosztani tőle... most ha meglátok ott 1 szép figurát, mint az volt (szárnyas lány és láncok is voltak rajta, ha jól emléxem), biztos megveszem. Most nem beszél le róla!

Jelentem, egyes fiatlabb olvasóknak is tetszik a Dramacon(lásd én:14)
Szerintem ez a legjobb a Mangaattack kiadásai közül(még nem olvastam az összeset).
A rajzok szépek és jópofák -mondjuk az Árnybírót nem veri-, jó poénok és elegendő érzelem ven benne, de nem csöpögős...
Várom a következő részt!

Szerintem ez a legjobb a Mangaattack kiadásai közül(még nem olvastam az összeset).
A rajzok szépek és jópofák -mondjuk az Árnybírót nem veri-, jó poénok és elegendő érzelem ven benne, de nem csöpögős...
Várom a következő részt!

beküldve: 2007-04-26 21:42:47
(#13) Nekem is sikerült megszereznek, még nem olvastam el, csak az első pár oldalt. A Hét közepén szereztem meg, és gondoltam várok vele péntekig amikor nem kell mással foglalkoznom. De nehéz volt, de már csak pár órát kell várnom a péntek délutánig.
Még csak az elejét olvastam, de már megtetszet.
Szép a rajzolása, a történet is jónak látszik +
Össz-vissz csak az zavart, hogy nem jobról balra kell olvasni.

Még csak az elejét olvastam, de már megtetszet.
Szép a rajzolása, a történet is jónak látszik +
Egy olyan eseményel kezdődik amihez jó emlékeim vannak .
Össz-vissz csak az zavart, hogy nem jobról balra kell olvasni.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
Szerk: Bendzsi 2007-04-26 21:44:25
beküldve: 2007-04-25 20:01:25
(#12) Nno
kezdem magam fiatalnak érezni a magam 23-ával
(nem baj! ritka az ilyen - általában mindenhol én vagyok az öreg
)
Lehet, hogy tényleg inkább nekünk írták, ahogy látom, sokan idősebbek az itt hozzászólók közül.
Nekem az egyik kedvencem, legalábbis humoros jeleneten belül, amikor

(nem baj! ritka az ilyen - általában mindenhol én vagyok az öreg

Lehet, hogy tényleg inkább nekünk írták, ahogy látom, sokan idősebbek az itt hozzászólók közül.
Nekem az egyik kedvencem, legalábbis humoros jeleneten belül, amikor
Chris az órával üti le Derek-et
Néha magamra ismerek a hirtelen reakciói kapcsán... (...és akkor most szegény párom gondolatban nagyon fáj és fölöttébb csuklik

"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-25 20:01:47
beküldve: 2007-04-24 08:36:32
(#11) Nekem több kedvencem is van, egyrészt
meg persze a
De ez csak két példa, az egész marha jó!
amikor a jó és gonosz "lelkiismeretből" a jó is gonosszá válik
, "A káröröm bűn, tudtál róla?" és hasonlók

meg persze a
"Mi a tervünk éjszakára?"

De ez csak két példa, az egész marha jó!

beküldve: 2007-04-23 14:34:51
(#10) Szertem totál jó a Dramacon.
Csütörtökön vettem meg, azóta 3szor elolvastam, és mindig jót röhögök rajta, ahogy azok szivatják egymást
Én is idősebb vok(24)...
A best off asszem a liftes-kávézós jelenet
Amúgy szertem fullra nem fogja felhívni Christi Mattet, mert nem lesz mersze, vagy nem tom'. Máskülönben miért 1 év múlva játszódna...
Na, megvettem az Árnybírót, kiv vok, milyen lesz... Nagyon cukik voltak a boltban, ott rohangáltak nekem, hogy AnimeStars-t is előkerítsék, úgyhogy kösz-kösz nekik!!!
Csütörtökön vettem meg, azóta 3szor elolvastam, és mindig jót röhögök rajta, ahogy azok szivatják egymást

Én is idősebb vok(24)...
A best off asszem a liftes-kávézós jelenet

Amúgy szertem fullra nem fogja felhívni Christi Mattet, mert nem lesz mersze, vagy nem tom'. Máskülönben miért 1 év múlva játszódna...
Na, megvettem az Árnybírót, kiv vok, milyen lesz... Nagyon cukik voltak a boltban, ott rohangáltak nekem, hogy AnimeStars-t is előkerítsék, úgyhogy kösz-kösz nekik!!!

Egészen őszinte leszek: belelapoztam, elolvastam pár oldalt, és nekem, vén 23 éves férfi létemre tetszett. Meglepő, de tényleg így van.

Úgy látszik inkább nekünk írták

Szerk: drwest 2007-04-22 10:28:22
beküldve: 2007-04-21 16:03:42
(#8) Nekem nagyon bejön a Dramacon.
Class humor
Kira beszólások...
Szerelem... Tehát Nagyon állat. Már várom a második kötetet..:)) De azért nekem még mindíg A Princess Ai viszi a pálmát!!!

Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2007-04-21 15:45:44
(#7) beküldve: 2007-04-20 23:24:50
(#6) Egészen őszinte leszek: belelapoztam, elolvastam pár oldalt, és nekem, vén 23 éves férfi létemre tetszett. Meglepő, de tényleg így van.

http://coldfusion.simpleboard.net/ - Manga, anime, képregények, filmek...
beküldve: 2007-04-20 20:06:04
(#5) beküldve: 2007-04-20 19:09:41
(#4) Belenéztem.
Ennyi és nincs folytatás. Nem tetszett sem a rajzolás, sem a történet. Nem vagyok túl idős (15)
de én úgy érzem ebből kinőttem... Szóval otthagytam a polcon.
Vegye meg akinek tetszik...