Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3
Akkor oké, amit én írtam legyen noobkodás
A segítségkérés az nem trollkodás. Te nem segítségetkértél, hanem trollkodtál. És légy szíves a quotationbe írogatásról szokj le, mert nem lehet kibogarászni, hogy mit is írtál te és mit az előtted lévő.
Értelmetlen dolgok írása, előtted levő postokból kiderülő információra való rákérdezés, körül nem nézés a topikban. Én ilyesmikre szoktam használni.
Trollkodás = másokba belekötni különböző mondvacsinált okok miatt v amiatt mert épp nem azt szereti amit ő. I think :3
A segítségkérés az nem trollkodás. Te nem segítségetkértél, hanem trollkodtál. És légy szíves a quotationbe írogatásról szokj le, mert nem lehet kibogarászni, hogy mit is írtál te és mit az előtted lévő.
Értelmetlen dolgok írása, előtted levő postokból kiderülő információra való rákérdezés, körül nem nézés a topikban. Én ilyesmikre szoktam használni.
Sorry.
Mert ő oda írt vmi újat? Én csak most vettem észre...aszittem ugyanazt teszi vissza..am tényleg rohadutl nem értem, miért kell replyben írni...Istenem, ez a fórum...
Nég mindíg megvan az összes tazóm
Pokémon... ha jól emlékszem 15 éves vagy!
Nyugi nem sértésnek vettemj ízlések és pofonok!
Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola)
Teljesen egyetértek veled szerintem a magyar Pokémon részeknél főként a szinkron rontja el a hangulatot meg persze az is hogy mindig újra kezdik! De amúgy én angolul néztem és nézem is a sorozatot és egy idő után a Hoenn-es részeknél egészen magával is ragadott. Van egy Nintendo DS-em és megvettem hozzá a legújabb Pokémon játékot is és nekem bejön! Amúgy az egész Gameboy mániát a Pokémon ötlete és az abból készült játék índított el! Szerintem egész jó ahozképest hogy gyerekeknek készült , persze ízlések és pofonok.
Jessszus...
Egyébként én az RTL-re szavaznék, de csak a Pokémon miatt...
Mellesleg melyik RTL-en? mert pl.: az RTL II-őn jobb animék vannaak, mint az ANimaxon
HÉ!Már megint mindenkinek elment a humorérzéke!
Nem ment el a humorérzéke senkinek, csak ez a "kezünk a gatyában" picit félreérthető volt.
Nah ez haladás amikor most írtál nekem a smiley-d nem volt szomorú hanem mosolygot!!Na ez haladás velem szemben!
Megbékéltél amiért azért troll voltam, mert segítséget kértem???
Jessszus...
Mellesleg melyik RTL-en? mert pl.: az RTL II-őn jobb animék vannaak, mint az ANimaxon
Nem ment el a humorérzéke senkinek, csak ez a "kezünk a gatyában" picit félreérthető volt.
Nyugi nem sértésnek vettemj ízlések és pofonok! [/QUOTE]
Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola) [/QUOTE]
Miután leírtam elgondolkoztam, h amikor kicsi voltam én is néztem(bocs rossz hasonlat, mert használtama kicsi szót
Na nem szeretnék veszekedni senkivel.
Megígérem-fogadom , hogyha látoma videoplayer-on vagy a tv-ben megnézem!!!
Szent a béke?
Utóirat:mazsola vok
(hehe ez nem jogosít fel arra h mazsolának nevez mostantól )
Tipikus magyar felfogás...nem véletlenül, japánban a pokémon már a 11. résznél nézettségi rekordokat döntött és a mai napig a világ legnépszerűbb animéje. Mellesleg, azt se tudod mi z a Pokémon mi az eredete stb. Az anime nekemse a kedvencem, én inkább az igazi pokémont szeretem (de te uccse tod mi az, mazsola)
Jessszus...