Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Shippuden Manga (spoiler-veszély!)
beküldve: 2013-06-26 15:12:53
(#2306) Végre hosszú hónapok után egy jónak mondható fejezet.. idézte az 1.rész hangulatát, remélem ebbe az irányba halad a történet.
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2013-05-08 10:50:17
(#2305) http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-05-08 10:55:42
beküldve: 2013-05-01 15:25:23
(#2304) beküldve: 2012-09-01 10:32:02
(#2303) Na,mostmár nagyon érdekelni fog,hogy hogy is vánszorgott ki a mi Obitonk az alól a nagy szikla alalólKishimoto azt mondta egy interjúban,hogy Madara és Obito ismerték egymást.Ez meg hogy lehet???
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Maga a fejezet is hogyan nézett már ki!
Nekem tetszett a no szöveg dolog. Amolyan felkészülés a nagy magyarázkodásra a továbbiakban.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2012-08-31 13:09:52
(#2301) Innentől már csupa nyáladzás lesz az egész :/
beküldve: 2012-08-31 11:37:15
(#2300) Azon kívül, hogy Obito Tobi-vá tevése tiszta fanservice a rajongóknak, vicces lesz majd olvasni, hogan fogja kimagyarázni az egészet Kishi, mivel valljuk be: azon kívűl, hogy mindig csak a jobb szemét láttuk semmiben nem hasonlítottak egymásra, + már annyi történetet írt a "maszk mögötti embernek" - ráadásként mindegyikben ugyanolyan magas és úgy is nézz ki -, hogy logikus ész érvekkel már nem lehet kimagyarázni!
Maga a fejezet is hogyan nézett már ki! Nem az, hogy semmi szöveg, de nem egy helyen elk*rták a rajzolást (lásd egyik képen Obito haja fehér), de még időrendi fail is van (lásd Minato feje a kőfalban, holott még Hiruzen volt a Hokage, mutatták is őt a Hokage ruhákban).
Maga a fejezet is hogyan nézett már ki! Nem az, hogy semmi szöveg, de nem egy helyen elk*rták a rajzolást (lásd egyik képen Obito haja fehér), de még időrendi fail is van (lásd Minato feje a kőfalban, holott még Hiruzen volt a Hokage, mutatták is őt a Hokage ruhákban).
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Egyetértek. Bazmeg. Ez annyira...gáz? Igen. Nemtom. Várom a folytatást.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na megmondtam, vagy megmondtam?
Mondjuk ezek után érdekel, hogy hogy fogja Kishi megmagyarázni a dolgokat.
Mondjuk ezek után érdekel, hogy hogy fogja Kishi megmagyarázni a dolgokat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2012-08-29 20:10:15
(#2297) beküldve: 2012-08-29 18:10:32
(#2296) Milyen okádék sz#r fejezet volt az e-heti.... a Bleach kárpótolt legalább :)
Mindezek érvek ellenére, én továbbra is azt mondom, hogy biztos ő lesz az!
Én meg azt mondom, hogy ha még is Obito lesz, akkor Kishimoto-nak igen racionális, logikus és elfogadható magyarázatot kell majd adnia... bár ha sokáig nem volt képes más kérdésekre választ adni, akkor sejthető, hogy ez is egy gyerekes, szájbarágós bemagyarázás lesz az olvasók gyomrába...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Mindezek érvek ellenére, én továbbra is azt mondom, hogy biztos ő lesz az!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerintem eléggé nyilvánvalóvá vált Tobi valódi kivolta, és a következő fejezetben már egyértelműsítik, de addigis, az én tippem:
Nem tudom ki hogy van vele, de tulajdonképpen már réges-régen rá lehetett volna jönni. Én a hajáról, és a nevéről ismertem fel, a legutóbbi fejezet után.
Captain obvious, awayyy!
Obito
Nem tudom ki hogy van vele, de tulajdonképpen már réges-régen rá lehetett volna jönni. Én a hajáról, és a nevéről ismertem fel, a legutóbbi fejezet után.
Captain obvious, awayyy!
Én őszintén remélem, hogy csak sírablás során talált rá véletlenül Obito szemére és valaki más,. mert valljuk be, hogy a fanboy-o-meter magassága és "érvei", sok helyen elvérzik az egész "Obito=Tobi"...
Obito 13 évesen halt meg 154 cm-vel. Kakashi-val egyidősek, s a Part II-ben 29-30 éves. A róka 16 évvel ezelőtt támadt. Hogyan tudna egy 13 éves lemorzsolódott 154 centis gyerek megnőni csak úgy gyorsan 175 centire és egy szinten harcolni Minato-val, mindzet max 1 év alatt? A hangjukról nem is beszélve, mivel Tobi-nak már akkor is öregember hangja volt, Obito-nak meg gyerek.
Arról nem beszélve, hogy már rég láthattuk az arcának a jobb felét, aminél a sharingan van:
http://images2.wikia.nocookie. net/__cb57889/naruto/images/1/19 /Tobi%27s_left_Sharingan.png
Na, és Obito jobb felére legalább 2 tonna kőtömb esett. Ergo még 50 év múlva is erősen leamortizált arcúnak kellett volna lennie, de ennek a jobb arcának semmi baja nincs!
beküldve: 2012-08-15 14:19:18
(#2292)
Szerk: Kyokuroi 2012-08-15 14:19:34