Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
- De már úgy is vizes vagy, akkor meg nem mindegy, hogy beljebb jössz e vagy se? És különben is, attól, hogy fúj a szél, attól még a víz melegebb... tudtommal nyár van.... - majd pajkosan elkezdi fröcskölni a férfit a kezeivel...
Túl lengén öltöztem volna? dehát, én fürdőruhába szoktam úszni.... Nem fogok megfázni... ha meg igen, legalább addig vigyázol Ivy-re és megnézed, hogy tudod e tanítani.... - majd nevetve tovább fröcskölte a már így is vizes férfit...
Túl lengén öltöztem volna? dehát, én fürdőruhába szoktam úszni.... Nem fogok megfázni... ha meg igen, legalább addig vigyázol Ivy-re és megnézed, hogy tudod e tanítani.... - majd nevetve tovább fröcskölte a már így is vizes férfit...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-25 23:16:26
(#2041) - Nem mert a végén még megfázol. És akkor ki vigyáz majd rád amíg meggyógyúlsz, és ki vigyáz addíg a lányodra? Igaz jó addíg legalább fel lehetne mérni hogy a lányod mennyire fogékony a tanításokra. Így is szerintem túl lengén öltöztél. A víz nem hideg neked? Tudom hogy halhatatlan vagy de eggyütjár azzal is hogy soha nem betegszel meg?
Time to enter The World with no Future.....
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-25 23:17:22
A lány felemeli a kezét
- Na köszi... - majd rávigyorog a pasira. - nem is mersz beljebb jönni???
- Na köszi... - majd rávigyorog a pasira. - nem is mersz beljebb jönni???
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-08-25 22:55:51
(#2039) Damient felkészületlenül érte a fröcskölés. Elvigyorodott és kínyújtotta a kezét és a víz felszínére tette. Sophie körül a víz körös-körbe felemelkedett és ráömlött a lányra. Mikor a vízfal eltünk a lány csuromvizesen állt előtte.
Szerk: Kazuma-kun 2007-08-25 22:56:01
beküldve: 2007-08-25 22:50:06
(#2038) A lány úgy döntött eldobja magától a szomorúságot, és vidám lesz, hiszen fiatal még nagyon...
Levette a felsőjét, majd a farmernadrágját is... mire jó, ha az ember tud teleportálni... mert így egyből a fürdőruhát is fel tudta venni, mielőtt a férfi észrevette volna, hogy eltűnt.
Majd mosolyogva ő is belement addig a vízbe, amíg a férfi állt.
- Remélem tudsz úszni! - majd egy pajkos mosollyal a vízbe ugrott, lefröcskölve a férfit...
Levette a felsőjét, majd a farmernadrágját is... mire jó, ha az ember tud teleportálni... mert így egyből a fürdőruhát is fel tudta venni, mielőtt a férfi észrevette volna, hogy eltűnt.
Majd mosolyogva ő is belement addig a vízbe, amíg a férfi állt.
- Remélem tudsz úszni! - majd egy pajkos mosollyal a vízbe ugrott, lefröcskölve a férfit...
beküldve: 2007-08-25 22:44:09
(#2037) - Ha már ennyire akarod - vonta meg a vállát az elf.
Damien felállt és levette a pólóját. Felsőtestén elővillantak a harcokba és a menekülés közbe szerzett sebek vágások amik majdnem a teljes felsőtestét beborították. Ledobta a pólóját a cuccaira és térdig belement a tengerbe. Megállt és elnézett a vizen a távolba. Csak egy hajót látott a vízen messze ringatózni. A hajába belekapott a hűs szél és meglengette. Érezte hogy talán ezen a környéken végre nyugalomra nyerhet.
Damien felállt és levette a pólóját. Felsőtestén elővillantak a harcokba és a menekülés közbe szerzett sebek vágások amik majdnem a teljes felsőtestét beborították. Ledobta a pólóját a cuccaira és térdig belement a tengerbe. Megállt és elnézett a vizen a távolba. Csak egy hajót látott a vízen messze ringatózni. A hajába belekapott a hűs szél és meglengette. Érezte hogy talán ezen a környéken végre nyugalomra nyerhet.
- Rendben! Akkor majd két év múlva visszatérünk az ügyre. -majd elnevette magát.
- Biztos nem jössz úszni? - a lány felült és a férfira nézett egy mosollyal megspékelve.
- Biztos nem jössz úszni? - a lány felült és a férfira nézett egy mosollyal megspékelve.
beküldve: 2007-08-25 22:32:57
(#2035) - A klánom a tanításait 6 éves kortól tanítjuk. És nagyon hálás lennék ha taníthatnám a lányodat. Rosszat nem tanulna. Ha meg neked nem felelne meg akkor elviheted tőlünk. Igaz a miénknél jobb nevelést nem nagyon kapna sehol.
- A lányomnak csak a legjobbat szeretném... De még csak négy éves... Mikor akarod vele kezdeni a tanulást, ha belemegyek ebbe? - majd érezte ahogy a szél végig cirógatja a testét, amibe beleborzongott...majd mosolyra húzta a száját...
beküldve: 2007-08-25 22:20:11
(#2033) - És hogy tervezed a lányod jövőjét? - kérdezte Damien - Szivesen bevenném a tanítványok közé. Most ilyen időkba minden tanítványt szivesen fogadok. Láttam rajta hogy értelmes kislány és biztos nagyon fogékony is a tanulásra.
beküldve: 2007-08-25 22:15:27
(#2032) - Hm... jó kívánság..... és teljesülni is fog szerinted?
beküldve: 2007-08-25 22:13:33
(#2031) - Szeretném ha a klánom újra egyesülne és megerősödne. A jövőben meg szeretnék egy nyugodt életet. De sajnos addíg sok gondom lesz majd. Meg kell hogy keressem a klánom túlélőit egyesítenem kell a tudásunkat és meg kell alapoznom a fiatal növendékek tudását is.
A lány a mondatok hallatán elnevette magát, de azért becsukta a szemét, majd gondolatai közt a jővőről kívánt... egy olyan jövőt szeretett volna, ha a kislány vidáman jön haza az iskolából, és boldogan mutatja a jegyeit... majd esetleg egy férfi is bejön a házba, és Ivy boldog lehet az új családjával...
A lány nagyot sóhajtott....
"Bárcsak teljesülne a kívánságom" - gondolta magában...
- És te is kívántál? - miközben a nő a férfihoz beszélt a szemeit még csukva tartotta... élvezte a sötétséget...
A lány nagyot sóhajtott....
"Bárcsak teljesülne a kívánságom" - gondolta magában...
- És te is kívántál? - miközben a nő a férfihoz beszélt a szemeit még csukva tartotta... élvezte a sötétséget...
beküldve: 2007-08-25 21:56:27
(#2029) - Hát ebben nem tudok segíteni. - szólt Damien
Ledőlt a lány mellé a földre és nézegette a holdat és a csillagokat.
- Látom az Aeron csillagképet. A népem szerint az szerencsét hoz. Kívánjál valamit.
Ledőlt a lány mellé a földre és nézegette a holdat és a csillagokat.
- Látom az Aeron csillagképet. A népem szerint az szerencsét hoz. Kívánjál valamit.
- Látom rajta, hogy nehezen viseli... de rosszabb lenne, ha eljátszanánk a dolgot...- majd a lány lehajtotta a fejét... - valamuit ki kellene találnom...nem lesz ez így jó...