Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
Na, ez már több fejtörést okozott, de a topic megnyitása előtt tudtam, ki csinálta a topicot. Amúgy az RTL-en néztem régen a Pokémont meg a Yu-Gi-Oh!-t, minden mást Animax-en. Amúgy Animax-en én tényleg csak nézném az animét, mert jelenleg még mindig nincs Animax-ünk. Meg kellene érdeklődni a dolgot.
a kábelszolgáltatónál!
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,
Szerk: Ichigo 2008-07-14 11:30:53
beküldve: 2008-07-14 08:55:52
(#8) Na, ez már több fejtörést okozott, de a topic megnyitása előtt tudtam, ki csinálta a topicot. Amúgy az RTL-en néztem régen a Pokémont meg a Yu-Gi-Oh!-t, minden mást Animax-en. Amúgy Animax-en én tényleg csak nézném az animét, mert jelenleg még mindig nincs Animax-ünk. Meg kellene érdeklődni a dolgot.
Te Ichigo, te a "legtöbb topicot nyitó fórumtag" címre pályázol?
Szerintem már nem kell pályáznia, tuti az övé az első hely XD
Amúgy, én egyik adón sem szoktam animét nézni, inkább khm... ^^'' (sztem mindenki tudja hogy mi inkább XD)
De ha választanom kéne, akkor inkább az Animax ^^
Szerk: Hanatarou 2008-07-13 20:35:12
beküldve: 2008-07-13 19:11:47
(#6) Te Ichigo, te a "legtöbb topicot nyitó fórumtag" címre pályázol?
Egyébként az RTL Klub vág rendesen, szóval maradok az Animaxnél. Meg külömben is hétvégén délelőtt aludni szoktam.
Egyébként az RTL Klub vág rendesen, szóval maradok az Animaxnél. Meg külömben is hétvégén délelőtt aludni szoktam.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Amikor még nem volt A+/Animax akkor az RTL-en néztem de mostmár csak az Animax-en
Aha én is így voltam vele.
A nagy tehetségek későn érnek xD// Yamato Nadeshiko Shichi Henge<3
beküldve: 2008-07-13 18:05:49
(#4) beküldve: 2008-07-13 18:02:08
(#3) Kaleido Start meg Pokémont XD RTLen
Fumoffut és Death Noteot Animaxon
Fumoffut és Death Noteot Animaxon
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-07-13 18:01:21
(#2) Amikor még nem volt A+/Animax akkor az RTL-en néztem de mostmár csak az Animax-en
Szerk: jinfanni 2008-07-13 18:01:46
beküldve: 2008-07-13 17:54:07
(#1) Én igazábol egyszer láttam a Slayers 2. részét a Rtl-en hát nem annyira tetszett. Az Animaxon hmm.... felirat nem kellet volna de egyébként jó (vagy magyar felirat de csak akkor ha nem magyar) De ha egyisem tetszik akkor itthon a Dvix-en .
"Ban-Kai! Ten sa Zangetsu,,