• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>
beküldve: 2008-07-26 22:34:31
(#39) Válasz idk pls delete (#38) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3

Akkor oké, amit én írtam legyen noobkodás

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-07-26 22:28:15
(#38) Válasz .., (#37) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

A segítségkérés az nem trollkodás. Te nem segítségetkértél, hanem trollkodtál. És légy szíves a quotationbe írogatásról szokj le, mert nem lehet kibogarászni, hogy mit is írtál te és mit az előtted lévő.

Miért mi a trollkodás?

Értelmetlen dolgok írása, előtted levő postokból kiderülő információra való rákérdezés, körül nem nézés a topikban. Én ilyesmikre szoktam használni.

Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-26 22:26:10
(#37) Válasz 漫画 Smiley (#36) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

A segítségkérés az nem trollkodás. Te nem segítségetkértél, hanem trollkodtál. És légy szíves a quotationbe írogatásról szokj le, mert nem lehet kibogarászni, hogy mit is írtál te és mit az előtted lévő.

Miért mi a trollkodás?

Értelmetlen dolgok írása, előtted levő postokból kiderülő információra való rákérdezés, körül nem nézés a topikban. Én ilyesmikre szoktam használni.

beküldve: 2008-07-26 22:23:15
(#36) Válasz .., (#33) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]

Miért mi a trollkodás?

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 22:21:24
(#35)
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
De hát én csak nyomom az entert, h új sorba írjam.Nem tudtam miért csinálja ezt...

Sorry.

"Shanks: -Luffy ne idegeskedj!Tessék, inkább igyál egy pohár tejet. Luffy: -óóóó!Köszönöm! Shanks: -Látod?Egy igazi kalóz sosem inna tejet!,,
beküldve: 2008-07-26 22:08:22
(#34) Válasz .., (#33) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Mert ő oda írt vmi újat? Én csak most vettem észre...aszittem ugyanazt teszi vissza..am tényleg rohadutl nem értem, miért kell replyben írni...Istenem, ez a fórum...

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-26 22:03:44
(#33) Válasz 漫画 Smiley (#29) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]

beküldve: 2008-07-26 22:03:13
(#32)
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
Na csinálok 1 pokémonos anime topkot mert ez a topik nem erre való!

beküldve: 2008-07-26 21:59:41
(#31)
Noriko
Noriko
[ Rászokóban ]
én is szeretem a Pokemon-t^^Csak már annyiszor láttam h lassan már kivűlről ismerem az összes részt

Nég mindíg megvan az összes tazóm

Jéééééééééééé ez narancsos!
beküldve: 2008-07-26 21:52:16
(#30) Válasz idk pls delete (#26) üzenetére
Dropy
Dropy
[ Gyalog ]

Pokémon... ha jól emlékszem 15 éves vagy!
Nyugi nem sértésnek vettemj ízlések és pofonok!

Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola)

Teljesen egyetértek veled szerintem a magyar Pokémon részeknél főként a szinkron rontja el a hangulatot meg persze az is hogy mindig újra kezdik! De amúgy én angolul néztem és nézem is a sorozatot és egy idő után a Hoenn-es részeknél egészen magával is ragadott. Van egy Nintendo DS-em és megvettem hozzá a legújabb Pokémon játékot is és nekem bejön! Amúgy az egész Gameboy mániát a Pokémon ötlete és az abból készült játék índított el! Szerintem egész jó ahozképest hogy gyerekeknek készült , persze ízlések és pofonok.

beküldve: 2008-07-26 21:44:45
(#29) Válasz .., (#28) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]
este nyugodtan ,kezünk a gatyában és bamba képpel nézni az animéket,na akkor igazi idill a hangulat...Én és a TV...

Jessszus...

Egyébként én az RTL-re szavaznék, de csak a Pokémon miatt...

Mellesleg melyik RTL-en? mert pl.: az RTL II-őn jobb animék vannaak, mint az ANimaxon

HÉ!Már megint mindenkinek elment a humorérzéke!

Nem ment el a humorérzéke senkinek, csak ez a "kezünk a gatyában" picit félreérthető volt.

Nah ez haladás amikor most írtál nekem a smiley-d nem volt szomorú hanem mosolygot!!Na ez haladás velem szemben!

Megbékéltél amiért azért troll voltam, mert segítséget kértem???

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
"amikor kicsi voltam én is néztem a Pokémont" <-- Még mindig az vagy.

beküldve: 2008-07-26 21:39:13
(#28) Válasz 漫画 Smiley (#25) üzenetére
..,
..,
[ True mangafan ]
este nyugodtan ,kezünk a gatyában és bamba képpel nézni az animéket,na akkor igazi idill a hangulat...Én és a TV...

Jessszus...

Mellesleg melyik RTL-en? mert pl.: az RTL II-őn jobb animék vannaak, mint az ANimaxon

Nem ment el a humorérzéke senkinek, csak ez a "kezünk a gatyában" picit félreérthető volt.

Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
"amikor kicsi voltam én is néztem a Pokémont" <-- Még mindig az vagy.

Szerk: .., 2008-07-26 21:39:22
beküldve: 2008-07-26 21:32:01
(#27) Válasz idk pls delete (#26) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]

Nyugi nem sértésnek vettemj ízlések és pofonok! [/QUOTE]

Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola) [/QUOTE]

Miután leírtam elgondolkoztam, h amikor kicsi voltam én is néztem(bocs rossz hasonlat, mert használtama kicsi szót
Na nem szeretnék veszekedni senkivel.
Megígérem-fogadom , hogyha látoma videoplayer-on vagy a tv-ben megnézem!!!
Szent a béke?

Utóirat:mazsola vok
(hehe ez nem jogosít fel arra h mazsolának nevez mostantól )

beküldve: 2008-07-26 21:19:57
(#26) Válasz 漫画 Smiley (#25) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]

Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola)

beküldve: 2008-07-26 21:10:00
(#25) Válasz idk pls delete (#24) üzenetére
漫画 Smiley
漫画 Smiley
[ Gyalog ]

Jessszus...

Oldalak: ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 <<>>