Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Rtl-en vagy Animaxon nézel animét?
beküldve: 2009-04-22 16:29:54
(#84) Animax. Már ha éppen van...Szoktak olyat csinálni, hogy 2 hónapig van aztán 1 hónapig nincs.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-04-22 16:27:06
(#83) Olyan lehetőség nincs, hogy egyiken sem??
Inkább letöltöm a részeket, animax-ünk nincs, rtl-en semmi jó nem megy, szóval marad a töltögetés, dvd-re írás. Nem is tudom mikor láttam utoljára magyar szinkronos animét...sőt, magyar feliratost sem...
Inkább letöltöm a részeket, animax-ünk nincs, rtl-en semmi jó nem megy, szóval marad a töltögetés, dvd-re írás. Nem is tudom mikor láttam utoljára magyar szinkronos animét...sőt, magyar feliratost sem...
"Release in control of the coercive systems 3... 2... 1... [i]released[/i]... Unproved situation recognized, category [b]A[/b]... convenesing the Cromwell's invocation... humility instructions are left for limited use untill the enemy has been ended silent."
beküldve: 2009-04-22 16:23:03
(#82) beküldve: 2009-02-28 19:35:55
(#81) Az rtlen kezdtem el nézni, de ma már ott nem megy semmi normális, így marad az animax.
Szerencsére van pár feliratos anime is, de nekem az animaxos szinkronnal sincs semmi bajom. Nem minden hangot találtak el 100 %-n, de ez nem is várható el.
No lám, mit láttam én a spoilerben? Nem warezhelp, szerkesztés.
A Bleach-os ,,Magyar hang"-ja tetszett? (Talán kicsit off volt)
Az más biztos hogy ha megveszem a Bleach DvD
1-es vol-t akkor nem nagyon fogom megnézni a ,,Magyar hang"-ját... (De egyébként tv-be láttam Magyarul...
Japánul meg töltjük szóval)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-27 17:58:57
Szerencsére van pár feliratos anime is, de nekem az animaxos szinkronnal sincs semmi bajom. Nem minden hangot találtak el 100 %-n, de ez nem is várható el.
No lám, mit láttam én a spoilerben? Nem warezhelp, szerkesztés.
beküldve: 2008-11-27 17:44:50
(#78) RTL klub-on nem is érdemes megnézni de, Animaxon se.
Az a legérdemesebb hogyha netről letöltöd...
Animaxon Magyar...(A Japán jobb)
Animaxon lehetne Japán és Magyar felirat sokkal jobb...
Meg másrészt az Animaxon nem folyatják a Bleach-ot
netről meg mindig kiadják az új részt és letöltheted.
Az RTL klub-ról ne is beszéljünk...
Az a lényeg hogy nem tv-n nézek animét...
Az a legérdemesebb hogyha netről letöltöd...
Animaxon Magyar...(A Japán jobb)
Animaxon lehetne Japán és Magyar felirat sokkal jobb...
Meg másrészt az Animaxon nem folyatják a Bleach-ot
netről meg mindig kiadják az új részt és letöltheted.
Az RTL klub-ról ne is beszéljünk...
Az a lényeg hogy nem tv-n nézek animét...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2008-11-27 18:11:59
Még szép, hogy az ANIMAX-on
Szintén....valahogy nem vagyok képes az rtl-en megnézzni öket...
Nan-kuru-nai-sah...., "Ahol az álom véget ér, ott kezdödik a valósát"- (Kalos)
beküldve: 2008-10-30 21:07:05
(#76) beküldve: 2008-10-30 20:19:00
(#75) Nem kérdés!Animax
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
beküldve: 2008-10-09 16:19:09
(#74) He?Ezt mire értetted?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Animax.alap.Az RTL 1 rakás sz*r.A szinkronjaik,mondjuk tűrhetőek,de 1:Sokaknál szarul kön be.2:Mesének titulálják az animéket.3:Minek?AZ 1 kereskedelmi csatorna
Egészségedre ! ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-09 14:58:11
(#72) Animax.alap.Az RTL 1 rakás sz*r.A szinkronjaik,mondjuk tűrhetőek,de 1:Sokaknál szarul kön be.2:Mesének titulálják az animéket.3:Minek?AZ 1 kereskedelmi csatorna
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2008-10-09 12:00:01
(#71) Egyértelmű a válasz:
ANIMAX-on!
Nem hangulatosabb este nézni animéket mint kora reggel felkelni és nézni az "Inuyashát"?
ANIMAX-on!
Nem hangulatosabb este nézni animéket mint kora reggel felkelni és nézni az "Inuyashát"?
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-06 17:17:31
(#70) hát kb:S felkelek tanulok utána bevágódok a tv elé recept klub O_O megnézem...rtl hát mivan már megint hjaj
I my dreams I can fly (: