Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
beküldve: 2013-03-22 15:29:44
(#145) Egyet értek :(
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Az Animax meg csak árnyéka régi önnmagának. Csupa ismétlés. Pedig régen nagyon igéretes és jó csatorna volt.
Sajna semmi nem tart örökké.
at the end,we all die alone
Szerk: JaakuHebi 2013-03-16 22:25:49
beküldve: 2013-03-16 20:28:13
(#143) Se az RTL Klubbon, se az Animaxon nem nézek animét. Az RTL egy vicc. Az Animax meg csak árnyéka régi önnmagának. Csupa ismétlés. Pedig régen nagyon igéretes és jó csatorna volt.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Az RTL-re meg haragszom, mert leszinkronizálták az Inut 167-ig, aztán csak kb. 113-ig adták le.
sajna
beküldve: 2013-03-16 18:18:29
(#141) Az animaxon hátköznaponként néha nézem az FMA Brotherhoodot, de egyébként nem nagyon nézem. Ki akarja ugyanazt megnézni ötödszörre? Az RTL-re meg haragszom, mert leszinkronizálták az Inut 167-ig, aztán csak kb. 113-ig adták le.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Én is az RTl-en kezdtem, most az Animexen nézek animéket.
ezzel én is így voltam,ma már csak neten nézek,meg dvd-n
beküldve: 2011-01-15 12:28:46
(#139) Fúúú én odavoltam meg vissza, mikor vagy nyolcadjára mutizták a Kaleido Star-t az RTL-en, meg a Captain Tsubasa is bejövős volt, és kicsivel régebben a Pokémon-t is néztem. Sajnos már nincs egy anime sincs a csatornán, és az Animax-et se nézem, max. péntek-szombat este, mivel az én szobámban csak három ingyencsatornás TV van, és bátyámnál van vagy 40
Magasnak lenni nem jó ... nagyon nem.
beküldve: 2011-01-15 11:53:09
(#138) Animax-em nincs, régen a Cool-on néztem a Slayerst és az RTL-en a Candy Candyt. Mára nem nézek tévében animét, csak letöltve, moziban vagy dvd-n.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2011-01-01 20:39:14
(#137) beküldve: 2011-01-01 20:29:41
(#136) Nekünk csak Animaxunk van szóval animaxen nézek animét(de inkáb neten nézek)
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
A fülem már megszokta a japán nyelvet és ezért fura hallani ugyanazt az animét magyarul is. (Persze megszokás kérdése az egész) A felirattal pedig nincs semmi gondom. Sajnos japánul nem tudok, pedig jó lenne.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:16:15
Hacsak nem tanulsz japánul, jobb mint a felirat...
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:16:30
beküldve: 2010-12-29 17:58:04
(#133) Mivel nem valami nagy a választék egyiken sem, ezért általában gépen szoktam nézni, de ha éppen nincs jobb dolgom akkor az Animaxot választom. Bár az tény, hogy egyiken sem a legjobb a szinkron.
“A világ fennállása óta az ember legnagyobb tanítója a szenvedés.”
Szerk: Akira 2010-12-29 17:58:38
beküldve: 2010-12-29 17:29:24
(#132) Animax...Részben így is tisztelgek a szerkesztők előtt^^
Továbbá az RTL-en eléggé ratyik szoktak menni már bocs..
Ami a gépről való nézést illeti, csak akkor szoktam, ha nagyon érdekel valami( megj.: eddig a Rurouni Kenshint, a Love*Com-ot néztem meg így)
Továbbá az RTL-en eléggé ratyik szoktak menni már bocs..
Ami a gépről való nézést illeti, csak akkor szoktam, ha nagyon érdekel valami( megj.: eddig a Rurouni Kenshint, a Love*Com-ot néztem meg így)
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-29 16:32:09
(#131) Én inkább gépen online nézek mangát vagy DVD-n, de ha esetleg mégis oda ülök a TV elé akkor ankább RTL.
-