Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
beküldve: 2010-12-29 16:29:00
(#130) beküldve: 2010-04-22 15:01:53
(#129) RTL-t általában is alig nézek, nem még, hogy animékre vadásszak rajta. Eddig neteztem, de mióta nincs videjópléjer, meg mióta itthon van bátyám, ez háttérbe szorult. Hanem ott van a Mondo DVD, azt nézem, meg Animaxon is, főleg a Nanát Érdekes módon a Narutot is megnézem, pedig utálom a szinkront, meg már láttam is....
Sok megoldás létezik aki akar az talál:)))
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:25:21
De nyilván ezek az oldalak nem túl legálisak. Illegálisan meg nem buli animézni -szerintem-. Régen én is sokat töltöttem le, mostanában leszoktma róla, kezedben tartani a DVD-t és úgy nézni, az az awsum.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hát vannak ingyenes anime oldalak.
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:17:09
Teljesen egyetértek:)
Animax csúcs
Animax csúcs
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:26:48
beküldve: 2010-04-21 16:53:21
(#123) hát....én nagyon mérges vagyok az RTL Klubra!!levágják az animék véget és az olyan részeket amik...na mind1 kiborító!!!ezért sem nézem kivéve a Tsubasa kapitányt..na jó meg mostanában újra adják a Kaleidot,de sztem ez tök igazságtalanság a múltkor is a KaleidoStar végét levágták pont a legmeghatóbb jeleneteket meg az InuYashaból...arrol nem is beszélve...egyszóval Animax a csúcs!!
Rosetta-ch@n
beküldve: 2010-04-21 15:37:36
(#122) Énis először Animaxon láttam animét azóta szorgalmas néző vagyok...
Bár talán kiskoromban az RTL klubbon láttam egy Inuyasha részt de olyan csúnya szörny volt benne h elkapcsoltam
am a net is megy 1000-rel
Bár talán kiskoromban az RTL klubbon láttam egy Inuyasha részt de olyan csúnya szörny volt benne h elkapcsoltam
am a net is megy 1000-rel
"Dattebayo"
beküldve: 2010-03-07 11:56:08
(#121) Hát de most mit szenvedjek napokig, h megnézzek 1-2 részt? Amikor ott a net is?! Megnézek annyi részt amennyit akarok, nincs benne reklám,+ ha rossz a zenéje akkor meg beletekerek, és ha szorít az idő akkor sokkal több részt megnézhetek így.Ez van. De szeretem az Animax-et is, mert először ott láttam animét.
Én is ugyanezt csinálom de azért megnézem a TV-ben is, de gépen sokkal többet nézek
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2011-05-13 20:27:51
beküldve: 2010-03-03 15:57:55
(#119) Hát... nem nagyon szoktam tv-t nézni. Gépezek. ha meglátok egy ÚJ ( ritka) animét az Animax-en, akkor rákeresek a neten, és megézem. Ennyi.
beküldve: 2010-02-18 20:17:00
(#118) Általában az Animaxon nézem meg a kedvenceim, persze csak akkor, ha odaengednek a tv elé ha tudják, h animét akarok nézni le sem ülhetek a tv-hez nem hogy még kezembe fogjam a távirányítót
de nem csinálok belőle nagy ügyet, mert akkor meg leülök a szgép elé
de nem csinálok belőle nagy ügyet, mert akkor meg leülök a szgép elé
....me wo mite...
az avatárt nemtom hogy anime-e
Amennyire én tudom, nagyon is az! És megvallom, nem is rossz. Lehet, hogy rá kéne keresni...
az bizza ..s az egyik legjobb..
az egyik legeslegkedvencem..
mindenkinek megerne megnezznie!!!
az is fugoovve tex..
mar varom h hozzak le a filmet is belole.
“I scream, you scream, we all scream for Non-Fat Tofutti Rice Dreamsicles! ” :P
beküldve: 2010-02-11 20:07:28
(#116) A+-ot néztem ( amikor még ment )
Mostanra csak torrent : )
Mostanra csak torrent : )
Oh boy I can't wait to be ban'd from here!