Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dramacon
beküldve: 2007-04-17 10:28:47
(#3) Éppen arra gondoltam, vajon van-e már ilyen topik
Tegnap jött meg a rendelésem, és bár többmindent is kézhez kaptam hirtelen, valamiért ezt a kötetet gondoltam elsőre elolvasandónak (valamikor hajnali kettő és három körül... ). Hosszabb volt, mint ahogy azt előre becsültem (lásd. az időpontot...), de megérte.
Nekem is tetszett, sőt, nagyon tetszett. Pedig az összes számomra érdekes kiadás között pont ettől "féltem", idézőjelben: mennyire jön be nekem egy ilyen téma, meg laza kis szerelmi szál, kinőttem én már az ilyesmiből - és nem
A rajzok is tetszenek, (az olvasási irányt megint szokni kellett, dehát ez van...), a karakterkidolgozás is; nincsenek fölöslegesen beszúrt, semmitmondó jelenetek, összességében nekem abszolút bejött, bár mindemellett azt is gyanítom, hogy nem minden hangulatomhoz passzol így - pont jókor olvastam.
Várom a folytatást (heh, illetve mégsem. Őszig még annyi minden van, amit nem akarok... pl. az a három randa szigorlat )
Tegnap jött meg a rendelésem, és bár többmindent is kézhez kaptam hirtelen, valamiért ezt a kötetet gondoltam elsőre elolvasandónak (valamikor hajnali kettő és három körül... ). Hosszabb volt, mint ahogy azt előre becsültem (lásd. az időpontot...), de megérte.
Nekem is tetszett, sőt, nagyon tetszett. Pedig az összes számomra érdekes kiadás között pont ettől "féltem", idézőjelben: mennyire jön be nekem egy ilyen téma, meg laza kis szerelmi szál, kinőttem én már az ilyesmiből - és nem
A rajzok is tetszenek, (az olvasási irányt megint szokni kellett, dehát ez van...), a karakterkidolgozás is; nincsenek fölöslegesen beszúrt, semmitmondó jelenetek, összességében nekem abszolút bejött, bár mindemellett azt is gyanítom, hogy nem minden hangulatomhoz passzol így - pont jókor olvastam.
Várom a folytatást (heh, illetve mégsem. Őszig még annyi minden van, amit nem akarok... pl. az a három randa szigorlat )
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Loona 2007-04-17 10:29:30
beküldve: 2007-04-16 10:47:04
(#2) A Tokyopopos megjelenések közül a Bizenghaston kívül ez keltette még fel az érdeklődésemet. Kíváncsi leszek rá.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-04-16 10:10:04
(#1) A múlt hétvégi könyvfesztiválon jött ki a Mangattack csomag többi része, ezek közül én egyenlőre ezt az egyet szereztem be.
Előzetesen már elég sok dícséretet hallottam róla, és ezúttal nem is kellett csalódnom!
Veszedelmes poénok, remek történetvezetés, és a külalakra a sem lehet panasz!
Halljuk a véleményeket!
Előzetesen már elég sok dícséretet hallottam róla, és ezúttal nem is kellett csalódnom!
Veszedelmes poénok, remek történetvezetés, és a külalakra a sem lehet panasz!
Halljuk a véleményeket!